Fizetési módok

Webáruházunkban utánvéttel, előreutalással (és hamarosan bankkártyával) is fizethetsz. A következőkben segítséget nyújtunk számodra legmegfelelőbb fizetési mód kiválasztásához.

Fizetés utánvéttel

Magyarországi szállítási címek esetében lehetőséged van utánvéttel fizetni. Az utánvétes fizetés menete:

 1. Rendelés leadása (Fizetés módja: utánvéttel a futárszolgálatnak)
 2. Futárszolgálatos szállítási mód választása esetén jelezzük, ha átadtuk a futárszolgálatnak küldeményét. 
 3. Az áru ellenértékét az átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldeményt átadó futárnak (GLS Futárszolgálat).

Az utánvétes fizetés díja: 300 Ft (pénzkezelési díj)

Fizetés banki átutalással (előreutalás)

Webáruházunkban biztosítunk lehetőséget banki átutalással történő fizetésre is, mely minden esetben előreutalással történik. A banki átutalásos fizetés menete:

 1. Rendelés leadása (Fizetés módja: átutalással)
 2. Elutalod a pénzt a következő számlaszámunkra (kérjük, ne felejtsd el feltüntetni a megrendelés számát, melyet a visszaigazoló e-mailen találsz meg, vagy a megrendelés negyedik lépésében a számlán.)

  Sport Nutrition Kft.
  Unicredit Bank 10918001-00000062-19060026
   
 3. A pénz megérkezésekor (minden nap ellenőrizzük a beérkezett összegeket) e-mailben értesítünk, hogy a csomagot átadtuk futárszolgálatnak.

Fizetés bankkártyával

Lehetőséged van bankkártyával is fizetni, bankkártyás fizetés partnerünk az Unicerdit.

A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítunk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyájáddal. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben a Maestro bankkártyádon ilyen nem található, érdeklődj Bankodnál.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődj bankodnál, hogy a kártyád felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Bankkártyás fizetés folyamata:

 1. Rendelés leadása (Fizetés módja: bankkártyával - VISA, MasterCard, Maestro)
 2. A megrendelésed után átirányítunk a bank fizető oldalára, itt tőlünk függetlenül egy ultrabiztonságos felületen adod meg a bankkártya adataidat.
 3. A fizetés után visszairányítunk a fitbuilder.hu oldalra, ahol egyből láthatod, hogy sikeres volt-e a tranzakció, vagy valami hiba miatt esetleg elutasításra került.

Sikeres fizetést követően a munkatársaink összekészítik a csomagod, amit átadnak a GLS Futárszolgálatnak, majd e-mail-en egy értesítőt küldünk a szállítás várható időpontjáról.