Ronnie Coleman Signature Series

A világ legeredményesebb testépítője, a 8-szoros Mr. Olympia-ként ismert Ronnie most Neked is segít elindulni az izomépítés terén!


Egy hardcore testépítő diétája több felsőbbrendű elem köré épül... ezek közül pedig nélkülözhetetlen a megfelelő kiegészítés!

"Én több mint húsz éve vagyok ebben a sportban és nyolcszor nyertem el a testépítés legrangosabb címét...úgyhogy tudok egy-két dolgot a táplálék-kiegészítésről! Ez ihlete a Ronnie Coleman Signature Series kifejlesztését, mellyel olyan formulákat alkottunk meg, ami a létező legmagasabb minőségben új szintre emeli a táplálék kiegészítés világát!


Ha új szintre akarod emelni a fizikumod, akkor új szintre kell emelned azt az üzemanyagot is ami a növekedésed táplálja! A Te döntésed mit választasz és merre keresel tovább...de szerinted ki tud többet az izomépítésről, mint én? A bizonyíték 8 Mr. Olympia cím...és az amit hamarosan a tükörben látsz majd!" Ronnie Coleman

Összes Ronnie Coleman Signature Series termék

ronnie_coleman_pro_antium_2150.jpg
A PRO-ANTIUM finom, lágy, és ami a legfontosabb ... ERŐS! Válaszd a PRO-ANTIUM fehérjét, ha minden gramm számít.
ronnie_coleman_yeah_buddy_240.jpg
Extrém edzés előtti energiaforrás
rcss_resurrect_pm.jpg
Szervezeted éjszaka a mély alvás fázisában (REM) kontrollálta a növekedési hormon termelést, optimalizálta a tesztoszteron szintet, miközben segített megelőzni a túledzettségi tüneteket és felgyorsította a regenerációd.