Kiegészítők speciális problémákra

teljesitmeny_04.jpg

Próbáld ki őket! Mielőtt túlzásba vinnéd a serkentőket!

Erőtlennek érzed magad? Inkább válassz okosan serkentőt, minthogy összevissza szedj mindent... és azon kapod magad, hogy az energiaitalban oldott edzés előtti teljesítményfokozókkal öblítenéd le a pörgető tabit!


kopasz02.jpg

Tesztoszeron és korai hajhullás: tényleg kopaszra tudod magad gyúrni?

Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás: a kopasz gyúrósok vagy a gyúrástól lettek kopaszok? Nézzük a tudomány jelenlegi állása szerint mi a korai férfi kopaszodás oka, és tényleg lehet-e az edzéssel bármilyen formában befolyásolni!


izomgrcs_01.jpg

Ne görcsölj az edzések alatt!

A mai cikkben megnézzük, miképp előzhetjük meg, illetve kezelhetjük az edzés során kialakult görcsöket - illetve azt is megtudod, mik állnak a kellemetlen élmények hátterében!


szv_01.jpg

Négy kiegészítő a szíved egészségéért!

Mostani cikkünkben arról beszélünk, hogy miket érdemes beszerezni, ha mondjuk bármilyen keringési zavarral küzdesz, és úgy fogsz bele az edzésbe!


emszts_javts_02.jpg

Gyomorbántalmak kezelése gyógyszer nélkül

Mostani írásunkban összeszedtük azokat a kiegészítőket, amelyekkel gyógyszerek nélkül is támogathatod a gyomor és tápcsatorna egészségét.


no_fokoz_03.jpg

NO-fokozóval az érrendszer egészségéért!

Az NO-fokozók népszerű edzés előtti kis motyók, mellyel jobban durran a mell, a láb… eresebb a bicepsz, motiváltabb az edzés… Viszont ezen kívül van ám az NO-nak egy másik, szintén fontos és nem figyelmen kívül hagyható oldala!


ha_nem_jn_lom_01.jpg

"Ha nem jön álom a szemedre..."

Ha nehezen alszol, szeretnéd javítani a regenerációd, vagy már éjjel néha Te is azon kapod magad, hogy vígan dudorászol..."nem jön álom a szememre..."... akkor olvasd el, hátha segíthetünk a dolgon!


szemrevalo_tapkieg_01.gif

Szemre-való lehetőségek

Fáj a szemed, könnyezik, és olyan piros, mint egy vérnyúlé. Ha Te is azok közé tartozol, akik idejük jó részét a számítógép előtt töltik (este a TV…), akkor mindenképp érdemes tenned valamit a szemedet érő káros hatások ellen.


mentlis_serkentk_01.jpg

Ha nehezedre esik a folyamatos koncentráció… mentális frissítő sulihoz, munkához, edzéshez!

Még mielőtt egy nagy adag energiaitallal hígítanád fel ismét az instant kávédat, - próbáld ki inkább a következő természetesebb módját az éber állapot visszaállításának!


q10.jpg

Koenzim Q10