Healthy America

A Healthy America amellet kötelezte el magát, hogy a legjobb minőségű vitaminokat, ásványi anyagokat és kiegészítőket kínálja a piacon.

A Healthy America termékvonala gyógynövényeket, vitaminokat, ásványi anyagokat és olajokat foglal magában, amelyeket különböző formákban forgalmazunk, pl. lágyzselatin kapszulák, tabletták és időzített hatású kapszulák. Az étrendkiegészítő-kínálatunk a többféle dózisban elérhető egyösszetevős formuláktól a 30 vagy több összetevőt tartalmazó komplex multivitamin formulákig terjed.

A Healthy America termékeit arra fejlesztettük ki, hogy a következő területeken segítsék elő az egészséget és a jó közérzetet: az ízületek, a látás, a prosztata, a bőr, a szív- és érrendszer, illetve a vastagbél egészségének megőrzése, testsúly-koordinálás, szexuális kiegyensúlyozottság, étrendkiegészítők nők számára, étrendkiegészítők az idősebb korosztály számára, vitaminok gyerekeknek, valamint a kisállatok egészségének megőrzése – hogy csak néhányat említsünk.

Kiegészítőink a legjobb népszerű hagyományos összetevőket és izgalmas, újonnan elterjedő tápanyagokat kombinálnak, hogy a szervezetedet aminosavakkal, antioxidánsokkal, növényi kivonatokkal, ásványi anyagokkal és enzimekkel lássák el.

Összes Healthy America termék

healthy_america_standardized_pomegranate_60.jpg
Szívbetegség, daganatok esetén, vérnyomásra, érelmeszesedésre, antioxidáns.