Szeretem a hazám
Kosaram0
kedvenceim
Fitbuilder profilom
(Belépek | Regisztrálok)
20.000 FT FELETT  INGYENES SZÁLLÍTÁS
info@sportnutrition.hu (0-24)  |  +36 20/486-6573 (9:00-17:00)  |  Shop info

Tippek a hátizom edzéséhez

Melyik a hatékonyabb gépes hát gyakorlat?

Lássuk a gépes hátizom gyakorlatok párbaját - ki fogja nyerni?

Legyen óriás hátad óriás sorozatokkal!

Kísérletező vagy? Esetleg kiégtél, és a hátedzésed valami változatosságért kiált? Oly elvetemült lennél, hogy nem elégszel meg a szuper-, triszettekben rejlő élményekkel? Akkor biztos be fog jönni Neked a mai technika!

Izzítsd fel a hátedzésed!

A mai cikk egy apró kis módszerrel járul hozzá ahhoz, hogy Te továbbra is intenzíven edzhesd a felsőtested hátsó részét!

Így kezd el a hátedzést!

Egy apró, de fontos mozdulat, mellyel újraértelmezheted a hátedzésed!

A hátedzés dogmái: a kockahas után a csuklya az új trend!

Kockás hasa bármilyen vézna, vékony srácnak lehet...az igazi erőt a szép, széles, kidolgozott hát mutatja! Legyen a Tiéd is az!

Hátedzés-fogások: mit befolyásol a fogás távolsága és a tenyér állása?

Tény, hogy a lehúzásoknál és a húzódzkodásoknál korántsem mindegy sem a fogás szélessége, sem a fogás fajtája. Mivel számos mende-monda él erről, jobbnak láttuk kicsit kutatni a témában, és egyértelműen helyretenni ezt a kérdést!

Egy hatékony módszer a hátizmok maximális kifárasztására!

Jöjjön egy kis technikai tipp, melynek segítségével a lehető leghatékonyabban munkába vonhatod a hátizmodat!

Főszerepben VÉGRE a hátizom! Alakítsd ki a tökéletes izom-érzetet a tippjeinkkel!

A hátizmokat nem olyan könnyű edzés közben érezni, vagyis itt nehezebben alakul ki a szükséges izom-érzet. Nézzünk meg pár trükköt, amivel segíthetünk ezen a problémán, és megadhatjuk a hátunknak a főszerepet!

Három klasszikus hát gyakorlat - módosítva!

Most nem vadonatúj gyakorlatokkal fogunk Titeket bombázni - hanem egyszerűen szeretnénk bemutatni néhány alternatívát a már jól bevált, kedvenc, kedves klasszikus gyakorlatokra.

Tippek, hogy Te is szárnyra kapj!

Nem tudod a hátadat kellően kifárasztani edzésen? Nincs meg a megfelelő izom-érzet, nem jut el hozzá a vágyott stimuláció? Most a probléma nyomába eredünk és számos tippel segítünk!

Húzódzkodás gyorshalál – újratöltve!

Egy gyilkos-négyfogásos kör, mely mindenképpen az egyike a legjobb felsőtest gyakorlatsoroknak. Garantáltan nagy kedvence lesz azoknak, akik szeretik gyorsan és hatékonyan kinyírni magukat!

Essünk végre túl az első alkalmon… a húzódzkodásnál!

A húzódzkodás egy remek, bár kemény gyakorlat... de nem vagyunk egyforma szinten, így különféle szinteket mutatok, hogy mindenki erejéhez méltóan becsatlakozhasson az edzéstervbe!

Húzódzkodás "gyorshalál"!

Egy gyilkos-négyfogásos kör, mely az egyik személyes kedvencem és mindenképpen az egyike a legjobb felsőtest gyakorlatsoroknak.

Csuklya-fejlesztés ... hiperfokozattal!

Amennyiben Te is tekintélyes, vállak felett kiemelkedő csuklyával szeretnél rendelkezni, akkor olvass tovább!

Szélesebb hát nyomában

Az a jó a húzódzkodásokban, hogy annyi verzióija van, hogy nem győzünk velük betelni - most egy két kevéssé használt változatot szeretnék bemutatni.

A hátedzés tíz parancsolata. A második menet.

Íme pár tipp, hogy a hátedzéseiden valóban a hátizmoké legyen a főszerep!

A hátedzés tíz parancsolata

Úgy érzed, hogy tökéletes a hátedzésed? Lehet. Lehet, hogy fejlődsz az eddigi módszereddel. Viszont rengeteg időt megspórolhatsz, ha betartod ezeket a szabályokat. És hamarabb szárnyra kapsz, mint hinnéd.

Hogyan FOGJUNK hozzá? – avagy jöjjenek a terítékre a különféle fogások.

Szűken, szélesen, befelé, vagy kifelé? Merj hátat fordítani eddigi hát edzéseidnek... mert a hátad megérdemli, hogy minden irányból és különféle fogásvariációkkal dolgoztassuk meg.

Merj hátat fordítani eddigi hát edzéseidnek

Itt és most azt szeretném, ha elfelejtenéd az eddigi hanyag hátedzésed, és kipróbálnál valami újat, ahol a hátad - minden egyes porcikájára maximális figyelmet fordítva - végre kiélheti a benne rejlő adottságokat.

Ki tudja mi az invertált evezés?

Amíg nem megy olyan jól a húzódzkodás, akkor ebben az esetben milyen gyakorlatok a legjobban a háti szakasz erősítésére? A válasz a cikkben!

Küzdjük fel magunkat a magasba

Örülök, hogy TE úgy döntöttél, meg akarsz tanulni húzódzkodni! Nem is vesztegetem az időt, csapjunk bele. Lépésről lépésre küzdjük egyre jobban fel magunkat a csúcsra!