Szeretem a hazám
Kosaram0
kedvenceim
Fitbuilder profilom
(Belépek | Regisztrálok)
20.000 FT FELETT  INGYENES SZÁLLÍTÁS
rendeles@fitbuilder.hu (0-24)  |  +36 20/486-6573 (9:00-17:00)  |  Shop info

Mindennapi "mérgeink"

Most akkor az energiaital káros vagy sem?

Ez történik a testedben, amikor energiaitalt iszol...

A folyékony "mérgek" nyomában: avagy mindent a folyékony cukorról!

Talán nem is tudtad, hogy mivel szabotálod az egészséges étrended...

Górcső alatt a cukros üdítők királya: mit tesz veled valójában?

Mostani írásunk egy kicsit rendhagyóbb lesz, mert ahelyett, hogy az legújabb csirkemell diétát ecsetelnénk, vagy egy újabb "hogyan guggolj" helyesen cikket tennénk ki, itt egy olyan átlagos dologról fogunk beszélni: mi történik a szénsavas-cukros üdítő hatására a testünkben.

Az édes élet hátulütője: Terítéken az édesítőszerek! 1. rész

Manapság nemcsak a cukorbetegek és a fogyni vágyók, de az egészséges élet felé törekvők többségénél is a finomított cukor maga az ősi ellenség – így nézzük meg, milyen alternatívák kínálkoznak a piacon!

Az E-számok: vajon veszélyesek-E?

Szinte alig tudunk már olyan terméket vásárolni manapság, aminek az összetevőiben ne lennének E betűk, így gondoltuk ideje közelebbről is megnéznünk a témát. Mit is jelentenek a számok, és valóban az lenne a legjobb, ha az összeset elkerülnénk?

Élelmiszerek, melyektől gyorsabban öregszünk?!

Az alábbiakban olyan ételeket fogunk bemutatni, amelyek gyulladásos folyamatokat okozhatnak, rontják a regenerációs képességet és gyorsítják a sejtszintű öregedést. A témát kutató orvosokat amúgy Nobel-díjjal "fenyegetik", tehát igazán érdemes beszélni róla!

Mindennapi mérgeink

Vajon tényleg érdemes-e a drágább bio zöldségre és ásványvízre költeni az egészségért?

A cukornál is károsabbak lehetnek az édesítőkszerek?!

Az édes életnek megvannak a hátrányai, akkor is, ha csak édesítőszereket használsz. Olvasd el, miért!

Hormonszintünket megbolygató adalékok?!

Van egy vegyület, amely széles körben használt - viszont korántsem veszélytelen, mivel képes arra, hogy hormonális zavarokat okozzon! Ismerd meg, majd fogadd meg tanácsainkat, melyekkel száműzheted ezt az anyagot az életedből!

Transz-zsírsavak

Tudtuk, hogy a "gonosz" itt jár köztünk, de nem volt arca és csak annyit tudtunk, hogy áldozatait szív és érrendszeri betegségekkel gyilkolja szép csendben. Mára azonban már ismerjük az ellenséget a nevük (mert bizony többen vannak): transz-zsírsavak.

Bulizás és az edzés

A legtöbben azért közülünk valljuk be nem szerzetesi életet élnek... de vajon a bulizós viselkedésünk mennyire képes befolyásolni az edzésünk eredményességét?