Új Muscletech termékek érkeztek

Megérkeztek a legújabb Muscletech termékek.

HYDROXYCUT HARDCORE PRO SERIES

A testsúlyszabályozás és zsírégetés világa tömve van kecsegtető és sokat ígérő formulákkal, hangzatos, olykor egyenesen letaglózó reklámokkal, miközben az edzőtermek tömve vannak a zsírpárnáiktól eredménytelenül megszabadulni igyekvő túlsúlyos kliensekkel! A Muscletech kutatócsoportja hosszú évek óta a legfrissebb tudományos kutatások eredményeit felhasználva, klinikai tesztelések által erősítve törekszik arra, hogy a zsírégetők piaca ne üres ígéretekről és kilátástalan harcról szóljon, hanem eredményekről, karcsú testekről, és extrém definícióról.

A Hydroxycut Hardcore Pro Series ennek a missziónak a legfrissebb teremtménye! A Hydroxycut Hardcore Pro Series hatóanyagmátrixa a legfrissebb tudományos kutatások eredményein alapszik, kulcsösszetevői 2 független klinikai kutatás során is egyértelműen és megingathatatlanul bizonyították, hogy a formula valóban működik!

HYDROXYCUT PREMIUM CLEANSE

A Hydroxycut Premium Cleanse egy kíméletes, ám rendkívül hatékony méregtelenítő és béltisztító formula. Mindennapi életünk során a minket érő stressz, környezeti ártalmak, elfogyasztott ételeink után keletkező salakanyagok és toxinok felhalmozódnak a testünkben és rontják annak optimális és egészséges működését. A Hydroxycut Premium Cleanse feladata e felhalmozódott méreganyagok eltávolítása, a szervezet megtisztítása és megfiatalítása! Vége az állandó puffadásnak és emésztési problémáknak!

CELL-TECH HARDCORE PRO SERIES POWER PACKS

A Cell-Tech Hardcore Pro Series Power Packs a MuscleTech legújabb kreatin terméke, mely tablettázott formában biztosítja a leghatékonyabb kreatin-analógokat, és olyan kreatin szaturációt garantál, melyre korábban semmilyen kapszulás vagy tablettás kreatin-formula nem volt képes!

- Sosem tapasztalt ütemű izomméret- és erőnövekedés! - Fokozott sejttérfogat-növekedés! - Instant izomsejt regeneráció! - Felgyorsult ATP reszintézis!

Klinikai kutatások által igazoltan hatékonyabb, mint 20 gramm kreatin!

NITRO AMINO FX PRO

Az elágazó szénláncú aminosavak (BCAA) kritikus szabályozói a fehérjeszintézis gépezetének, mely gyakorlatilag az izomépítés folyamatát jelenti. A BCAA-k ellőállítására ennek ellenéra a szervezetünk nem képes, azok un. esszenciális aminosavak, azaz megfelelő mennyiségű bevitelükről külső forrásból kell gondoskodnunk! Ez az, amiért a MuscleTech kutatócsoportja megalkotta a Nitro AminoFX-t, mely egy ultragyors felszívódású, és gyakorlatilag tökéletes hasznosulású, szuperkoncentrált BCAA formula, a megadózisú L-leucint, L-izoleucint és L-valint tartalmazó NanaVol BCAA mátrixszal, az L-arginint tartalmazó, edzés előtti véráramlás fokozó ArgiPro-val és egy speciális, L-glutamin és taurin tartalmú aminosav keverékkel a GlutaPro-val!

NITRO ISOLATE 65 PRO

A Nitro Isolate 65 Pro Series egy 100%-os tejsavó fehérje izolátum, adagonként 65 gramm fehérjével, 11 gramm anabolikus leucinnel, 20 gramm elágazó szénláncú aminosavval (BCAA) és 12 gramm glutaminnal!

A Nitro Isolate 65 Pro Series kifejlesztésének célja a valaha létezett legtisztább, leggyorsabb és leganabolikusabb fehérjeformula megalkotása volt, elsősorban azon időpontokra, így edzés utánra mikor a lehető leggyorsabb aminosavutánpótlásra van szükségünk, az izomnövekedés gépezetének beindításához és az izomlebomlás blokkolásához!

NITRO TECH NOP-47

A Nitro-Tech NOP-47 minden egyes adagjával 25 gramm ultragyors felszívódású és gyakorlatilag tökéletes hasznosulású tejsavó fehérjével árasztod el izmaid, akkor amikor a leginkább szükséged van erre! A MuscleTech kutatócsoportja kompromisszumokat nem ismerő kutató és fejlesztő tevékenysége ezúttal egy újabb fejezetet nyit a fehérje kiegészítés történelmében, megteremtve az edzés előtti fehérje kiegészítés kategóriáját! Légy Te is a frontvonalban és tapasztald meg a Nitro-Tech NOP-47 anabolikus erejét még ma!

NANO X9 PRO SERIES

A naNOx9 Hardcore Pro Series újra definiálja a nitrogén-monoxid kiegészítés tudományát! Hogy áttörd a növekedésed útjában álló gátakat, amilyen gyorsan csak lehet anabolikus állapotba kell kerülnöd az edzéseid alatt. Ennek alapvető követelménye a növekedést tápláló tápanyagok és anabolikus hormonok izomsejtekhez juttatása. A szervezet "szállító"-rendszere a véráram, a naNOx9 Hardcore Pro Series ezt a transzport-rendszert kapcsolja maximális fordulatszámra. A naNOx9 Hardcore Pro Series megadózisú hatóanyagmátrixa extrém vazodilatációt produkál, így a kitágult érfalakon belül maximális ütemű tápanyag és hormonszállítás válik lehetővé, olyan hormonoké, mint a tesztoszteron, növekedési hormon, IGF-1!

A naNOx9 Hardcore Pro Series hatására olyan erőteljes és sokkoló izompumpát és erezettséget fogsz tapasztalni, amilyet elképzelni sem mertél! Az eredmény pedig féktelen és dermesztő anabolizmus lesz!

További információk az új Muscletech termékekről

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények