Szeretem a hazám
Kosaram0
kedvenceim
Fitbuilder profilom
(Belépek | Regisztrálok)
20.000 FT FELETT  INGYENES SZÁLLÍTÁS
rendeles@fitbuilder.hu (0-24)  |  +36 20/486-6573 (9:00-17:00)  |  Shop info

Egészségmegőrzés

Vitamin és ásványi anyagok / 

Összes cikk
Kiegészítőkkel a hajhullás ellen?

A hajhullás hátterében számos egészségügyi ok állhat – például hormonális – de gyakran a nem megfelelő vitamin és ásványi anyag bevitel is az, ami felerősíti a problémát. A következőkben pár olyan vitaminról és nyomelemről olvashatsz, melyekkel csökkentheted, megelőzheted a hajhullást!

Növekedési hormonszint növelés B6 vitaminnal?!

Egy érdekes kutatási eredményre bukkantunk, amit most kicsit körbe is járunk: valóban lehet-e B6 - vitaminnal fokozni a növekedési hormonszintet? És ha igen, mennyi lenne a hatásos adag?

Két kiegészítő, hogy törhetetlenül juss előre!

Két nagyon fontos kiegészítőről szeretnénk beszélni a csontok kapcsán, melyek használatával olyan törhetetlen csontjaid lesznek, mint Hugh Jackmannek az X-men filmben!

Miért kötelező vitamint szedni?

A vitaminok fontosságát már ezernyi cikk hangoztatta - úgyhogy most más irányból közelítjük meg a témát: elmondjuk, hogy konkrétan mely vitaminok segítik elő a zsírvesztést, illetve a teljesítmény javulását erő- és állóképességi sportokban!

Ízületvédők / 

Összes cikk
5 dolog, amit talán nem tudtál az MSM-ről!

…avagy nézzük meg, hogy a hagyományos, ízületvédő szerepen túl még mennyi mindenre jó ez a kiegészítő!

Ízületvédőt, de melyiket?

A mai cikkben megmutatjuk, hogy mire figyelj, ha ízületvédő vásárlásra vetemednél!

Ízületvédők 2.0

Sokan elfelejtik, hogy nem csak az izom kap terhelést ha edzel, hanem csontok közötti összeköttetések, az ízületek is! Nézzük meg, milyen készítményekkel javíthatjuk még az ízületek egészségét?

Esszenciális zsírsavak / 

Összes cikk
Az omega család áttekintése: melyiket érdemes választani és mire jó?

Bár sokszor foglalkoztunk a különböző omega zsírsavak fontosságával, mégis úgy gondoltuk, hogy egy összesítő hasznos lehet azoknak, akik elvesztek a témában írt cikkekben. Íme, egy átfogó cikk az étrendkiegészítőként is alkalmazott omega zsírsavakról!

Az Omega-3 zsírsavak fontossága és bevitelével kapcsolatos tanácsok

Az omega-3 zsírsavak előnyeiről már biztos mindenki élből fel tudna sorolni egy párat. Jöjjön ezért most az Omega-3 három olyan pozitív élettani hatása, amit mi, lelkes sportemberek is igazán fogunk értékelni!

Zsírsavakkal az izomépítésért!

Miképp segítheti az omega-3 az izomépítést? Többek között erre is fény derül - illetve arra is, hogy mennyit és mivel kombinálva érdemes bevinni a legjobb eredményekért!

Omega zsírsav kiegészítőt - de melyiket?

Nem elég az esszenciális zsírsavak beviteli mennyiségére odafigyelni - hanem az arány is ugyanolyan fontos!

Kiegészítők speciális problémákra / 

Összes cikk
Próbáld ki őket! Mielőtt túlzásba vinnéd a serkentőket!

Erőtlennek érzed magad? Inkább válassz okosan serkentőt, minthogy összevissza szedj mindent... és azon kapod magad, hogy az energiaitalban oldott edzés előtti teljesítményfokozókkal öblítenéd le a pörgető tabit!

Tesztoszeron és korai hajhullás: tényleg kopaszra tudod magad gyúrni?

Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás: a kopasz gyúrósok vagy a gyúrástól lettek kopaszok? Nézzük a tudomány jelenlegi állása szerint mi a korai férfi kopaszodás oka, és tényleg lehet-e az edzéssel bármilyen formában befolyásolni!

Ha nehezedre esik a folyamatos koncentráció… mentális frissítő sulihoz, munkához, edzéshez!

Még mielőtt egy nagy adag energiaitallal hígítanád fel ismét az instant kávédat, - próbáld ki inkább a következő természetesebb módját az éber állapot visszaállításának!

"Ha nem jön álom a szemedre..."

Ha nehezen alszol, szeretnéd javítani a regenerációd, vagy már éjjel néha Te is azon kapod magad, hogy vígan dudorászol..."nem jön álom a szememre..."... akkor olvasd el, hátha segíthetünk a dolgon!