Szeretem a hazám
Kosaram0
kedvenceim
Fitbuilder profilom
(Belépek | Regisztrálok)
20.000 FT FELETT  INGYENES SZÁLLÍTÁS
info@sportnutrition.hu (0-24)  |  +36 20/486-6573 (9:00-17:00)  |  Shop info

Szabadtéri edzés

Jó zsírégető sport az úszás?

Az úszás népszerű mozgásforma, főképp nyáron... sokan a fogyás miatt vágnak bele... de vajon megéri?

Így is edzhetsz a nyáron! Tippek és tanácsok!

Összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet arra vonatkozóan, hogy miképpen tudod minél hatékonyabban kiváltani a termi edzést - akár heti néhányszor, vagy akár egészen őszig!

Szabadtéri kardió edzés - télen is!

Alábbi rövid szösszenetünkben a leghasznosabb tippeket szedtük össze Nektek, hogy ne kelljen lemondani a kinti sporttevékenységek öröméről ilyen hidegben sem!

Extra erősítő gyakorlatok a futás után – a hasizomra!

Futás után végezhető hasizom gyakorlatok jönnek - melyek nemcsak a leghatékonyabb szabadtéren is elvégezhető feladatok, de még az edzőruhádat is megkíméled...hiszen garantáltan nem kell a fűben hasazni!

Táplálékkiegészítő tippek szabadtéri sportokhoz

Ezek a sportok más jellegű terhelést jelentenek, mint a hagyományos kardió edzések, és egy egészen speciális állóképességet igényelnek. Emiatt nézzük meg most milyen kiegészítők dukálnak neki!

Szabadtéri edzés télen?!

Talán hamarosan aktuális kérdés lesz a téli időjárás és az edzés kapcsolata: mennyire egészséges hidegben edzeni, illetve hol az a határ, ami felett már nem egyszerűen csak nyámnyilaságról van szó, hanem inkább már szimpla hülyeségről?!

Eddz kreatívan a szabadban! A legjátékosabb feladatok!

Egy jól felszerelt játszótéren számos kreatív, szabadtéri gyakorlatot végezhetünk - íme ezek a mi kedvenceink! Akár futás után, ha épp nem tudsz a terembe elmenni!

Játsszunk katonásdit!

Mostani cikkünkben egy kicsit megismerkedünk azzal, hogy milyen is az, amikor katonásdit játszunk néhány kis pajtásainkkal a szabadban...

Ghetto Street Workout – Saját testsúlyos edzés, új formában!

Egy igazán különleges edzésforma: szinte bárhol elvégezhető, a gyakorlatok száma szinte végtelen, vagyis csak a fantáziád szabhat határt!

Calisthenics

Mivel napjainkban a saját testsúlyos edzés a reneszánszát éli, emiatt itt az ideje, hogy kicsit mi is foglalkozzunk vele.