Szeretem a hazám
Kosaram0
kedvenceim
Fitbuilder profilom
(Belépek | Regisztrálok)
MOST 15.000 FT FELETT  INGYENES SZÁLLÍTÁS
rendeles@fitbuilder.hu (0-24)  |  +36 20/486-6573 (9:00-17:00)  |  Shop info

Fehérjék

Protein por kisokos kezdőknek! Melyik fehérjét válaszd?

Kezdőként beruháznál egy fehérje porra, de fogalmad sincs, hogy a rengeted alternatíva közül melyiket válaszd? Akkor segítünk egy kis alapcikkel Neked!

Két meglepő ok, amivel a tejsavó fehérje segít a zsírvesztésben!

Ha zsírégetés, mindenki valamilyen durva termogén cuccra gondol... pedig a jó öreg tejsavó két - nem annyira ismert - vonalon is segít Neked fogyni!

Protein forrás, de másképpen! Nem a tehéntej az egyetlen alternatíva!

Legyél paleolit diéta-fan vagy megrögzött vegan, most itt vannak a leggyakoribb tej-alternatívák!

A kazein lenne igazából ez egyik legjobb protein típus?!

Talán pont a kazein a legtökéletesebb számodra - csak Te nem tudtad?!

Kötelező! 3+1 gyakori tévhit a fehérjéről!

A fehérje igazi celeb tápanyag fitnesz körökben...így megannyi pletyka terjed róla! Nézzük meg mi igaz, és mi az, ami csak nagy rágalom!

Miért lesz jó barátod a kazein?

A kazein nemcsak az "esti", "lassú felszívódású" fehérje... ennél többet tud! Nézd meg, még mit!

Protein szeletet vásárlók kézikönyve

Mire ügyelj, amikor protein szeletet vásárolsz?

Mikor és kiknek javasoljuk a protein szeleteket?

Finom, népszerű, csokiszerű képződmény, fehérjével megtömve. Elkapod, zsebre vágod, és - nem megfeledkezve róla, és később kilapítva megtalálva... - bármikor előkaphatod! Na mi ez? Nem, nem a pöttyös rudi... hanem, mondjuk egy protein szelet! De vajon mikor, melyiket hogyan használd?

A tejsavón túl... Tudj meg mindent a kevert proteinekről

Mindig csak a tejsavó proteinekről olvashattunk...azonban van még egy csoport, melyet előszeretettel dobnak a piacra: a kevert-multi fehérjéket. Ismerjük meg ezeket is előnyükkel, hátrányukkal!

Nyári protein smoothie receptek

Egészséges, gyümölcsös, fehérjében gazdag nyári hűsítők...ilyenkor úgyis nehezebben csúszik a kaja, vidd be finom, krémes ital formájában a szükséges energiát!

Protein problémásoknak: gluténérzékenység és a protein választás

Nézzük meg, hogy a glutén érzékenység miképp befolyásolja a protein kiválasztást! Mire kell odafigyelni, és konkrétan milyen protein gyártók fehérjéi garantálják a gluténmentességet?

FitBuilder mítosz-írtások: mert a tudomány ismét felülírja, amit Béla mondott a teremben...

A szálkássághoz vajon mindenkinek, kivétel nélkül kell a kardió? Valóban minél több a fehérje bevitel, az annál jobb? Olvasd el a ami cikkünket, mert a tudomány mindig felülírja, amit Béla mondott a teremben...

Kell-e nekem egyáltalán protein por?

Jöjjön egy gyakori kérdés-probléma tisztázása: kell-e neked egyáltalán protein por vagy tényleg nélküle is eredményesen fejlődhetsz, szálkásodhatsz?

Kikezdhetetlen érvek a fehérje mellett

Nézzük meg, hogy milyen hatása van a fehérjének és miért kellene valóban elkezdeni iszogatni azt a fehérje turmixot!

Paleo proteinek

A Paleolit étrendet követve még nem feledkezhetünk meg az edzés utáni fehérjeturmixról sem… és bár az ősember valószínűleg azt nem nagyon fogyasztott, mégis nézzük meg, milyen lehetőségünk maradt az edzés utáni fehérje utánpótlásra!

Fehérje – nem a gyúrósok kulacsába való?!

Ez írás nem(csak) aktívan sportolóknak szól, hanem átlagemberek olyan célcsoportjainak is, akik szintén nem tudják, mire jó a fehérje bevitel!

Kazein – a diétázók csodafegyvere!

A kazein a kiegészítők palettáján kissé háttérbe szorult a gyors felszívódású tejsavó testvérével szemben, pedig roppant értékes fehérjeforrás – sőt, diéta alatt több előnyét is kiélvezhetjük!

Porban az igazság: A protein és ami mögötte (azaz benne) van

"Ne porozzáá, azok mind tele vannak koxokkal!!!" Az ilyen gondolatok kiküszöbölése érdekében megpróbálom eloszlatni a félreértéseket a mitikus vagy épp rettegett porokról!

A nagy kihívás: Hogyan válasszak proteint?

Kezdőként elég hamar meghozzuk a döntést: bizony nekünk is kell egy vödör protein! De a sok-sok lehetőség közül vajon melyik lesz számodra az ideális? Most segítünk dönteni!

Még egy alapvető információ a proteinturmix fogyasztáshoz.

Az az örök kérdés: Tejjel vagy vízzel igyuk a proteint?

Csajok és a tejsavó proteinek. - Nem csak nőknek!

Milyen proteint igyunk edzés után? Bár a legtöbb pultos lány csak a proteinek ízének kiválasztásával szokott sarokba szorítani minket, de azért legyünk tisztában milyen típusú tejsavó proteinek is vannak.