USP Labs

Ultra-prémium sporttáplálék-kiegészítők! A USPlabs létrejötte óta folyamatosan jobbnál-jobb minőségű termékeket dobott piacra, amivel az élvonalbeli táplálék-kiegészítők vezető gyártójaként határozta meg magát. Akinek a legjobb kell, a USPlabs-et választja.

A USPlabs áttörő termékeinek mi is a titka?

Ami a tényeket illeti: a USPlabs iránti kereslet futótűzként terjedt, és ennek eredményeképpen az óriásáruházak és internetes szuper-shopkok is felvették az kínálatukba ezt a márkát is, mert a vásárlók csapatostul követelték a USPLabs termékeit! Ha ez nem a hitelesség bizonyítéka, akkor mi?

Mielőtt megérthetnéd, miért tekintik a USPlabs sport táplálék-kiegészítőit ultra-prémiumnak, először meg kell tudnod egyet s mást arról, hogyan is működik az étrendkiegészítő-ipar. A legkisebbtől a legnagyobb kiegészítőgyártóig minden termék a nyersanyagok beszerzésénél kezdődik. Tehát hiába a tiéd a világ legjobb gyártási folyamata, ha a felhasznált nyersanyagok nem abszolút a legjobb minőségűek, a termék nem fog beválni.


Nyugodt lehetsz abban, hogy minden egyes USPlabs kiegészítőre költött dollár bizonyos hányada rögtön visszakerül a cégbe, és kutatásra, fejlesztésre, illetve az infrastruktúrára fordítjuk – hogy mindig a világ leginnovatívabb és legeredményesebb kiegészítőit hozhassuk létre.

Ez a szakmánk iránti elhivatottságunk teszi lehetővé számunkra, hogy folyamatosan hatékony és sikeres kiegészítőket dobjunk a piacra.

Összes USP Labs termék

9 980 Ft -15% 8 480 Ft -tól
usp_labs_jack_3d_advanced.jpg
USP Labs Jack 3D CNS Stimulant (248 g)
gyorsnézet
11 680 Ft -15% 9 880 Ft -tól
usp_labs_modern_bcaaplus_535.jpg
USP Labs Modern BCAA+ (535 g)
gyorsnézet
usp_labs_jack_3d_advanced.jpg
Jack 3D CNS Stimulant - Az energia mennyisége és fókusza tökéletes lesz, az izompumpa és a vérellátás lekörözhetetlen, de ami a legfontosabb, az edzés elejétől a végéig kitűnően érzed magad!
usp_labs_modern_bcaaplus_535.jpg
Speciálisan formált magas hatékonyságú elágazó láncú aminosav készítmény.