Trec S.A.W.

A SAW. Nem, ezúttal az edzés előtti intenzitásfokozásról nem egy pszichopata gyilkos fog gondoskodni, hanem egy más kategóriájú killer – forma: a Trec legnépszerűbb energizálója!

S.A.W az erőért!
A S.A.W speciális kreatin mátrixa maximalizálja a kreatin-foszfát és ATP készleteket. Minél nagyobbak ezek a készletek, annál nagyobb intenzitással és erőbedobással tudsz edzeni, mielőtt az izom kifáradna.

S.A.W a bedurranásért!
A termékben kiemelt helyet kapott a NO-fokozást segítő termékek egész hada! Nem csak az arginin, de vele karültve a citrullin-malát is gondoskodik, hogy a drámai pumpáltságról és a bedurranásról! A termék erős anabolikus hatású és drasztikusan megnöveli a dolgozó izmok térfogatát az NO-fokozó hatása révén - így biztosítja az izmok számára a további oxigént és impulzust a növekedéshez.

S.A.W a kifogyhatatlan energiákért!
Egyedülálló béta-alanin komplexe javítja a kitartást a koncentrációt és növeli a szervezet energiaforrásait, és megakadályozza a korai fáradtságot és a szövetek túlzott savasodását.

Öt ok, amiért FitBuilder kedvenc lett!
1. Ami nekünk a legjobban tetszik a termékben az, hogy a kulcsösszetevőinek hatásosságát már nem csak a kutatások, hanem a gyakorlat és a tapasztalat is alátámasztotta! Mert – valljuk be, a kutatások, ha nagyon akarnak, akkor mindent igazolni tudnak… - de ezek olyan összetevők, amik régóta a piacon vannak, és a népszerűségük töretlen! Ez csak olyan formuláknál fordul elő, amelyek valóban működőképesek!

2. A termék összetevői remekül működnek együtt: segítik egymás felszívódását, hasznosulását a még erőteljesebb hatás érdekében! Elég összetett formula, amelynek előnye, hogy nem Neked kell összevegyészkedni edzés előtt az energizáló-kreatinnal tuningolt csodaturmixodat.

3. Nem tartalmaz cukrot, mert igazából nulla kalóriás… – így nem csak tömegnövelés során, de diétázók is bátran lecsaphatnak rá! Az alacsonyabb kalóriabevitel mellett is garantálja a pörgős edzést és anyagcserét!

4. Energizál, és tényleg cirkulál a vér az edzett izmokban, ugyanakkor nem érzed azt a kellemetlen pörgető hatást, amit egy túlkoffeinezett formula nyújtana. Szóval nekünk mindenképp kellemes meglepetés volt!

5. Tetszetős a termékben, hogy roppant sokoldalú táplálékkiegészítő: nem csak a küzdősportolók, testépítők és állóképességi sportolók körében népszerű, hanem egyszerűen azon átlagsportolók számára is kiváló, akik növelni szeretnék a teljesítményüket és egy erősebb, izmosabb formára vágynak.

A felhasználásával kapcsolatos tanácsaink:
Elég erős termék, ezért mindenképp csak azoknak javasoljuk, akik teljesen egészségesek. Ha egy mód van rá, akkor ne este alkalmazd, ne babrálja a regeneráló alvási folyamataidat éjszaka. Alkalmazása során a megfelelő mennyiségű folyadék bevitele fontos.
Adagolás: ajánlott napi adagja edzésintenzitástól és érzékenységtől függően 5-15 g (1-3 mérőkanál), 100-200ml vízben feloldva, 30 perccel edzés előtt.

FitBuilder - TIPP: Nyerő kombinációk!

Szuper kombináció a Trec-től! Trec S.A.W + Trec BCAA G-Force
Mivel tehetnéd még ütősebbé ezt a nagyszerű kis energizálót? Hát a két legfontosabb aminosavval! Kombináld a S.A.W-t a Trec szuper BCAA-jával, ami glutaminnal van felturbózva! Az izomépítés (és diéta során az izom megtartása) során mindig a BCAA és a glutamin bevitel a leghangsúlyosabb! Most nincs szükség két kiegészítőre, hiszen a Trec egy dobozban egyesítette a legfontosabb aminosavakat!

Teljesítménynövelés plusz kilók nélkül? Nem akadály! Trec S.A.W + Tejsavó fehérje izolátum + Glutamin + L-carnitine
A S.A.W-nak köszönhető, kemény és izomrost-szaggató edzés után a szervezeted kiéhezve várja az újjáépítést segítő, tápláló fehérjeforrást. A tejsavófehérje izolátum hihetetlenül gyorsan és könnyen felszívódik, így villámsebességgel jut el a rendeltetési helyükre, ahol kirángatja a szervezeted a katabolikus (lebontó) folyamatokból… hiszen Ő is tudja, Te is tudod… az izomszövet igazi kincs, amit gondozni, megőrizni, építeni kell! Edzések után dobj egy adag glutamint is a turmixba, mely segít visszatölteni a leapadt energiaraktáraidat! Ha fogyás a cél, akkor a Trec energizáló mellett egy stimulánsmentes zsírégetőnek - mondjuk az L-carnitine-nak - van létjogosultsága a repertoárban!

További ütős kombinációkat szeretnél a Trec Nutrition termékeiből?

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények