Termékbemutató: Peak Creatin XT

A Peak új Creatin XT-je olyan kreatin mátrix, amely nem tartalmaz szénhidrátot (Low Carb), tehát optimális választás diétához.

Peak Creatin XT

- Zsírmentes izomtömeg építés
- Optimális diétához
- Creatin mátrix, azonban nem tartalmaz szénhidrátot (Low Carb)
- Nagy dózisban tartalmaz: fenugreek saponin-t és pinitolt


A Peak Creatin XT creatin monohidrátból és szállító mátrixból áll, ami nagyszerű körülményeket biztosít a creatin működésének szénhidrát bevitel nélkül - erő és izom növekedés, állóképesség és kitartás fokozása, gyors regeneráció.

A szénhidrát elhagyásával a Creatin XT remekül beilleszthető az alacsony szénhidrátos diétákba. Az atléták bizonyos százaléka azonban rosszul reagál a creatin monohidrátra, számukra jobb választás az egyik legjobb creatin kiegészítőnk a Peak Creatin AKG

Mit várhatok a termék használatától?

A Creatin XT nem egy all-in-one izomépítő formula, mint a Createston, de egy funkcionális creatin kiegészítő szállító mátrixszal. A Creatin XT nem épít új izmokat, de szénhidrátok fogyasztása nélkül is optimálisan működik. Mindezek mellett a Creatin XT tesztoszteron modulálókat is tartalmaz a jobb edzésteljesítmény érdekében.

Ha még sosem használtál kreatin tartalmú kiegészítőt, vagy hosszú ideje nem alkalmaztál kreatint és a szervezeted kreatin tartalama alacsony akkor 4-8 hét alatt akár 3 kg izomnövekedést is elérhet 20-25%-os erőnövekedés és 1 kg zsír vesztés mellett.

Az izomsortoknak szükségük van megfelelő mennyiségű és minőségű aminosav ellátottságra. A leépülési folyamatok ellen szüksége van még gyors és lassú felszívódású proteinekre is Creatin XT mellett.

Funkció és hatás

A Peak Creatin XT monohidrátot tartalmaz, ami egyenesen az izomsejtekbe kerül és beépül, olyan hatásfokkal mint az egyéb kereskedelemben kapható magas glikémiás indexű szénhidrátos szállító mátrixok. Ez a szállító mechanizmus nem szénhidrátok révén történik, hanem egy gyakorlatilag kalória mentes fenugreekből és d-pinitolból származó szaponin kivonattal. A Creatin XT segít kihasználni a creatin minden tulajdonságát súlyvesztés mellett is.

A kreatin kiegészítők eme funkcióját több, mint 30 tudományos tanulmány is megerősítette. Ezek a tanulmányok alátámasztották azt, hogy a kreatin alkalmazása tömegnövekedéshez vezet. A legimpozánsabb eredményeket azok az egyének érték el, akik legalább 3 hónapig alkalmaztak kreatint és edzéseik során 80-120%-os maximál erővel dolgoztak. Ez alátámasztotta azt hogy nagy mennyiségű creatin bevitel esetén telítődik a szervezet és ennek eredménye a magas energiatermelés ATP formájában késleltetve az izomelfáradást edzés közben. Ennek eredményeképpen az izmok nagyobb teljesítményre lesznek képesek. Így a nagyobb súly használatával, vagy a több ismétlésszám elérésével izomnövekedés következik be. Tehát a kreatin remek szolgálatot tehet minden olyan sportoló számára, akinek fontos az izomelfáradás késleltetése az erő és az állóképesség növelése.

Egy másik ismert hatása a kreatinnak az erő, a kitartás és az állóképesség javulása mellett az izmok jobb vízellátottsága. Ezáltal létrejön egy anabolikus környezet, ami ideális a fehérje szintézishez az új proteinek felhasználásával, meggátolva a katabolikus folyamatokat. A jobb vízellátottság nagyobb izmokat biztosít optikailag is.

Az inzulinon kívül a fenugreekből kivont anabolikus hormonok növelik a tesztoszteron termelését, azaz szabad tesztoszteron fokozó hatású. A magasabb tesztoszteronszint megnöveli az izomépülés sebességét, gyorsítja a regenerációt, javítja a teljesítményt, a kitartást és a szexuális élvezetet is.

Adagolás:

5 db kapszula naponta, a legjobb edzés után közvetlenül, illetve a pihenőnapokon a reggeli felkeléskor, kb. 300 ml folyadékkal (vízzel, vagy gyümölcslével - semmiképp sem tejjel).

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények