Tippek a mellizom edzéséhez

mellizom_01_2.jpg

Melledzés egy kicsit másképp? Három szuper új gyakorlat!

A mellizom fejlesztéséhez más teendőnk, mint nehéz súlyokat nyomni. Ez nagyjából igaz is, ennek ellenére most, ahogyan a bevezetőben is említettük, mégis néhány izolációs technikára helyezzük a hangsúlyt.


mellizom_03.jpg

Ezek a legjobb gyakorlatok mellizomra!

Gyakorlatok, amivel legkönnyebben fejlődsz!


mell04.jpg

Pár egyszerű tipp, hogy jobban érezd a mellizmot!

Hányszor van az, hogy arra panaszkodunk, hogy a jó öreg fekvenyomás közben nem érezzük kellőképp a mellizmot? A váll, a tricepsz… mind szereti elvenni előle a melót… de most mutatunk Nektek pár apró trükköt, amivel maximálisan a melledre tudsz koncentrálni!


fekvenyomas_01_2.jpg

Végezd ki a mellizmokat a másfeles technikával!

A melledzés kapcsán mindenki imádja az újításokat, és keresi azon megoldásokat, mellyel még keményebben széttéphet minden izomrostot a nagy napon. Most mutatunk egy egyszerű, mégis durva trükköt!


3_uj_gyakorlat_04.jpg

Melledzés a fekvenyomásokon túl: építsd a mellizmod 3 izgalmas gyakorlattal!

Három új mellizom rostokat szaggató gyakorlat - mellyel ismét fellendítheted a fejlődésed!


serratus01.jpg

6 gyakorlat a nagyobb teljesítményért és vonzóbb fizikumért!

A Men's Health oldalán a legszexisebb izomcsoportként emlegetik… ami mondjuk nem feltétlenül hatna még meg, de ha jobban megnézed a leghíresebb retro-buildereket… az arányos, tökéletes, férfias esztétikumukra bizony ez az izomcsoport tette fel a csillagot. Melyik ez és miképp edzünk rá a legegyszerűbben?


thzs_010.jpg

Egy tökéletes befejezés a mell edzésed végére!

Az áthúzás több szempontból is hasznos gyakorlat... most nemcsak azt tudhatjuk meg, miért, hanem egy remek tippet is adunk, miképp zárjátok vele a mell-edzés végét!


mellizom_01.jpg

Negatív tolódzkodásokkal a felpumpált mellizmokért

A mai cikkben megtudhatod, mi a legbrutálisabb módja annak, hogy kicsináld a mellizmaidat! Edzés végi móka, kötelezően tesztelendő!


ni_melledzs_01.jpg

Tévhitek és igazságok a női melledzés kapcsán

A csajok és a súlyzós edzés kapcsolata mindig is amolyan "urban legends" témákkal teli világ volt. Az egyik ilyen terület a női melledzés kapcsán szokott szárnyra kapni. Nézzünk meg pár tévhitet, melyek olvasása után Neked is megváltozhat a melledzésről kialakult viszonyod.


epits_vegre_pancelkemeny_mellizmokat_05.jpg

Építs végre páncélkemény mellizmokat! 2. rész

Többet ne legyen a mellizom a gyenge pont! Felmerülő problémák és lehetséges megoldási javaslatok a mellizom fejlesztésére! A második menet!


epits_vegre_pancelkemeny_mellizmokat_08.jpg

Építs végre páncélkemény mellizmokat! 1. rész

Többet ne legyen a mellizom a gyenge pont! Felmerülő problémák és lehetséges megoldási javaslatok a mellizom fejlesztésére! Első menet!