Szeretem a hazám
Kosaram0
kedvenceim
Fitbuilder profilom
(Belépek | Regisztrálok)
20.000 FT FELETT  INGYENES SZÁLLÍTÁS
info@sportnutrition.hu (0-24)  |  +36 20/486-6573 (9:00-17:00)  |  Shop info

Felhúzás

Kezdő vagy: akkor három tipp, ami nélkülözhetetlen a felhúzáshoz!

Sohasem végeztem felhúzást, de újévi fogadalmam, hogy belevágok… hogyan?

3 különc felhúzás variáció, amit nem próbáltál!

A felhúzásnak számos variációja van – most három igazi csemegével ismerkedhetsz meg, melyet eddig talán még nem is próbáltál!

Újabb (f)elemelő tippek a felhúzáshoz! - 2. rész

Ahogy ígértem, következik újabb pár tipp, trükk, információ-morzsa, amelyeket betartva garantáltan (f)elemelőbb lesz a felhúzásod!

15 felemelő tipp: tökéletesítsd a felhúzásod! - 1. rész

A felhúzás méltán az egyik legesszenciálisabb gyakorlat az erő és a tömegnövelésre – így összeszedtünk Nektek néhány tippet, trükköt, kulcspontot, melyekkel szebb kivitelezést és hatékonyabb (sérülés-mentesebb) terhelésnövelést érhettek el!

Így fogj hozzá a felhúzáshoz!

Megtorpant a fejlődésed a felhúzásban? Gyengének érzed a fogásod? Szeretnél a későbbiekben (is) nagy súlyokkal dolgozni? Akkor nem mindegy miképp fogsz hozzá! Bemutatjuk a fogásmódokat – és azt is, mely lesz a legkedvezőbb Neked!

Virtuális felhúzó szeminárium 3.: Vitatott és gyakori kérdések az elemelés kapcsán!

Miután részletesen igyekeztünk bemutatni az elemelés pontos menetét, így nem maradt más hátra, mint megválaszolni a mini szemináriumunkon elhangzó fontos kérdéseket.

Virtuális felhúzó – szeminárium 2. Találd meg a Rád szabott stílust!

A húzás stílusával lehetőség nyílik célzott izomfejlesztésre, illetve arra, hogy mindenki a testi adottságainak megfelelő elemelési technikát megtalálja.

Virtuális felhúzó - szeminárium

Remélem minél többen részt vesztek ezen a kis virtuális FitBuilder szemináriumon, ahol elsőként alaposan átnézzük a gyakorlatot, majd a végén választ kaptok az összes fontos, hasznos és debil kérdésre is!

Hajlított lábú felhúzás