Általános kondíciófejlesztés

gpp_1.jpg

Még mindig a GPP a király

Sokan, akik bár csak hobbiból csinálják, mégis heti 3-4 edzésük van a fő sportágukban. Ilyenkor az erőnléti edzést beiktatni okosan kell: mert sem a túledzés sem a folyamatos izomláz és kimerültség nem hiányzik. Éppen ezért a hagyományos gyúrás nem a legcélravezetőbb. Akkor viszont mit tegyünk?


futas011.jpg

Mitől leszel kitartóbb? Avagy mi határozza meg az állóképességed!

A nyár beköszöntével előtérbe jön a futás, bringa, úszás, evezés... de mitől leszünk benne jobbak? Itt a válasz!


kardio04_1.jpg

Mi határozza meg az állóképességed?

Mitől is függ, hogy valakinek jobb az állóképessége? Milyen adottságok kellenek hozzá? Ezekkel, ha tisztában vagy, jóval eredményesebben tudod majd fejleszteni azt!


maszk03.jpg

Az igazság az tréning maszkokról… Farsangi jelmez vagy hatékony állóképesség fejlesztő?

Látva a manapság népszerű edző maszk divatot, érdemes lehet a témát átjárni. Van létjogosultsága ezeknek? Vagy csak egy újabb értelmetlen termék, amit ránk erőltetnek? Esetleg megkésett farsangi kellék, amitől úgy tűnsz Bane-nek öltöztél a Batman-ből? Lássuk mi az igazság!


j_gyakik_04.jpg

Unalmas? Kombináld!

Ha már régi veterán vagy a teremben, akkor miért ne újíthatnál be egy kis vérpezsdítésképp pár új gyakorlatot? Nem is feltétlenül kellenek új mutatványok, a régi gyakorlatok kombinációiból is remek feladatok születnek!


tomegnoveles_sulyemelo_gyakorlatokkal_03jpg_2.jpg

Maximális erő és robbanékonyság a komplex edzés módszerével!

Szeretnél egy erősebb, gyorsabb, szálkásabb testet? Íme egy sokkoló edzésmódszer, mely könnyen alkalmazható, és egyszerre segíti az említett célok elérését!


01.jpg

Nincs is egyszerűbb és nagyszerűbb gyakorlat a világon!

Ki ne szeretne tanulni egy új, igazán fain kis gyakorlatot, amely pofonegyszerű, rendkívül hatékonyan fejleszti az erőt, a teljesítményt és az akaratod – mindezt a sérülés legcsekélyebb kockázatával? Mondjuk Te? Akkor olvass tovább!


gpp_02.jpg

Általános fizikai felkészülés - azaz GPP

Ha nem az súlyzós edzés a fő sportod, akkor kötelező olvasmány! De mindenkinek hasznos lehet, hizen az általános erőnlét fejlesztéséből mindenki kapacitálhat!


komplex_01.jpg

Jöhet valami más... keményebb... ütősebb? Itt a komplex tréning!

Többet és mást akarsz egy szimpla köredzésnél? Ismerd meg a savasodás új útját: Komplex edzés, ami igazából baromi egyszerű!


tabata_protocol_1.jpg

Tabata Protokoll

Azoknak, akik unják a hosszú kardió edzéseket, és mégis gyorsan szeretnének megszabadulni a testzsírjuktól, és azoknak akik szeretnének egy profi váltósúlyú ökölvívóéhoz hasonló kondíciót, azoknak ajánlom a Tabata edzést!