Témák nekem: BCAA vagy glutamin?

Táplálék-kiegészítőkről kezdőknek

tomeg02.jpg

Újra a zsírmentes tömegnövelés nyomában 2. rész: Kiegészítők a zsírmentes tömegnöveléshez!

A legfontosabb - népszerű és kevésbé ismert - kiegészítők listája, melyek segítenek a zsírmentes tömeg felszedésében!


kave.jpg

Koffein fogyasztási tippek – sportolás mellé

A koffein az egyik legnépszerűbb stimuláns, amely a sportbarát emberek életébe is igen gyakran beszivárog. Most néhány tippet szeretnék adni, hogy a koffeint miképp használd, ha a sportteljesítményedet szeretnéd vele növelni!


kredzs_02_4.jpg

Kardió és súlyzós edzés: miképp és milyen turmix a legjobb?

Sokan kérdeztétek, hogy kell-e, és ha igen, akkor milyen összetételű turmix javasolt kardió edzés után, illetve akkor mikor guruljon le és milyen összetételben a shake, ha a súlyzós edzést rögtön kardió követné. Nézzük meg a fenti eseteket és rá a választ!


edzs_utn_turmix_01.jpg

A tökéletes edzés utáni turmix - a szálkásítához!

Már megbeszéltük, hogy mely kiegészítők és milyen mennyiségben létfontosságúak tömegeléskor – most vesszük a másik esetet, és megnézzük, hogy szénhidrát megvonásos diéta idején, súlyzós edzés után mit és mennyit gurítsunk le a torkunkon!


edzs_utni_turmix_03.jpg

A tökéletes edzés utáni turmix - a tömegnöveléshez!

Van, amikor egyszerűbb, praktikusabb, olcsóbb és hatékonyabb, ha Te magad állítod össze az edzés utáni itókádat! Milyen alapanyagokkal és arányokkal dolgozz? Most megtudhatod a cikkből!


fehrje_stihez_01_1.jpg

A legfontosabb kiegészítők tömegnöveléshez - kezdőknek!

Ne ess bele a mohóság hibájába, kezdd Te is az alapoknál a kiegészítők beszerzését!


tpllkkiegsztk_01.jpg

A táplálékkiegészítők ismeretlenebb oldala

A táplálék kiegészítőkben sokkal több van, mint hinnéd! Soron következő cikkben szeretném bemutatni a kiegészítők eddig talán ismeretlen oldalát és felhasználási aspektusát – mellyel mindenki beláthatja, hogy nemhogy nem károsak, hanem akár az "átlagember" is használhatja!


inzulin_01.jpg

Anabolikus inzulin bomba a turmixodba!

Nemcsak a tökéletes edzés utáni turmixhoz kerülünk közelebb, de megtudjuk azt is, hogy miképp serkenthetjük az inzulin anabolikus hatását, anélkül, hogy elzsírosodnánk!


irodai_110.jpg

Tanácsok az irodai munka hőseinek! A harmadik hónap: speciális táplálékkiegészítő tippek

Tehát végül kiemelnék néhány kiegészítőt, mely speciálisan Nektek segíthet az irodai munkátokban: védd a szemed egészségét és növeld a koncentrációképességed!


sszetev_051.jpg

Tanácsok az irodai munka hőseinek! A második hónap: táplálékkiegészítő tippek az étkezések megoldásához

Ha te is közéjük tartozol, és valami finom, teljes értékű, könnyen hurcolászható és elfogyasztható megoldást keresel, akkor az étkezéshelyettesítő porokat neked találták ki.


sszetev5.jpg

Tanácsok az irodai munka hőseinek! Az első hónap: Alapvető táplálékkiegészítő tippek

Elsőként is ismerkedj meg azzal a három alappillérrel, melyek segítségével a szervezeted optimálisan és hatékonyan fog működni, egyenes utat biztosítva a kiemelkedő fizikai, és persze mentális tevékenységekhez is.


tomegnovelo_vagy_feherje_02.jpg

Melyiket válasszam: tömegnövelőt vagy fehérjét?

Hogy mindenkinek rend legyen a fejében, nézzük meg, mi a különbség a fehérje és a tömegnövelő használata között, mire jó a fehérje, illetve, hogy kell-e Neked egyáltalán tömegnövelő por!


Növényi hatóanyagok a táplálékkiegészítőkben