Animal Nutrition

A csomagok, a kevert tablettákat és/vagy kapszulákat tartalmazó egyedi összeállítások képezik a tökéletes szállítási rendszert a világklasszis sportolók számára! Mára, az összes többi Animal-csomag termékkel együtt, az „Animal” név a minőség szinonimájává vált, amely az testépítők és súlyemelők egyetlen valódi választása – akiket csak az edzés és a teljesítmény érdekel.


A tablettáktól kezdve a meghatározott arányú aktív összetevők listájáig az Animal nem a félősöknek való. Ez komoly étrendkiegészítés. A csomagok könnyűvé teszik, hogy a megfelelő cuccot használd.

Akár az edzésben, az étrend-kiegészítésben sincs helye a spórolásnak. Ragaszkodj azokhoz a termékekhez, amelyek évről évre segítik a sportolókat a céljaik elérésében. Minden egyes Animal-csomag ellát mindennel, amire szükséged van ahhoz, hogy teljessé tedd az étrendedet és jobb eredményeket érj el.

Az Animal teljes termékvonala termékcsaládja igazolt, a való világban tesztelt, és garantáltan működik. Mindig.

Összes Animal Nutrition termék

16 480 Ft -21% 12 980 Ft -tól
universal_animal_pak_44.jpg
Animal Pak (44 csomag)
gyorsnézet
20 680 Ft -23% 15 980 Ft -tól
animal_mstak.jpg
Animal M-Stak (21 csomag)
gyorsnézet
19 980 Ft -20% 15 980 Ft -tól
animal_cuts.jpg
Animal Cuts (42 csomag)
gyorsnézet
21 380 Ft -15% 18 080 Ft -tól
animal_whey_1816.jpg
Animal Whey (1816 g)
gyorsnézet
2 380 Ft -17% 1 980 Ft -tól
universal_animal_fury_80_g_new.png
Animal Fury (80 g)
gyorsnézet
22 980 Ft -15% 19 480 Ft -tól
animal_pump.jpg
Animal Pump (30 csomag)
gyorsnézet
22 080 Ft -15% 18 780 Ft -tól
animal_nitro.jpg
Animal Nitro (44 csomag)
gyorsnézet
19 380 Ft -15% 16 380 Ft -tól
animal_stak.jpg
Animal Stak (21 csomag)
gyorsnézet
13 180 Ft -15% 11 180 Ft -tól
universal_animal_juiced_aminos_368_g_neew.jpg
Animal Juiced Aminos (368 g)
gyorsnézet
14 680 Ft -15% 12 480 Ft -tól
universal_animal_flex_44.jpg
Animal Flex (44 csomag)
gyorsnézet
30 880 Ft -20% 24 780 Ft -tól
animal_vedopajzs_csomag.jpg
Animal védőpajzs csomag (2 részes csomag) (1 csomag)
gyorsnézet
55 880 Ft -20% 44 680 Ft -tól
animal_stack3.jpg
Animal szálkásító csomag (3 részes csomag) (1 csomag)
gyorsnézet
70 580 Ft -20% 56 480 Ft -tól
animal_stack8.jpg
Animal teszto-robbanás csomag (3 részes csomag) (1 csomag)
gyorsnézet
43 780 Ft -20% 34 980 Ft -tól
animal_stack4.jpg
Animal alapozó csomag (3 részes csomag) (1 csomag)
gyorsnézet
48 880 Ft -20% 39 080 Ft -tól
animal_stack9.jpg
Animal regenerációs csomag (3 részes csomag) (1 csomag)
gyorsnézet
universal_animal_pak_44.jpg
Az Animal Pak a világ elsőszámú multivitamin és edző pakja 1983 óta! Több testépítő versenyző nőtt fel az Animal Pakon, mint bármilyen más testépítő kiegészítőn a történelem során.
animal_mstak.jpg
Természetes testépítőknek és erőemelőknek Nehezen fejlődőeknek Természetes módon izomtömeg maximalizálásra Tesztoszteron szint és növekedési hormon szint optimalizálásra.
animal_cuts.jpg
Ajánlott: izomtónusok, tagoltság eléréséhez - vízvisszatartás megszüntetésére - szálkásításhoz.
animal_whey_1816.jpg
Az ANIMAL WHEY egy fehérjekeverék, mely tejsavófehérje-izolátumot, -koncentrátumot, illetve emésztést elősegítő enzimeket, papaint és bromelint tartalmaz. Könnyen oldódik, íze nagyszerű, így fogyasztása öröm és nem kellemetlen teher - íme, a legalapvetőbb táplálékkiegészítő, végre az ANIMAL égisze alatt.
