Felelősség korlátozása, kizárása

Felelősség korlátozása, kizárása

A webáruház látogatásakor – a rákapcsolódással, tallózással, illetve letöltéssel kapcsolatban, közvetlenül, illetve közvetetten vagy véletlenszerűen – felmerülő hibáért, kárért, adatvesztésért, illetve a honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért felelősség sem a társaságot, sem a honlap készítésében és üzemeltetésében résztvevő feleket nem terheli.

A Sport Nutrition Kft. a webáruházában közzétett információk tartalmáért kizárólag a Magyar Köztársaság területén, a hazai jogszabályi rendelkezések keretei között vonható felelősségre.

A Sport Nutrition Kft. fenntartja azt a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül a webáruház bármely vagy összes szolgáltatását megszüntesse.

A webáruházban technikai pontatlanságok és nyomdai hibák előfordulhatnak. A Sport Nutrition Kft. fenntartja a jogot, hogy a mindenkor megjelenő tartalmat, az információkban leírt és a termékekhez kapcsolódó információkat bármikor, értesítés nélkül megváltoztassa, kijavítsa és/vagy tökéletesítse.

A társágnak lehetősége van folyamatosan figyelemmel kísérni a webáruház különböző felületein történő közléseket, azonban a fentiek tartalma nem tekinthető a Sport Nutrition Kft. által vállalt kötelezettségként, ennek megfelelően a társaság nem vállal felelősséget az előbbiek során említett oldalak tartalmából eredő bármiféle hibáért, mulasztásért, valótlanságért, pontatlanságért.

A webáruházon található hivatkozások, linkek

A Sport Nutrition Kft. webáruháza linkek segítségével egyéb honlapokhoz is kapcsolódhat, a társaság ezek rendelkezésre állását, elérhetőséget rendszeresen ellenőrzi. Azonban a Sport Nutrition Kft. nem szavatolja ezen honlapokra mutató linkek folyamatos elérhetőségét, valamint nem vállal felelősséget az így elérhető oldalak tartalmáért még akkor sem, ha a honlapunkon szereplő hivatkozással jutottál oda.

Technikai felelősség

A társaság továbbá nem vállal felelősséget és nem vonható felelősségre semmiféle kárért, amely a számítógéped vagy egyéb tulajdonod a webáruházhoz történő kapcsolódás, illetve hozzáférés során éri annak használata, illetve böngészése következtében, ide értve bármely anyag, adat, szöveg, kép, videó vagy hanganyag letöltése során bekövetkező negatív eseményt.