Kezdő edzéstervek

ujevi_edzes_fogadalom_1.jpg

A 2019-es újévi edzés fogadalom

Nagyon vicces tud lenni, amikor ünnepek után találkozol az edzőtársaiddal és együtt jót derültök önmagatokon, hogy 2-3 kg-val többet nyomtok átlagosan, mint mondjuk novemberben. De aki egész évben edzett becsülettel, annak amilyen gyorsan feljöttek a kilók ugyanolyan gyorsan el is fognak tűnni. Mi van azokkal akik nem voltak ennyire elszántak az év során, és az év utolsó hetinek a hatására betelt az a bizonyos pohár. Itt az új évi edzés fogadalmak időszaka.


rovid_edzes_ebedidoben_2.jpg

Egy rövid edzés ebédidőben

Tegyük fel, ha van egy konditerem nagyon közel a céghez, akkor öltözéssel és utána zuhanyzással együtt is van 30-40 perccünk. Lássuk, mit hozhatunk ki ebből. Nézzük az elfoglalt ember edzését.


elso_heted_a_teremben.jpg

Az első heted az edzés világában

Új hét, új nap, új év tehát remek alkalom arra, hogy alapjaiban változtasd meg az életmódodat.


melledzes04_1.jpg

Egyszerű kétnapos bontású edzésterv - akár otthonra is!

Most egy kezdőbb edzéstervet hoztunk nektek, amelynek az előnye, hogy némi eszköz felszereltséggel akár otthon is el tudjátok végezni!


hzdzkods_032_1.jpg

Rövid, mégis szuperhatékony edzés - csak egy óra!

Feszült a munkatempó? Nyúz a család? Sok az elintéznivaló? ...és Te mégsem szeretnéd hanyagolni a tested fejlesztését! Becsülendő és ritka hozzáállás, így közkinccsé teszünk egy edzésprogramot, mely kiváló erősítő, kondíciófejlesztő! És csak egy dolog hiányzik belőle: az időpocsékolás!


irodai_04_1.jpg

Tanácsok az irodai munka hőseinek! A második hónap: edzésterv - akár a termen kívül is!

A következő edzésmódszer amolyan abszolút minimum. Azoknak, akiknek elmenni munka után még edzőterembe már túl nagy kihívás lenne.


irodai_05_1.jpg

Tanácsok az irodai munka hőseinek! Harmadik hónap: haladó irodai edzésterv!

Ha még mindig időhiánnyal küzdesz, akkor vigyél be a munkahelyedre egy pár egykezes súlyzót, mert itt a végére kapsz egy komplett tervet, mellyel elvégezheted az edzéseidet akár munkahelyen, úgy hogy lehetőleg ne rúgjanak ki érte.


111.jpg

Tanácsok az irodai munka hőseinek! Az első hónap: kezd el a mozgást!

Az első hónapban nem kérünk sokat, csupán annyit, hogy a következő apró, ámde trükkös módszerekkel hangolódjatok rá a változásra. Egyszerű lépések, melyet minden minimális motivációs hajlammal rendelkező munkamániás is be tud iktatni az életvitelében.


hzdzkods_022.jpg

Húzódzkodás edzésterv nulla vagy akár az alatti szintről!

Ott állunk a húzódzkodó keret alatt, meredten bambulunk felfele, de egy ismétlést sem tudnánk kivitelezni. Nem adjuk fel, hanem erőt veszünk magunkon és megtanuljuk fokozatosan az egyik legjobb felsőtest gyakorlatot!


spartacus_14.jpg

Spartacus edzésterv – a második menet!

A Spartacus edzésterv 2. részének a folytatása: öt újabb gyakorlatsor!


spartacus_020.jpg

A Spartacus edzés folytatódik!

A Spartacus edzésterv népszerűségének köszönhetően itt is felötlött a folytatás lehetősége, és sokatok kérésére ismét előbányásztuk a Men’s Health magazint, hogy rábukkanjunk a várva várt folytatásra!


spartacus_02.jpg

Spartacus edzés

Készült a Spartacus filmhez is egy röpke köredzés, azok számára, akik Andy Whitfield szoborszerű testalkatára pályáznak.


has02_1.jpg

Átmozgató női edzésterv - abszolút kezdőknek!

Még sohasem mozogtál semmit rendszeresen? Akkor itt a helyed! Átmozgató női edzésterv - abszolút kezdőknek.


felesleges_gyakorlat_02_2.jpg

Kezdő edzésterv csajok részére.

Kezdő edzésterv csajok részére, ha van már azért némi affinitásod a sporthoz.


jnl_1_1.jpg

Kis bevezető a kezdő női edzéstervről.

Csapjunk a súlyok közé. Olyan gyakorlatokkal ismerkedhettek meg, melyekkel nemcsak erősödni és formásodni fogtok, hanem a testsúlycsökkentést is gyorsabban érhetitek el.


kezdo_03_1.jpg

Edzésterv totális kezdőknek.

Kezd el hozzászoktatni a tested a terheléshez ezzel az edzéstervvel!


eronoveles01_1.jpg

Edzéstervek kezdőknek és újrakezdőknek.

Ez a módszer kiváló erő és tömeg építő - lényege, hogy felváltva edzünk ellentétes (antagonisztukus, amikor az egyik feszül a másik ernyed) izomcsoportokat.


alapedzes.jpg

Edzéstervek az alapoktól

Érdekes helyzet, hogy nekem kell írnom az alap edzéstervekről, hiszen aki már megfordult nálam edzésen, vagy akárcsak kért tanácsot e-mailen, azok tudják, hogy elkötelezett híve vagyok annak, hogy merjünk máshogyan edzeni. Ismertessük meg a nagyközönséggel is azokat az edzéselveket, amelyek bármilyen hatékonyak is, de sajnos az emberek 90%-a számára ismeretlenek.