Köredzések

intervall03.jpg

Nyári tipp! Intenzív és szórakoztató edzésforma zsírégetésre!

Jöjjön pár tipp, amivel akár a teremben, akár a szabad ég alatt növelheted a kondid, és segítheted a zsírégetést!


mikor_edznk_03_2.jpg

Köredzés nyáron a szabadban: 20 perces edzés, amit akár a panel erkélyén is letolhatsz!

Szabadtéri edzés, minimál helyigénnyel! Megkapó hangulata lesz egy friss nyári reggeli, kora esti időpontban!


metcon04.jpg

Túl a HIIT-en! Rövid, intenzív köredzés!

Feldobnád egy kicsit már meglévő erősítő edzés programod valami brutál köredzéssel? Akkor itt a helyed!


metcon_020_2.jpg

Mini edzésterv minták - időhiányban szenvedőknek!

Időhiány?! Ennek vége, nincs kifogás... most Te sem menekülsz attól, hogy végre formába kerülj!


2_2.jpg

Ünnepi edzésterv: időtakarékos, mégis gyilkos! 2. rész

Ahogy már a tegnapi írásunkban említettük: az ünnepek előtti hajtás, rohanás, ideg összeroppanás mellett is simán letudhatunk egy über-ütős, hatékony, gyors kis edzést! Villám-teljes testes edzés 1 óra alatt, melyet könnyen beszúrhatsz a napi rutinodba! Az első öt feladatot az előző cikkben találod, itt a következő öt!


nnepek_elott_01.jpg

Ünnepi edzésterv: időtakarékos, mégis gyilkos! 1. rész

Alig van időd az ünnepek előtt-alatt? Rohangálás, tömeg, ajándékok, adventi programok, év végi maradék meló és a család is a nyakadba szakadt… de az edzést nem kéne hanyagolni, pláne hogy a karácsonyi sütiorgia már Mikuláskor elkezdődött… ismerős? No, most erre a problémára keresünk megoldást! Villám-teljes testes edzés 1 óra alatt, melyet könnyen beszúrhatsz a napi rutinodba!


crossfit_030.jpg

Haladóbb CrossFit gyakorlatsorok

Jöjjenek újabb gyakorlatsorok, melyek kivitelezése még mindig nem olyan bonyolult, viszont már követel némi sportos előéletet. Kitűnő lehetőség az állóképességed fejlesztésre, akár a monoton kardió helyett!


crossfit_01.jpg

Kezdő(bb) CrossFit gyakorlatsorok

Még akkor is, ha nem vagy jártas a CrossFit edzésvilágában, akkor is kiválón belekóstolhatsz az anaerob zónán túli életbe ezzel a pár feladattal.


kredzs_020.jpg

Az új "old school" köredzés

Melyek lennének a fő szabályok a gyakorlatok sorrendjét illetően, amikor szuperszettekben, triszettben, vagy akár köredzésben gondolkodunk? Most megnézzük!


aljas_huszas02.jpg

Aljas húszas

Az alábbi edzéstervvel nemcsak kiszakadhatsz a megszokott rutinból és fantasztikusan elősegítheted a kondíciód fejlesztését… de észrevétlenül teljesíthetsz akár több mint 200 húzódzkodást, fekvőt… vagy 1000 m sprintet!


kerek_fenek_020.jpg

Kerek–fenék köredzés... újratöltve!

Farizom edzésből sose elég! Így hát folytatjuk a kerek fenékért folyó kemény munkálatokat egy újabb, izgalmas edzéstervvel! Haladóknak!


balboa_kr_03.jpg

Balboa – kör

Egy igazán ütős kis gyakorlatsor, melyet mindenképp végig kell nyomnod... és ha az állóképességed fejlesztése nem elég motiváló cél, akkor küzd végig a jó öreg Rocky Balboa kedvéért!


kihivas_ami_biztos_izomlazba_01.jpg

Kihívás, ami biztos (izom)lázba hoz!

Most kiderül kinek van acélos felsőteste! Bárhol és bármikor kivitelezhető gyakorlatsor, ami a legkeményebbeket is megizzasztja.


deck_of_death_01.jpg

A "halál-osztó" tréning


koredzes_12.jpg

Hasznos tanácsok a köredzés felépítéséhez

Folytatjuk a köredzésről szóló történetet - ezúttal az alkalmazásával, illetve a kivitelezésével kapcsolatos hasznos infókat osztunk meg! Hogy ne csak ész nélkül rohangálj a teremben :)


koredzes_01.jpg

Köredzés - alapismeretek

A köredzés bizony remek dolog: megállja a helyét, bármi is legyen a célod: akár szálkásítás, akár erő és állóképesség fejlesztés...vagy csak ha már a tököd tele van és szeretnéd valami újdonsággal feldobni a befásult edzésnapokat.