Testsúlycsökkentő étrend

etrend_03.jpg

Indul a nyárváró diéta! 1400 kalóriás mintaétrend!

Tettünk már közre durvulós, 1200-1300 kalóriás étrendet, hogy az ünnepi pluszt gyorsan abszolváljuk… most egy kicsit kevésbé drasztikus étrend jön – ami azért még mindig kemény, ellenben hozza a várt fogyást, alakítgatást a bikini szezonra!


1600_kaloria_01.jpg

1600 kalóriás étrend – talán pont ez kell Neked?

Talán észrevettétek, hogy elkezdtünk konkrét étrendeket megosztani – ezzel is segítve a diétátokat. Nyilván ezt a napi adagot nem lehet minden nap letolni, de arra jó, hogy elindulj, és lásd, hogy mégis mennyit kéne enni, miképp kéne szétosztani, és a tányérodra került kaja hány kalória…


Inzulinrezisztencia és a diéta – mintaétrend

Jön egy speciális mintaétrend, ami a klasszikus 160 g szénhidrát maximummal dolgozik, nagyjából 1500 kalória mellett - és mellette arra is figyeltünk hogy megfelelő minőségű tápanyagok legyenek benne!


nyari_dieta_02.jpg

Nyári 1500 kalóriás diétás étrend – hogy meg is maradjon a bikiniforma!

Nyáron szerintem másabb diétázni: a melegtől kevésbé kívánjuk a masszív és szilárd cuccokat… ellenben gyümölcsből és fagyiból degeszre tudnánk enni magunkat…nyári diétás étrend... hogy megtartsuk, szépítsük a bikini-báádyt! :)


mentes_etrend_02.jpg

Glutén és laktózmentes 1500 kalóriás diétás étrend

A következőkben egy olyan étrendet mutatunk, mellyel a két legelterjedtebb táplálék intoleranciát is kikerülhetjük! Glutén és laktózmentes étrend következik – egy hosszabb távon tartható diétához!


dieta_tulsulyos_01.jpg

Diétás étrend túlsúlyosabb nőknek!

A legtöbb diéta csak azokkal kalkulál, akiken kis felesleg van... Ez nyilvánvalóan nem tartható és roppant káros is egy nagyobb túlsúllyal rendelkező nőnek… Nézzük meg, nekik milyen jellegű étrendet kell követni!


1300kcal_dieta_1.jpg

Ünnepek utáni mentőöv: gyors 1300 kalóriás diétás étrend!

Az ünnepi dőzsölésbe sokan belecsúszunk… és mivel nem lehetett visszautasítani a nagyi bejglijét és a töltött káposztát is zserbóval kísértük le… gyors mentőövre lehet szükségünk.


etrend02.jpg

1550 kalóriás diétás étrend

Gyakran teszünk fel étrendeket, amelyek változatos igényekre próbálunk szabni: hiszen mindenkinek más az aktivitása, célja, testi adottsága… no meg ízlése! A következőkben maradunk az 1500 kalóriás alapon – újabb menüvel kedveskedve az erre "szorulóknak”!


dietas02.jpg

Full egyszerű diéta: ha nem szeretnél sokat vacakolni!

Nem annyira változatos, viszont annál hatékonyabb és egyszerűbb diéta következik azoknak, akik nemcsak odafigyelni, hanem BE IS TARTANI az étrendet!


paleo03.jpg

1500 kalóriás diétás étrend - paleo diétához!

A következő étrendet paleo diétát követők - így glutén-, laktóz-érzékenyek, és cukorbetegek is fogyaszthatják!


sietos02.jpg

Sütés-főzés nélküli, full egyszerű diéta, ha durván elfoglalt vagy!

Vannak étrendek, amik a maguk 5 ékezésével, hatalmas változatosságaival, hosszas konyhai attrakcióival szinte követhetetlenek egy nem pont napi 8 órát melózó embernek. Nagyon sok vendégem van, aki 12 órázik, vagy a sok túlóra és család miatt alig jut idője magára. Sokan mondják, hogy persze mindent meg lehet oldani, és csak akarni kell… és ez így is van. Ami itt azt jelenti, hogy nem feltétlenül a tipikus etalon étrended kell követni, hanem valami könnyen beszerezhető-megehető étkekből állót!


fehrje_0323_1.jpg

1200 kalóriás étrend

Ez egy drasztikus diéta, amit nem célszerű huzamosabb ideig tartani – azonban néhány esetben indokolttá válhat... Nézzük meg kiknek ajánljuk, kiknek nem...és végül egy példa étrendet is a kezetekbe adunk!


trend01.jpg

1500 kalóriás diétás étrend

Bár egy konkrét étrendet személyre szabni mindig nehezebb, mégis sokan vannak, akiknek nincs idejük, kedvük kimatekozni a számukra ideális heti menüt, és inkább követnének egy alapprogramot! A következő cikkekben Nekik segítünk! Az első az egyik legnépszerűbb: 1500 kalóriás napi étrend.


dita_019.jpg

MOST sem késő! A leggyorsabb trükkök a strandformához - akár a nyár közepén!

Nyár közepén már sürget az idő, ezért arra fogunk fókuszálni, hogy miképpen hozhatod ki a legkisebb ráfordítással magadból a legtöbbet, pusztán azzal, hogy az étkezési szokásaidon változtatsz.


dita_016.jpg

Szálkásító mintaétrend csak Neked!

Kötelező cikk, ha a diétádhoz egy interneten fellelhető, egyszerű, mégis hatékony minta étrend sablont keresel!


dita_012.jpg

Mit ehet a Moho Sapiens, ha diétára adja a fejét?

Diétás sorozatunkat folytatásában megadjuk a választ a másik nagy kérdésre: mit ehet az a moho sapiens, aki végre diétára… sőt mi több!... életmódváltásra adta a fejét?


amikor_azt_hiszed_hogy_pntek_van_de_rjssz_hogy_mg_csak_cstrtk.jpg

Az igazán rejtélyes X-akta: hogyan lehet VALÓBAN hatékonyan lefogyni?

Döntsd el, hogy mit akarsz: megnyugtató hazugságokban és tévhitekben élni, vagy végre elérni az álom testalakodat? Ha az utóbbi, akkor szedjük szépen össze magunkat és a legfontosabb alapokat a valóban hatékony testsúlycsökkentéshez!


kell_e_protein_01_1.jpg

Avagy mennyit együnk, ha a zsír az úr a házban... 2.0

Nézzük meg, hogy konkrétan mennyi szénhidrátot ehetsz diétában.


protein_recept_06_1.jpg

Avagy mennyit együnk, ha a zsír az úr a házban... 1.0

Nézzük meg, hogy konkrétan hány kalóriát és fehérjét ehetsz diétában!


jenna_renee_03_1.jpg

Vessünk véget az örök harcnak a kilók ellen

Induljon elsőként a kiképzés: Minden kezdő számára, íme: az alaptáplálkozás.