VPX Syngex 100% Whey protein

A VPX 100%-os tejsavó fehérjéje új fejezetet nyit az izomnövekedés világában!

Szerintem senki sem lepődik meg, ha azt mondjuk, hogy bizony a tejsavó gyártási technológia is jelentős fejlődésen ment át az utóbbi időkben. A VPX mindig próbálta a legújabb technikáival megrengetni a tejsavó fehérjék piacát... és ez most sem lett másként! Megszületett a VPX legújabb büszkesége: a SYNGEX! Ez egy felsőbbrendű tejsavó fehérje, ami megállja a helyét abban a világban, ahol az eredmények számítanak!

A VPX forradalmain új eljárásának (SFRO - SpiroFuse Reverse Osmosis) köszönhetően olyan magas biológiai értékű tejsavó fehérje izolátumhoz jutunk, mely közel 99%-os tisztasággal rendelkezik!

18 080 Ft -28% 12 980 Ft
vpx_syngex_100_whey_2250.jpg

A VPX kísérletező kedve töretlen, így létrehozott egy új tejsavó fehérje koncentrátumot is, ami tökéletesen megőrzi a tejsavó bioaktív tulajdonságait, kifejezetten magas  IGF-1 és IGF-2 (növekedési faktorok) tartalmat biztosítva!

Akinek a rokoni szálaiban egy Gordon Ramsay bújt el, az is megnyugodhat: a SYNGEX egy újfajta ízesítési rendszert is alkalmaz, melyet a kutatók azért fejlesztettek ki, hogy a legkritikusabb fogyasztók is elégedetten csurgassák be az utolsó cseppeket is a torkukba! Végül is egy minőségi proteinhez minőségi íz a méltó, nemde?

Rövid tények 1 adagban (25 g):
Kalória: 105 kcal
Fehérje: 20 g
Szénhidrát: 2 g (ebből cukor: 1 g)
Zsír: 1,5 g
Besorolás: edzés utáni fehérje (100%-os tejsavó: koncentrátum és izolátum keverék)

Öt ok, amiért FitBuilder kedvenc lett!
1. Első dolog, amit kiemelnénk, hogy egy kanál SYNGEX 25 grammjából bizony 20 gramm fehérje! Rögtön kimatekozható, hogy így 100 grammban 80 gramm fehérje van - tehát 80%-os proteinről beszélünk. Ez azért kecsegtető, mert a 80 százalék a proteinek világában a maximális fehérjetartalom határa, hiszen egy ízesített fehérje esetén az ízesítés (aroma és édesítők) legalább 20%-ot elvisznek a fehérje tartalomból.

2. Bárhogy is nézzük, a VPX Syngex 100% Whey nem egy rossz ár/érték arányú fehérje a piacon. Minőségi termék, tejsavó izolátummal, elérhető áron. Szóval a maradék pénzből be lehet egy erős multivitaminra is invesztálni, hogy bírjátok az edzést!

3. Az oldódása tökéletes. Edzés végén ellazításképp egy-két laza karmozdulat a shakerrel, és máris tökéletesen megoldottuk… azaz feloldottuk a helyzetet!

4. Bár az íz választék nem olyan széles, mint a Gelato fagyizóban, de legalább könnyen tudunk döntést hozni. A csokival soha nem járunk rosszul, ugyanakkor meglepő módon most a vaníliásban sem csalódtunk… király ám mind a két tesztelt íz, bátran bevállalhatjátok! Akinek édes, az picivel több vízzel oldja fel!

5. Külön plusz pont, hogy a VPX valóban folyamatosan fejlődő, innovatív cég, mely évek óta próbálja a kutatócsapatával a legjobb minőségű táplálékkiegészítőit prezentálni. A lelkesedés mindenképp kap egy pontot!

A felhasználásával kapcsolatos tanácsaink:
A VPX Syngex 100% Whey gyors felszívódású protein, így elsődleges és méltó helye az edzések után van - amikor elengedhetetlen a gyors tápanyagpótlás!
A művelet: egy adagolókanál proteint (25g) keverj össze 2-3 dl vízzel és idd meg az edzés után!

Az a véleményünk, hogy igazi szentségtörés tejjel elrontani ezt gyors felszívódású fehérjét, mivel a tej aljamód lerontja a tejsavó proteinünk gyors felszívódását - és tudjuk, hogy edzés után a szervezetünk türelmetlenül várja az aminosavak gyors bevitelét és felszívódását.

Természetesen a VPX Syngex 100% Whey a nap bármely szakaszában fogyasztható – viszont célszerű lenmaggal, túróval, összetett szénhidrátokkal, esetleg kevert proteinekkel lassítani a felszívódását.

FitBuilder - TIPP: Nyerő kombinációk!
Alapcsomag a nekiinduláshoz! VPX Syngex 100% Whey + multivitamin
Kezdőként nem kell túlbonyolítani a történetet: alapvetően ez a két táplálékkiegészítő az, ami mindenki számára szükséges lehet a megfelelő fizikum kialakításához. A minőségi fehérje mellé érdemes beruházni egy komolyabb multivitamin és ásványi anyag csomagra, mely tartalmazza azokat a fontos hatóanyagokat, melyek elengedhetetlenek a szervezeted egészséges működéséhez. A fizikai edzés igenis kemény igénybevételt jelent a testednek, és ha nem akarsz folyton minden bacitól kidőlni és nap mint nap a fáradsággal küzdeni, akkor vitaminra fel!

Profi hármas a tömegnöveléshez! VPX Syngex 100% Whey + kreatin + szénhidrát!
A tapasztalatok és a kutatások szerint a legkomolyabb izomtömeg és erőfejlődés a tejsavófehérje, szénhidrát és kreatin kombinációt alkalmazó sportolók esetében figyelhető meg. A gyors felszívódású szénhidrátok az inzulintermelés beindításával még hatékonyabb tápanyag beépülést tesznek lehetővé!
Aki pedig nagyon profi, az kreatinnal fejeli meg a kombinációt. Szinte minden sportoló ismeri és tapasztalhatta a kreatin pozitív hatásait - mind az erőszint, mind pedig az izomtömeg növelésében - amelyet az energiatermelésben betöltött szerepével érdemelt ki.

Szálkásító kombó diétázóknak! VPX Syngex 100% Whey + glutamin + termogenikus zsírégető
A VPX Syngex alacsony szénhidrát és zsírtartalma miatt melegen (vagyis inkább hidegen:)) ajánljuk diétázó társainknak is!
A diéta során indokolt lehet turmixunkat glutaminnal kiegészíteni az edzés környékén, hogy minél kevesebb izom vesszen el a diéta során! Sok külföldi tanulmány kísérlete bizonyította, hogy a glutamin fokozza az izom-glikogén szintézist, és szénhidrát hiányában is képes feltölteni a glikogén raktárakat, úgyhogy őt se hagyd ki a turmixból!
Ha nincs semmilyen egészségügyi problémád és nem vagy érzékeny a stimuláns hatóanyagokra, akkor a diétát sikerét nagyban feldobhatja egy termogén zsírégető, mely fokozza az anyagcseréd és pörgősebbé tehetik az edzésedet!

Szeretnél még többet megtudni a fehérje kiegészítőkről? Itt az alkalom!

Fehérjét vennél, de nem tudsz eligazodni a kínálatban?
Mi kell Neked: tömegnövelő vagy fehérje?
Miért is kell edzés után protein?
Kell-e a lányoknak is protein? Még jó hogy! :)

18 080 Ft -28% 12 980 Ft
vpx_syngex_100_whey_2250.jpg

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények