Termékismertető: Biotech CreaPUMP

A lassú és gyors felszívódást biztosító bázissal készült CreaPUMP (TM) egymás után szabadítja fel a hét különböző típusú kreatint a véráramba, hogy fenntartsa az erőszintet az izmokban akár edzés után is.

Multi-Interval Creatine Release Technology CreaRAGE (TM) Multi-Interval Creatine Transportation CarboX (TM)

Kiterjedt kutatások azt mutatják, hogy a kreatin tartalmú táplálék-kiegészítők használata hatékonyan javítja a maximálisan kifejthető erőt, és elősegíti az izomtömeg növekedést a sportolók számára. A tudományosan kifejlesztett Biotech CreaPump a CreaRAGE (TM) technológiával kiegészítve készült. Ez az együttes begyújtja a vulkánt az izmaidban, ami masszívan növeli az erőszintet az egész edzés alatt. A lassú és gyors felszívódást biztosító bázissal készült CreaPUMP (TM) egymás után szabadítja fel a hét különböző típusú kreatint (köztük a pufferelt és mikronizált formulákat) a véráramba, hogy fenntartsa az erőszintet az izmokban akár edzés után is.

A CreaRAGE (TM) hatalmas hatékonysága a CarboX (TM)-ban is rejlik, amely a kevert szénhidrát speciális összetételéből adódik. Hat különböző típusú szénhidrát segíti a többfázisú kreatin beépülését az izomsejtekbe, ahol a sejt mitokondriumán áthaladva ATP-vé (adenozintrifoszfát) szintetizálódik.

A CreaPUMP (TM) jellegét szintén meghatározza az aRECOVER (TM), amely egy speciálisan összeállított aminosav összetevő, többek között BCAA-ból, glutaminból, és arginin alfa-ketoglutarátból készül, amely kifejezetten az edzés utáni regenerációban játszik nagy szerepet.

A Biotech CreaPump (TM)-pal eddig példátlan izomtömeg növekedést fogsz elérni.

Adagolás:

Egy mérőkanál (50g) CreaPUMP (TM)-ot oldj fel 300 ml hideg vízben vagy gyümölcslében. Fogyassz egy adaggal reggel, majd még egyet azonnal edzés után. Pihenő napokon fogyassz egy adagot reggel és egyet délután. A folyadék mennyisége egyénileg változtatható.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények