Termékismertető: Nutrex Lipo 6X

A Lipo-6X a világ első számú zsírégetőjének Yohimbine és Hoodia Godonii mentes megújult formulája.

Yohimbine és Hoodia Godonii mentes megújult formula!

A Nutrex Lipo 6X a világ első számú 24 órás hatóidejű zsírégető formulája, egy forradalmian új multi-fázisú adagolási technológiával! Az egyedülálló MULTI-PHASE technológia egyesíti az azonnali hatású folyadékkapszulát a kontrollált-felszabadulású mikro-kapszulákkal, így a Lipo-6X az egyetlen olyan zsírégető, melynek gyors és elnyújtott hatású összetevői a nap 24 órájában égetik a zsírt!#1 Fázis - Gyors Adagolású Folyadékkapszula

A Nutrex Lipo 6X külső folyadékkapszulája biztosítja az étvágycsökkentő, zsírégető, és energizáló összetevők azonnali felszívódását. A Lipo-6X bevételét követően, perceken belül érezni fogod, hogy annak speciális hatóanyag mátrixa dolgozni kezd!

#2 Fázis - Kontrollált és Elnyújtott Adagolású mikrokapszulák

Az átlagos zsírégető formulák hatása gyorsan jön és gyorsan el is múlik. A Lipo-6X nem csupán gyorsabb, mint bármi, amit eddig próbáltál, de hatása a nap minden egyes percében végigkísér! A Lipo-6X néhány válogatott összetevőjét a folyadékkapszulán belül mikro-kapszulákban csomagoltuk, mellyel kontrollálhatóvá vált a felszívódás gyorsasága, és a formula hatóideje. A Nutrex Lipo 6X aktív összetevői, így a nap 24 órájában elkísérnek, annak minden percében azon dolgoznak elérd azt amire vágysz! A Lipo-6X az első és egyetlen zsírégető, ami egyszerre kínál gyors és tartós segítséget. Azonnali zsírégető hatás, instant energia kiegészítve folyamatos zsírvesztéssel és étvágy-kontrollal a nap 24 órájában! A Lipo-6X egy extrém erős formula, speciálisan azok számára kifejlesztve akik maximális hatékonyságot és drámai eredményeket akarnak. A formula erőssége miatt, kellő körültekintéssel használandó!Tények a Lipo-6X mögött...

A Nutrex Lipo 6X egy forradalmi áttörés, mely átírja zsírégetés jövőjét! Ez az egyedülálló több-fázisú zsírégető-formula valóra váltja azt, ami eddig csupán álmaidban létezett. Ha megvizsgáljuk a Lipo-6X speciális összetevőit, akkor érthetjük meg igazán, hogy ez a formula "A Zsírégetés Királya"! Az egyedülálló több-fázisú adagolási rendszer mellett a Lipo-6X kizárólag gyógyszerészeti minőségű aktív-hatóanyagokat tartalmaz, nem egy egyszerű növényi-vegyületkeverék. A legtöbb zsírégető csupán növényi hatóanyagokat tartalmaz, ám ezek felszívódása az emberi szervezetben sokszor nem megfelelő! Ami a munkát elvégzi az az aktív-hatóanyag, és ezek az aktív-hatóanyagok azok, melyeket a Lipo-6X gyógyszerészeti minőségben biztosít! Az eredmény tökéletes felszívódás, hasznosulás és maximális hatékonyság!

A Nutrex Lipo 6X tisztán a világ legfejlettebb és legerősebb zsírégetője, azok számára a drámai eredményeket akarnak! Extrém erőssége miatt, óvatosan kell vele bánni, és az ajánlott adagolást nem szabad túllépni.Adagolás:

A használat megkezdésekor az első két napban fogyassz napi két kapszula Lipo-6X-t, (reggel 1 és délután 1), majd minden másnap emeld az adagot 1 kapszulával, a maximális napi 4 kapszuláig. A maximális hatás érdekében fogyassz reggel 2 kapszulát majd délután 2 kapszulát, étkezés előtt 30 perccel.
3 180 Ft -16% 2 680 Ft
nutrex_lipo_6_cla_90.jpg

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények