Szeretem a hazám
Kosaram0
kedvenceim
Fitbuilder profilom
(Belépek | Regisztrálok)
20.000 FT FELETT  INGYENES SZÁLLÍTÁS
info@sportnutrition.hu (0-24)  |  +36 20/486-6573 (9:00-17:00)  |  Shop info

Teljes test

Renegát evezés – plank tartással!

Mi lenne ha kombinálnánk a legnépszerűbb has gyakorlatunkat a kedvenc hátizom erősítő feladatunkkal? Mondjuk egy brutál kőkemény, teljes hát és törzsizmot megcélzó feladat!

T-fekvőtámasz

A következő gyakorlat az egyik kedvencünk, hiszen nemcsak feldobjuk vele a hagyományos verziót, hanem még intenzívebb terhelést adunk a törzsizmoknak, főképp az oldalsó hasizmoknak!

Hegymászás

Egy fantasztikus magas intenzitású, teljes testet átmozgató kardió gyakorlat – mellyel nem csak kitűnően erősítheted a tested – de krónikus futópad kerülőknek is ajánlott. Egyszerű, variálható, és garantáltan felpörgeti a pulzust!

Egykezes thruster

Ha a felsőtestnek a fej fölé nyomások, az alsótestnek pedig a guggolások a leghatékonyabbnak tartott gyakorlatok, akkor nem is lenne szebb annál, ha a kettőt kombinálnánk!

Medicin labda földhöz vágása

A medicin labdák egyik nagy előnye, hogy üthetjük, dobhatjuk, vághatjuk... így rengeteg dinamikus, explozív gyakorlatba bevonhatjuk... de akár csak egy laza feszültség levezetésre is alkalmas. Jöjjön az egyik kedvencünk!

Kitörés fej feletti súlytartással

A jó öreg kitörést nem lehet megunni, hiszen amint ráunnál, újból előrukkolunk egy módosított verzióval! Így lesz ez most is, sőt igazából egyből kettőt is kapsz, hogy még jó sokáig "élvezhesd" a gyakorlatot, és a másnapos izomlázas gyönyöröket.

Szakítás egykezes súlyzóval

A kézi súlyzós szakítás hasznos alternatívája lehet az olimpiai rúddal végrehajtott szakításnak. Ismerd meg részletesen a gyakorlatot!

Medicin labda mellre vétel

Aki szimpatizál az olimpiai súlyemelő gyakorlatokkal, de egy biztonságosabb megoldást keres, annak kitűnő alternatívát kínálhatnak a medicin labdás változatok. Például ez itt!

Lökés

Rope workout

Nyomás lökéssel

A felvétel

A kötélmászás

Plank into push-up

Katonai nyomás kettlebellel

Hindu fekvőtámasz

Kettlebell gyakorlatok: a clean

Kettlebell swing

TGU - Turkish Get Up

Thruster

Guggolás fej felett tartott rúddal

Man maker

Burpee