Metabolic Nutrition

1987-ben egy amerikai orvos Dr. Cohen úgy döntött elég a vényköteles gyógyszerek által meghatározott jobb egészségből. Az évek alatt összegyűlt tudatos táplálkozás tapasztalatot itt az ideje átültetni egy másfajta gondolkodásba, és megalapította a Metabolic Nutrition-t.

A kis irodából egyre nagyobbra váltottak, mára hatalmas raktárbázissal, saját gyártásban termelnek, közben olyan máig meghatározó innovatív termékeket fejlesztettek, mint pl. az MCT oil, a Glycerol-t a test és az izmok fokozott hidratációjához, Digestive Enzymes a makroelemek jobb tápanyagfelvételéhez.

Összes Metabolic Nutrition termék

metabolic_nutrition_mct_3000_180_kapszula.jpg
A Metabolic Nutrition MCT magas koncentrációjú energiaforrás, mely szinte azonnal hasznosul az izomzatban, illetve az anyagcsere fokozásával diétázás mellett rendkívüli módon megnöveli a testzsír „elégetését” a szervezet hőtermelésének fokozásával! Speciális zsírégető olaj, melyet nem képes a szervezeted zsírszövetekké alakítani.
metabolic_nutrition_protizyme_2200g.jpg
A Metabolic Nutrition Protizyme fehérje tökéletességének titka egy egyedülálló gyártási folyamatban rejlik, amely megkülönbözteti a piacon lévő összes többi fehérjétől. A Protyzime 10x-es ultraszűrési folyamata megőrzi a fehérje eredeti peptid szerkezetét, ami magasabb aminosavak, glutamin és BCAA koncentrációt eredményez
metabolic_nutrition_beta_alanine_300g.jpg
A Metabolic Nutrition Beta-Alanine növeli a teljesítményt magas intenzitású edzésmunka során. Így a test kénytelen növelni az izomtömeget, javul az állóképesség. Kreatinnal kombinálva nagyobb izomtömeget és jobb testzsírszázalékot tesz lehetővé.
metabolic_nutrition_citrulline_300g.jpg
A Metabolic Nutrition Citrulline növeli a soványizom tömeget és a teljesítményt, növeli a véráramlást és az aminosavak vázizomzatba kerülését, mely izomtömeg-növekedést, magasabb ATP-szintet és megnövekedett sejtméretet eredményez. Hozzájárul az elágazó láncú aminosavak, különösen a leucin hasznosulásához, melynek eredménye az izmok növekedése.
metabolic_nutrition_cla_3000_180_kapszula.jpg
A Metabolic Nutrition CLA 3000 az esszenciális zsírsavak azon formulája, amely hozzájárul a normál testsúly fenntartásához. Rendkívül pozitív hatásainak köszönhetően ez az egyik legnépszerűbb étrend kiegészítő a piacon. A termék minden egyes adagja kiemelkedően nagy dózisban tartalmaz konjugált linolsavat.
metabolic_nutrition_fish_3000_180_kapszula.jpg
Metabolic Nutrition Fish 3000 egy hosszú szénláncú omega-3 zsírsavformula, a szervezet egészséges működéséhez szükséges esszenciális zsírsavakat biztosítja
metabolic_nutrition_mct_3000_90_kapszula.jpg
A Metabolic Nutrition MCT magas koncentrációjú energiaforrás, mely szinte azonnal hasznosul az izomzatban, illetve az anyagcsere fokozásával diétázás mellett rendkívüli módon megnöveli a testzsír „elégetését” a szervezet hőtermelésének fokozásával! Speciális zsírégető olaj, melyet nem képes a szervezeted zsírszövetekké alakítani.
metabolic_nutrition_relaxitrol_60_kapszula.jpg
A napi stressz, a szorongás és a nyugtalanság a leggyakoribb problémák, amelyekkel nap mint nap szembesülünk, és amelyek megakadályozzák a jó éjszakai alvást. A Metabolic Nutrition RelaXitrol® a megoldást a pihenésre és a mély alvásra.
metabolic_nutrition_tag_400g.jpg
A Metabolic Nutrition TAG® vagy a transz-alanil-glutamin az egyetlen igazi izom-célzott glutamin. Az egyedi dipeptidkötésnek köszönhetően a TAG egy "védő dzsekit" hoz létre, amely védi a glutamint az izom eljutásáig. A TAG ideális megoldás izomjavításra, az izomszövet lebomlásának csökkentésére és a felépülés fokozására.
metabolic_nutrition_tri_pep_bcaa_400g.jpg
Metabolic Nutrition Tri-Pep BCAA Instant 2:1:1 elágazó láncú aminosav készítmény, amely finom ital formájában fogyasztható. A BCAA Instant ideális a nap bármely szakában, az ital másodpercek alatt elkészíthető. A BCAA Instant nagyon praktikus és még a legigényesebb sportolók követelményeinek is eleget tesz.
metabolic_nutrition_drawstring_bag_zold.jpg
Praktikus táska sportolóknak
metabolic_nutrition_shaker_700ml_zold.jpg
700 ml-es Metabolic Nutrition Shaker. Új generációs, pattintható tetővel. Töltsd! Rázd! Idd!
metabolic_nutrition_creatine_300g.jpg
Metabolic Nutrition Creatine egy tiszta, természetes kreatin monohidrát az izmok méretének és erejének fokozásához. A kreatin-monohidrát a legtöbbet kutatott és bizonyított izom- és teljesítményfokozó kiegészítő! Egyetlen más hatóanyag mögött sem álla annyi klinikai kutatás és bizonyíték annak hatékonyságára, mint a kreatin-monohidrát mögött!