Szeretem a hazám
Kosaram0
kedvenceim
Fitbuilder profilom
(Belépek | Regisztrálok)
20.000 FT FELETT  INGYENES SZÁLLÍTÁS
info@sportnutrition.hu (0-24)  |  +36 20/486-6573 (9:00-17:00)  |  Shop info

Edzéseszközök és edzőfelszerelés

Építs szikár, erős felsőtestet a gyűrűvel!

Ismert, már megunt gyakorlataidat most még durvábbá teheted - egyetlen eszközzel! Edzésterv és jó sok tipp!

Zsúfolt a terem? Elég egy rúd a sarokba! 1. rész

Zsúfolt a terem? Alig van eszköz, kicsi a hely? Így is lehet gyilkos, súlyzós, minden pocikát átmozgató edzést végezni! Egy eszköz, kicsi hely, elvetemült, antiszociális jellem... és mehet is!

Az ugrálókötelezés forradalma

Egy eszköz, mely segíthet az állóképességed fejlesztésében, a zsírégetésben, sőt más remek előnyökkel is bír! Tippek a vásárláshoz, használathoz!

SMR a gyakorlatban: a felsőtest és a törzsizmok komplett kezelési útmutatója!

Folytatva az előzőeket, most lássuk az SMR kezelési technikákat a felsőtestünk törzsizmaira. Mostani területeink a derék, a felső hát, a nyak, az oldalsó törzsizmok lesznek!

Edzés és regeneráció: ez a két kulcsa a sikerednek!

Az edzésről már sokat írtunk, mindenki egyértelmű a jelentősége a fejlődéshez. Azonban a siker nem csak ezen múlik! Hiába edzettél minden alkalommal kőkeményen, ha a regeneráció nem megfelelő! Nézzük a sikeres testépítés ezen - elhanyagolt, ámde ugyanolyan fontos - oldalát is meg közelebbről!

Miért jók és miért kellenek az SMR eszközök?

Mire jó ez az eszköz és miképp tudod vele növelni a teljesítményedet, csökkentve a sérülések kockázatát? A válasz a cikkben!

Talán mégsem olyan ártatlan az a fitball labda?!

3 gyakorlat, mellyel megváltozik a labdáról alkotott naiv elképzelésed!

Az erőkeret dicsőítése: mert ő leguniverzálisabb objektum a teremben!

Az erőkeret a végső válasz az erő és tömeg kérdéseire! Hogy miért? Kattints a cikkre, és ismerd meg minden oldalát: hogy mennyire széles körben alkalmazható, mennyire hatékony és összetett edzésekre használható...biztonságosan!

Eszközök az állóképesség fejlesztésére

Mivel nemrégiben beszéltünk az állóképesség fejlesztés lehetséges módjairól, akkor most nézzük meg azt is, hogy milyen eszközpark állhat a rendelkezésünkre – vagyis melyek azok, amiket a leggyakrabban használnak világszerte.

Edzésfelszerelés - kalauz

Súlyemelő öv, gurtni, bandázs... mindig tudni akartad, hogy pontosan mire való, kell-e Neked, és ha igen, vajon melyiket válaszd a különféle típusok közül... most megadjuk mindenre a választ!

Hogyan csinálj házilag szánt?

Új témakör! Hogyan csinálhatsz klassz, edző eszközöket otthon, szinte fillérekért!

Kesztyűvel vagy nélküle?

A mostani írásban igyekszünk pro és kontra érveket felsorolni az edzőkesztyű mellett... illetve néhány jó tanács is olvasható arról, hogyan tudod szépen ápolgatni a sebeidet... vagyis a bőrkeményedéseket!

Smith-gép: hasznos dolog vagy csak törölköző tartónak jó?!

A hőn imádott – vagy épp hasztalannak kikiáltott Smith-gép... Ha Te is az utolsó csapatot erősíted, akkor adj egy esélyt és olvass tovább: íme öt módszer, mellyel valóban hasznát vehetjük a gépnek! ;)

Testednek-lelkednek őrjítő ereje…

A történet úgy kezdődött, hogy megkértetek minket, hogy javasoljunk pár motiváló zenei löketet, ami hozza az erőt és az energiát a brutál kemény edzésekhez. No, hát akkor rajtunk nem múlik a dolog! ;)

Mi lapuljon a sporttáskádban?

Hasznos tippek a kezdetekhez: nézzük meg mik azok a dolgok, amiket feltétlenül magaddal kell vinni a terembe.

Hogyan válasszunk edzőtermet?

Milyen az amikor valaki életében nem volt még teremben? Mit illik? Mit vigyen magával? Most összeszedtük nektek a sok "hogyan" és "mit"-re a válaszokat.

Szabad súlyok vagy gépek?

Szabad súlyokkal vagy gépekkel jobb edzeni. A két tábor kibékíthetetlen és örök ellentétre ítéltetett. Nem igazságot szeretnék tenni, hanem objektíven felsorakoztatni érveket és ellenérveket mindkettő mellett és ellen.