California Fitness

A California Fitness Company Limited 1991-ben jött létre egy nagyon egyszerű céllal: hogy a sportolóknak a legjobb minőségű táplálkozási támogatást nyújtsuk kifizethető áron.

Hogy csinálja a California Fitness?
A California Fitness ejti a vad reklámozást, és a vásárlókra hagyja a megtakarítást. Ez az egyenes filozófia a gyártásra is kiterjed. A California Fitness termékei nem tartalmaznak fölösleges tartósítószereket, adalék- és kötőanyagokat, vagy édesítőket. Kizárólag a legfinomabb, egészséges összetevőket, amelyek felturbózzák az edzést és segítenek Neked abban, hogy felépítsd azt a tiszta, izmos testet, amelyre mindig is vágytál.

De nem ez az egyetlen mód, amellyel a California Fitness pénzt spórolhat meg Neked. Más kiegészítőgyártókkal ellentétben, amelyek tucatnyi, vagy akár több száz termékkel rendelkeznek, a California Fitness néhány, legtermészetesebben hatékony formulára korlátozza a termékvonalát. Kitaláljuk, mi működik a legjobban, és aztán jó áron felkínáljuk a vásárlóinknak. Egyszerű, egyenes és becsületes. Mint a sportolók, akiket szolgálunk.

A California Fitness minden termékét a legjobb minőségű, természetes nyersanyagokból állítjuk elő, amelyeket a nyersanyag-szállítók, a California Fitness és független laboratóriumok is tesztelnek, ellenőrizve a frissességüket, tisztaságukat, hatékonyságukat, mentességüket minden fertőzéstől vagy szennyeződéstől, doppingszerektől vagy ellenőrzött anyagoktól, és hogy megfelelnek-e minden vonatkozó amerikai szövetségi állami előírásnak.

Összes California Fitness termék

californiafitness_bcaa_400.jpg
Az elágazó láncú aminosavak vagy BCAA-k csoportjában három aminosav a leucin, az izoleucin és a valin tartozik, melyek együttesen az izomszövet-állományunk aminosav tartalmának mintegy 35 %-át adják.
californiafitness_creatine_monohydrate_500.jpg
A kreatin egy természetes molekula, mely részt vesz energiatermelés és raktározás folyamatában, azáltal, hogy az izom összehúzódás energiaszükségletét biztosító ATP molekula, mely nagy energiájú kötéseit regenerálja.
california_fitness_liquid_l_carnitine.jpg
Az L-karnitin funkciója szerint egy szállító molekula, mely azért felelős, hogy a zsírsavak át tudjanak jutni a mitokondrium falán, ahol oxidálódni tudnak, azaz elégnek.
california_fitness_l_carnitine_liquid_formula_20x25.jpg
Az L-karnitin funkciója szerint egy szállító molekula, mely azért felelős, hogy a zsírsavak át tudjanak jutni a mitokondrium falán, ahol oxidálódni tudnak, azaz elégnek.