Regeneráció fokozása

tuledzes03_2.jpg

Nem annyira ismert tippek a regeneráció fokozásásra!

A regeneráció NEM csak annyi, hogy iszod a fehérjét és holnap nem mész edzeni. Lehet ezt máshogy, aktívabban, kellemesen, kreatívan... olvasd csak!


edzes_utan_01.jpg

Az edzés utáni turmixon túl: a 10 leghatékonyabb módszere regenerálódásnak!

Nem mindegy, milyen intenzitással és milyen állapotban csapunk bele a következő edzésbe. Töltsd fel magad az alábbi nem olyan ismert tipekkel - hogy minden edzés után azt mond: "Igen, ma is odatettem magam!"


regeneracio01.jpg

Regeneráció minimum költségvetésből? Igen!

A két legegyszerűbb technika, hogy minden edzésen a maximumot hozd ki!


nyujtas1.jpg

Amit sohase felejts el edzés után!

Az alábbiakban több technikát is bemutatunk, amit érdemes elvégezni egy kimerítő, hardcore edzés után!


szauna_02.jpg

Szauna, mint regenerációs technika

Tényleg érdemes-e edzés után szaunázni? És mégis miképp és mire használhatjuk ezt a technikát? A válaszok és sok hasznos tipp a cikkben!


anabolizmus02.jpg

Mivel maximalizálhatod még jobban az anabolizmust?

Vajon a regeneráló - pihenő időszakban miképp tudjuk maximalizálni a növekedési hormon termelést természetes úton? Íme pár tipp a cikkben!


fehrje_012.jpg

Milyen összetételű turmix alkalmasabb az edzés utáni regenerálódásra?

Vajon, ha a gyorsabb regeneráció a cél, akkor mi a tökéletes edzés utáni turmix-titka? Gyors vagy lassú felszívódású fehérje? Nos és az örök vita téma: tejjel vagy vízzel?


regenerci_01.jpg

10 tipp a gyorsabb regenerációért: avagy élet a lábedzés után!

Bár egy enyhébb izomlázat minden veterán röhögve kihord, ugyanakkor komolyabb fájdalmakat előzhetsz meg vagy csökkenthetsz az alábbi módszerekkel!


edzs_utni_turmix_03_3.jpg

Kapcsold a regenerációt magasabb fokozatra!

Az edzettséget és a túledzettséget egy nagyon vékonyka határvonal választja el egymástól, amin könnyű átbillenni. Emiatt is kiemelkedően fontos, hogy milyen kiegészítőkkel támogatjuk meg a szervezetünket az edzést követően!


vitamin_012_1.jpg

Vitaminok az izomláz ellen.

Számos kutató (izom)lázasan próbálkozott felderíteni, hogy vajon mely vitaminok, illetve kiegészítők lehetnek hatékonyak az izomláz csökkentésében. Nézzük meg mire jutottak!


izomlaz.jpg

(Izom) lázas próbálkozások a gyorsabb regenerációért.

Egy enyhébb izomlázat még mindenki büszkén kihord, azonban vannak olyan elvetemült edzések, melyek után másnap mindenki veterán katona mód döcög le a lépcsőn. Tehát nézzük meg, hogy mit tehetünk ezen fájdalmak csökkentése érdekében.