Vitamin és ásványi anyagok

tavaszi_faradtsag.jpg

Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.


haj02.jpg

Kiegészítőkkel a hajhullás ellen?

A hajhullás hátterében számos egészségügyi ok állhat – például hormonális – de gyakran a nem megfelelő vitamin és ásványi anyag bevitel is az, ami felerősíti a problémát. A következőkben pár olyan vitaminról és nyomelemről olvashatsz, melyekkel csökkentheted, megelőzheted a hajhullást!


evitamin02.jpg

Csak egy vitamin a szebb kinézetért!

Drága és mesterséges dolgokkal teletömött krémek, bőr és hajápolók helyett használd ezt!


vitaminok_01.jpg

Energiahiány? Növeld a teljesítményed csupán néhány kulcsfontosságű vitaminnal!

Igyekeztünk most összeszedni Nektek, hogy melyek azok a plusz tápanyagok, amelyekkel leginkább maximalizálhatod az energiaszinted!


immunerosito_01.jpg

Előzd meg az őszi taknyos-szezont: íme, a legjobb Immunerősítő ételek és kiegészítők

Itt van az ősz, és vele a köhögős-taknyos járványok ideje is... De ne Te legyél az, akinek ki kelljen emiatt hagyni több edzés-napot! Lássuk mi az 5 legjobb immunrendszert támogató étel és kiegészítő, mellyel valóban hatékonyan léphetsz fel a vírusok ellen!


d_vitamin_02.jpg

Érvek és tippek a D-vitamin szedéséhez

Újabb érdekes érveket olvashattok, miképp segítheti a D-vitamin az egészségetek megóvásán túl akár az izomépítést is!


kalcium_030.jpg

A legfontosabb nyomelemeink egyike: a kalcium!

Izomgörcsök? Csonttörések? Igen, ez akár a kálcium hiány tünete is lehet, pláne, ha intenzíven sportolsz! Most megtudhatod, mennyi kálciumot kellene bevinned, és miképp, hogy az a leghatékonyabban szívódjon fel!


vitamin_012.jpg

Miért kötelező vitamint szedni?

A vitaminok fontosságát már ezernyi cikk hangoztatta - úgyhogy most más irányból közelítjük meg a témát: elmondjuk, hogy konkrétan mely vitaminok segítik elő a zsírvesztést, illetve a teljesítmény javulását erő- és állóképességi sportokban!


Vitaminrabló betegségek és szokások: kinek kell több C-vitamin?

Vajon Te is azon személyek közé tartozol, akiknek emelt szintű c-vitamin bevitel szükséges? És ha igen, akkor vajon mennyi lenne az optimális adag?


kalcium_03.jpg

Két kiegészítő, hogy törhetetlenül juss előre!

Két nagyon fontos kiegészítőről szeretnénk beszélni a csontok kapcsán, melyek használatával olyan törhetetlen csontjaid lesznek, mint Hugh Jackmannek az X-men filmben!


multivitaminnal_a_rk_ellen_01.jpg

Multivitaminokkal a rák ellen

Három tényező, ami akár felére is csökkentheti a daganatos betegségek kialakulását! Egy olvasást legalább megér, nem?


cink_01.jpg

Egy alulértékelt kiegészítő vallomásai

Nem csak erőt, javult kedélyállapotot, megnövekedett szexuális teljesítményt hozhat, hanem arra is részletesen ki fogunk térni, hogy a rák elleni kutatások mostanában ünnepelt csodafegyverként tekintenek rá!


b6_01.jpg

Növekedési hormonszint növelés B6 vitaminnal?!

Egy érdekes kutatási eredményre bukkantunk, amit most kicsit körbe is járunk: valóban lehet-e B6 - vitaminnal fokozni a növekedési hormonszintet? És ha igen, mennyi lenne a hatásos adag?


antioxidns_02.jpg

Az antioxidánsok és a hosszú élet 2. rész

Nézzük meg, hogy mit is tehetünk a szabadgyökök túlzott felszaporodása ellenében: ismerkedj meg a legfontosabb antioxidánsokkal!


antioxidnsok_03.jpg

Az antioxidánsok és a hosszú élet - 1. rész

Vajon mik is azok a szabadgyökök, és miért az az álláspontja a tudományos világnak, hogy a szabadgyökök kordában tartása a hosszú élet titka?


vitamin_012_3.jpg

C-vitamin - nem csak megfázásra!

Hitted volna, hogy a C-vitamin javítja az erőszintedet és támogatja a zsírégetést? Meglepő tény, nem? Még több infő az ismert vitaminunk ismeretlen oldaláról!


repa01_1.jpg

Vitaminok összefoglalása

Összeszedtük nektek a legfontosabb vitaminokat, azok legfontosabb élettani szerepét, hiányukban előforduló tüneteket, ajánlott napi mennyiséget, természetes előfordulásukat.


multivitamin.jpg

Tegyük meg a minimumot a maximumért.

Bármi is a célod, csak szilárd alapokra lehet építkezni. És ez a szilárd alap valami olyan táplálékkiegészítő kombinációt takar, melyet mindig, mindenkinek, minden célhoz ajánlunk.


vitamin_031_1.jpg

Nyomelemek összefoglaló


negativ_kalria_03_2.jpg

Vitaminok két nagy típusa

Ismerd meg a vízben és zsírban oldódó vitaminok családját!


vitamin_1.jpg

Vitaminok

A vitaminokról a legtöbbünknek talán az jut eszébe, hogyha vitamint szedek, akkor nem dőlök ki a náthától, mint a TV reklámban a színész aki a kutyát sétáltatott esőben... aki többet akar róluk tudni, az a cikkre kattint!


Magnézium - az izom-ásvány