universal_animal_fury_80_g_new.png
Hatékony edzés előtti formula precízen adagolt, hatásos összetevőkkel a maximális energiáért, fókuszért és teljesítményért.
animal_pump.jpg
Növekvő teljesítmény, hatalmas erő és bedurranás... igen, ez nem csak egy kreatin! Az Animal Pump messze túlmutat egy szimpla kreatin készítményen! A kis tasakban nemcsak a leghatékonyabb kreatin formulákkal találkozhatsz, hanem olyan komplex energizáló, sejttérfogat-növelő hatóanyagokkal, melynek köszönhetően a tápanyagok kitűnően szívódnak fel és minden anabolikus összetevő ténylegesen az izomsejtekbe lesz tuszkolva!
animal_nitro.jpg
Egyedülálló aminosav kiegészítő, a nem mindennapi kihívásokhoz. Kapható számtalan amiosav készítmény a piacon: akad közöttük kutyaütő, jó és akár csúcsminőségű is! Ez utóbbiak közé tartozik az Animal Nitro is. Ahogyan az Animal Pak egy fogalommá lett azok között a sportolók között, akik újra és újra a maximumot szeretnék kihozni önmagukból, csakis ahhoz hasonlóan kiemelkedő minőséget várhatunk el a Nitro-tól is.
animal_stak.jpg
Súlyemelőknek, akik a természetes anabolikus határokat keresik. Sportolóknak a prohormonok megelőzéséhez. Mindazoknak, akik optimalizálni kívánják sportteljesítményüket.
universal_animal_juiced_aminos_368_g_neew.jpg
Csak ami szükséges, instant, könnyen oldódó formában, hardcore módon, ahogy azt tőlünk megszoktad 1983 óta. Ez az ANIMAL JUICED AMINOS!
universal_animal_flex_44.jpg
Ízületvédő és regeneráló hardcore testépítőknek! A kőkemény edzésnek és nehéz súlyoknak következményei vannak. Csak rajtad áll, hogy e következmények hatalmas izmok, vagy sérült ízületek lesznek.
animal_vedopajzs_csomag.jpg
Végre egy csomagban a vitamin és ásványi anyag kategória királya (Animal Pak) és az ízületek megbízható őre (Animal Flex). Ez az a két alap kiegészítő, aminek minden komoly sportoló polcán ott a helye – persze azoknak, akiknek fontos az egészségük is!
animal_stack3.jpg
A verseny előtti szálkásító csomag, olyan elit és versenyképes testépítőknek, akik növelni akarják a bordázottságot és erezettséget
animal_stack7.jpg
A kirobbanó növekedés csomag rövid idő alatt maximális méretet és erőt biztosít.
animal_stack6.jpg
Holtidény tömegnövelő csomag az olyan testépítők számára, akik maximalizálni akarják az izomméretüket, illetve a hagyományos "hardgainer"-eknek
animal_stack5.jpg
A haladó izomtömeg növelő csomag, az olyan komoly súlyemelők és testépítők számára, akik maximalizálni akarják a teljesítményüket és az erejüket
animal_stack1.jpg
A természetes izomtömeg csomag olyan komoly sportolóknak, akik maximális izomtömeggel és erővel szeretnének gyarapodni, de nem hormonális eszközök segítségével
animal_stack2.jpg
Az alap izomtömeg növelő csomag, amelyet minden olyan, a középhaladótól a haladó szintig terjedő skálán elhelyezkedő testépítőknek szántunk, akik anabolikus maximumot szeretnének elérni.
animal_stack8.jpg
A Teszto-robbanás csomag a tesztoszteron és a növekedési hormon termelését maximalizálja, hogy méretben és erőben drámai növekedést érj el.
animal_stack4.jpg
Az alapozó csomag, amely biztosítja számodra azokat a nélkülözhetetlen építőkockákat, melyre biztonsággal tudsz majd építkezni
animal_stack9.jpg
A regenerációs csomag a legkeményebben edzőknek segít elérni az optimális regenerációt még a legbrutálisabb edzés után is.