Tippek a has/törzs edzéséhez

has02_4.jpg

Dinamikus vagy statikus törzsizom gyakorlatok? Felülések vagy a plank a jobb?

Mi az igazság: a római székes gyakorlatok barátok vagy ellenségek? Járjunk utána, hogy a statikus gyakorlatok kiválthatják-e a dinamikusakat!


1_5.jpg

Fejleszd tökéletesre: az egyik kedvenc oldalsó hasizom rutinunk!

A has edzése kiemelt prioritás sokatoknál.. de! Ezzel nem csak a hasad erősítheted, hanem a teljes törzsizomzat, comb és farizom, de még a felsőtest is intenzív terhelést kap! Hát már ezért megéri kipróbálni!


has03.jpg

Három kihagyhatatlan tipp a hasizom edzésedhez!

A hasazás kétségkívül az egyik legnépszerűbb momentum az edzések során...nézzük meg, mi az a három dolog, amivel még hatékonyabbá teheted!


torzs04_1.jpg

Mihez hogyan tartsuk magunkat? - avagy a törzs helyes tartása súlyzós gyakorlatoknál

Milyen a biztonságos tartás a gyakorlatoknál? Most kiderül!


fitball03.jpg

Három durva hasizom gyakorlat fitball labdán!

Három gyakorlatot mutatok nektek, melyekkel a szokásos felülés-plank variációkon túl valóban a teljes core (törzs) izomzatot átdolgoztatjátok!


felesleges_gyakorlat_04_1.jpg

Öt felesleges és veszélyes hasizom gyakorlat!

Nézzük meg, mely gyakorlatokat kerüld, mert csak ártasz vele!


felules05.png

Egyszerű tipp, hatékonyabb has-edzés!

A jó öreg felülés az egyik legnépszerűbb hasizom gyakorlat. Rengeteg fajtájáról beszéltünk, sok nehezítési tippet adtunk – azonban most megtoldjuk az egészet egy apró, ámde lényeges kulcsmomentummal, melyet az összes verziónál bevethetsz – a még durvább hatásért!


veszlyes_gyakorlatok_02_1.jpg

Egyszerű, mégis brutális has-tréning!

Ki szeretné még látványosabbá tenni a (diétával (!!!) egyre jobban lepucolt) hasizmát? Annak itt egy klassz kis hasizom-erősítő köredzés!


01_1.jpg

Fejlessz brutális hasizmokat a haskerékkel! Kezdő szinttől!

Közel sem egyszerű a gyakorlat, ámde pár rutin feladattal a mesterévé válhatsz!


hasizom_02_1.jpg

Hasizom csemegék haladóknak

A hagyományos hasizom erősítő gyakorlatok valljuk be, egy idő után egyhangúak és egyáltalán nem hatékonyak. Most mutatok Nektek pár olyan igaz csemegét, mellyel ismét kőkemény izomlázat varázsolhattok a középső szekcióba!


hasizom_031.jpg

Hasizom edzése – felülések és hasprések nélkül?! 2. rész

Igen, a hasizmot edzeni felüléseken és haspréseken túl is lehet, mint ahogy az előző részben adtunk is némi ízelítőt… és hogy a kedved ne apadjon, folytatjuk még jó néhány kreatív, nem megszokott, a hasat mégis keményen igénybe vevő gyakorlattal!


hasizom_020.jpg

Hasizom edzése – felülések és hasprések nélkül?! 1. rész

Egy igazán kemény has (törzs) edzést ezek nélkül is el lehet végezni! Egy kis tudástágító cikk következik, melyet kipróbálva remélhetőleg Te is egy kis plusz színt és izomlázat tudsz vinni a has...vagyis inkább a törzsizmok edzésébe!


cipels_04.jpg

Tedd meg ezt a pár lépést az erősebb törzs, kar és trapézizmokért!

Egy gyakorlat több variációját ismerheted meg, hogy még célzottabban fejleszd a törzsed, a trapézizmokat vagy akár a karodat!


harangozas_07.jpg

Nehéz ellenállások a magas ismétlések helyett - a hasizmoknál is!

Ki mondta, hogy a hasizmot csak a végtelenbe nyomott, több száz ismétléses hasprésekkel lehet edzeni?! Próbáld ki két hasizom-edzésprogramunkat - és Te magad is meg fogsz döbbenni a különbségen!


hasazs_03.jpg

Hasazás: mit tud és mit nem?

Sok félreértés kering a hasedzés körül: van amire azt hisszük, hogy képes... és van, amiről nem is sejtjük, hogy képes! Tisztázzunk le mindent!


hasprs_01.jpg

Haspréselni hasznos, ciki... vagy veszélyes?!

Sokszor vita tárgya a hasprés... Hasznos vagy csak ciki, izolációs gyakorlat? Egyáltalán nem veszélyes? Nem okoz gerincsérvet? Sok-sok kérdés, aminek próbálunk pontot tenni a végére!


edzs_kis_sllyal_04_1.jpg

A válasz az örök kérdésre: Hogyan lehet kockás hasizmom?

Reméljük ezúttal sikeresen kivesézzük a témát: íme az egyetlen, igaz út, ami a kockás hashoz elvezet! 7 lépés teljesítésével akár Te is eljuthatsz a vágyott formáig!


vall_1.jpg

Szösszenetek a has edzéséről

Nem csak esztétikus, hanem hasznos is a hasizom! Tudd meg, miért is kell VALÓBAN gondot fordítani a hasedzésre!


jo_reggelt_3.jpg

"jó reggelt" gyakorlat


medicinlabda_gyakorlatok_6_1.jpg

Has edzési tabuk

A hasizom edzés - vagyis inkább már törzs edzés - brutálisan új útjai! Gyakorlatok, melyek garantáltan új értelmet nyer az eddigi has-tréninged!


hasizom_1.jpg

Gyakori hibák a hasprés során

A hasizom edzése roppant egyszerűnek tűnik, azonban ha nem figyelünk a részletekre, akkor egy csapásra könnyen olyan mozdulatokat fogunk elővarázsolni, mely a legtöbb gerincspecialista rémálma lehetne.


core_hasizom.jpg

Hasizom edzés felpörgetve

A hasprések ideje lejárt! Ismerkedj meg a középső szekciót erősítő legújabb edzés trükkökkel és javaslatokkal!


hasizom_2.jpg

További HASznos kérdések: Miért nincs még mindig kockás hasizmom?

Hasprések, felülések, TV-shopos hülyeségek végtelen sora után még minidig értetlenül kérdezed: Miért nincs még mindig kockás hasizmom?! A választ most megkapod a cikkben!


hasizom.jpg

HASznos kérdések – Te miért hasazol?

Egy szépen kidolgozott hasizom esztétikailag is egy igazi gyöngyszem - de ezenkívül a hasfalunk bizony számos más funciót is ellát, amivel nem árt tisztába lenni.