Tippek a vádli edzéséhez

vadli_edzese_01.jpg

Mi az, amiért aztán tényleg megéri vádlizni?!

Esztétikai okokon túl is megéri a vádlidat gyötörni! Olvasd csak!


vadli01_2.jpg

Ha ettől nem kezd el fejlődni a vádlid, akkor semmitől!

Még akkor is, ha genetikailag kicsi a vádlid, igenis növekedésre lehet bírni, de nem mindegy, hogy miképpen!


vadli03.jpg

Adj még egy esélyt a vádlinak!

Nem fejlődik a vádlid? Bár már talán elkönyvelted magadban, hogy neked sohasem fog nőni a vádlid, mert "nem olyan a genetikád" de ne add fel még teljesen!


vadli02.jpg

Őrült vádli triszett!

A vádli edzéseket nem kell lekorlátozni a szokásos állós-ülős gépes változatokra! Szabadon, nagy terheléssel adjuk meg a módját egy igazi vérfrissítő kombinációnak – mellyel ismét növekedésre késztetheted az alsóbb szekciót… nem kis izomlázat kihordva!


vadli_03.jpg

A vádli edzés 2015-ben: sose mond, hogy nincs remény!

A végső harc a növekedésre képtelen vádlik ellen! Nézzük meg, mi a vádli-gyilkolászás legújabb trendje!


vdli_01.jpg

Tipikus hibák a vádli edzésen

Nem fejlődik a vádlid?! Az alábbi írásban igyekeztünk összegyűjteni azt, hogy milyen tipikus hibákat követnek (és valószínűleg követsz el Te magad is) a vádli edzésének során!


vdli_edzs_01.jpg

Gyűjtögess a vaskosabb vádliért!

A vádli. Általában nehezen fejlődő gonoszul satnya izom és valljuk be őszintén, hogy már mindenki a francba kívánja a nem túl izgalmas magas volumenű sarokemelgetéseket... De most találtunk erre is megoldást! Gyűjtögess a vaskos vádliért!


vadli_02_1.jpg

Megoldási kísérlet a makacs vádlira

Intenzitásnövelő technikák igazi tárházát zúdítod rá, és strapálod rendszeresen – de a fejlődés mégis elmarad? Igen, a vádli elég makacs jószág, így kiérdemli, hogy külön foglalkozzunk vele.


vadli_gyilkos_30as_03.jpg

A "vádli-gyilkos 30-as"

Ha elég mazochista vagy, no meg szeretnél egy kis színt, vérbőséget és izomlázat vinni a vádlid életébe, akkor fűszerezd meg az edzését ezzel a manőverrel! Bárhol, bármikor lesújthatsz rá, hiszen eszköz sem szükséges a kivitelezéséhez!


gyorstalpalo_szocskelab_03.jpg

Gyorstalpaló a "szöcske láb" ellen

Az évek tapasztalatai azt mutatták, hogyha van olyan testrész ahol nagyon sokat számít a "genetikai hátizsákunk", amit születésünkkor kaptunk, az a vádli! Nézzük meg mégis mit tehetünk, hogy kihozzuk belőle a maximumot!


vadli_edzes_erosidegzetueknek_02.jpg

A vádli edzés folytatása ... Csak erősidegzetűeknek!

Zúdítsd az intenzitásnövelő technikák tárházát a vádlidra, és tépd szét az előtted álló genetikai korlátokat. Hogy Te is kiérdemelhesd az igazi sportolóhoz méltó vaskos, gyémánt alakú vádlikat.


vadli_tippek_3.jpg

Ki hogy áll a vádlikkal?

Egy szépen formált vádli sem Mission Impossible, még akkor sem, ha most Te is genetikai sorscsapásként tekintesz szerencsétlen alsó lábszáradra. Hasznos tippek, hogyan szabadítsd ki a vádlidat a genetika vaskos markából...