Témák nekem: Otthoni edzésterv

Szabadtéri edzés

edzes_tabata_01.jpg

Szabadtéri Tabata köredzés a vakáció alatt!

Annak, aki nem a tespedős-nyaralós típus! Saját testsúlyos mini köredzések bárhol, bármikor!


regenerci_01_1_1.jpg

Jó zsírégető sport az úszás?

Az úszás népszerű mozgásforma, főképp nyáron... sokan a fogyás miatt vágnak bele... de vajon megéri?


maxresdefault.jpg

Így is edzhetsz a nyáron! Tippek és tanácsok!

Összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet arra vonatkozóan, hogy miképpen tudod minél hatékonyabban kiváltani a termi edzést - akár heti néhányszor, vagy akár egészen őszig!


edzes_hidegben_02.jpg

Szabadtéri kardió edzés - télen is!

Alábbi rövid szösszenetünkben a leghasznosabb tippeket szedtük össze Nektek, hogy ne kelljen lemondani a kinti sporttevékenységek öröméről ilyen hidegben sem!


hasizom_022.jpg

Extra erősítő gyakorlatok a futás után – a hasizomra!

Futás után végezhető hasizom gyakorlatok jönnek - melyek nemcsak a leghatékonyabb szabadtéren is elvégezhető feladatok, de még az edzőruhádat is megkíméled...hiszen garantáltan nem kell a fűben hasazni!


0.jpg

Táplálékkiegészítő tippek szabadtéri sportokhoz

Ezek a sportok más jellegű terhelést jelentenek, mint a hagyományos kardió edzések, és egy egészen speciális állóképességet igényelnek. Emiatt nézzük meg most milyen kiegészítők dukálnak neki!


edzs_a_hidegben_01.jpg

Szabadtéri edzés télen?!

Talán hamarosan aktuális kérdés lesz a téli időjárás és az edzés kapcsolata: mennyire egészséges hidegben edzeni, illetve hol az a határ, ami felett már nem egyszerűen csak nyámnyilaságról van szó, hanem inkább már szimpla hülyeségről?!


jtsztri_edzs_01.jpg

Eddz kreatívan a szabadban! A legjátékosabb feladatok!

Egy jól felszerelt játszótéren számos kreatív, szabadtéri gyakorlatot végezhetünk - íme ezek a mi kedvenceink! Akár futás után, ha épp nem tudsz a terembe elmenni!


bootcamp_06.jpg

Játsszunk katonásdit!

Mostani cikkünkben egy kicsit megismerkedünk azzal, hogy milyen is az, amikor katonásdit játszunk néhány kis pajtásainkkal a szabadban...


hun_bars_02.jpg

Ghetto Street Workout – Saját testsúlyos edzés, új formában!

Egy igazán különleges edzésforma: szinte bárhol elvégezhető, a gyakorlatok száma szinte végtelen, vagyis csak a fantáziád szabhat határt!


calisthenics_1.jpg

Calisthenics

Mivel napjainkban a saját testsúlyos edzés a reneszánszát éli, emiatt itt az ideje, hogy kicsit mi is foglalkozzunk vele.