Termékbemutató: MHP Trac Extreme No

Forradalmi áttörés, amely megoldja a nitrogén-oxid rejtélyt.

9 180 Ft -20% 7 380 Ft
mhp_trac_extreme_no_425.jpg

- Izomrostokat kettészelő bedurranás
- Maximális erőszint
- Fokozott energia és intenzitás
- Bifúziós - két fázisú tápanyag bevitel


< p>Az emberi szervezet számos belső szabályozó rendszerrel rendelkezik az szervezet egyensúlyának fenntartása érdekében. És mivel a nitrogén-oxid (NO) annyira hatásos vegyület, a nitrogén-oxid (NO) előállítási folyamat is az egyik legbonyolultabb. Míg az arginin a "nyersanyag" amiből a szervezet nitrogén-oxidot (NO) állít elő, addig számos kölcsönhatás zajlik a folyamat során, amik hatással vannak a nitrogén-oxid (NO) előállításra.

A nitrogén oxid termelésének folyamatát különböző együtthatók befolyásolják: homocysteine, ADMA (asymmetric dimethylarginine), SOA (super Oxid anion), SOD (super Oxid dismutase), és talán a legfontosabb mind közül, a NOS (Nitrogén Oxid synthase). Ezen együtthatók közötti kapcsolatok közvetlenül befolyásolják a nitrogén oxiddá alakítható arginin mennyiségét. Teljesen mindegy, hogy mennyi arginint, vagy arginin származékot (AAKG, arginine malate, arginine ethyl ester) viszel be a szervezetedbe, a termelhető nitrogén oxid mennyiségét meghatározzák ezek a nitrogén oxid előállítás során szerepet játszó tényezők. Egy példával élve, míg az arginine az üzemanyag, addig ezek az együtthatók azok a részek, amikből összeáll a nitrogén oxid előállítás motorja.

Metafolin - A szikra, ami begyújtja a nitrogén oxid motort

A Metafolin egy újonnan felfedezett és szabadalmaztatott vegyület, ami különleges tulajdonságának köszönhetően képes maximalizálni az arginin nitrogén oxiddá alakulását azáltal, hogy felerősíti az átalakulási folyamatban szerepet játszó összes tényezőt a folyamat során.

A kutatók szerint a Metafolin a hiányzó láncszem, amit eddig kerestek az L-Arginin nitrogén oxiddá alakításának optimalizálása során. Minden egyes dózisban óriási adag, 4 grammnyi tiszta, orvosi minőségű L-arginin található. Ez az óriási adag L-arginin kombinálva a Metafolinnal önmagában alsóbbrendűvé teszi a jelenleg kapható nitrogen-oxid (NO) termékeket. De az MHP tudósai még egy lépéssel tovább mentek, és még 30 másik nitrogen-oxid (NO) és teljesítményfokozó hatóanyagot tettek ebbe a készítménybe, a legerősebb és leghatékonyabb bedurranásfokozó, edzés előtti termékké téve a TRAC Extreme No-t.

Megszabadulni az NO gátlóktól a maximális nitrogén-oxid kibocsátásért

Korábban beszéltünk a Metafolin egyedülálló képességéről, amellyel fel tudja erősíteni azokat az együtthatókat, amelyek szerepet játszanak az arginin nitrogén-oxiddá (NO) alakításában, valamint említettük a NOS-t (Nitrogén Oxid Synthase) - mint a legkritikusabb összetevőt. Azért a legkritikusabb, mert a maximális nitrogén-oxid termelés nem lehetséges a maximális NOS aktivitás nélkül. A tudósok úgy kategorizálják a NOS enzimet mint egy katalizátor, ami fokozza reakció ütemét. A NOS létfontosságú az arginin nitrogén-oxiddá (NO) alakításában, a NOS nélkül nem következik be nitrogén-oxid (NO) konverzió, függetlenül attól, hogy mennyi arginin van jelen. Bizonyos együtthatók azonban gátolják a nitrogén-oxid szintézist, mint pl. a homocysteine, ADMA (asymmetric dimethylarginine), és a SOA (super Oxid anion). Ezek a gátló tényezők blokkolják a NOS-t, ezáltal csökkentik a nitrogén-oxid termelését.

A Metafolin felfedezésével, és annak argininnal és más nitrogén-oxid (NO) optimalizálókkal való kombinálásával, az MHP képes volt a nitrogén-oxid (NO) termelést a korábbi szinteket jóval meghaladó mértékben növelni, köszönhetően a Nitrofolin-ATP vegyületnek. Ez végre megadja a lehetőséget a profi sportolóknak, hogy a végsőkig kihasználják a nitrogén-oxid (NO) erejét a hihetetlen bedurranások és a korábban elképzelhetetlen izomtömeg-növekedés elérése érdekében.

PDE 5 antigén technológia - meggátolja a "bedurranás ellaposodását"

A "bedurranás-gyilkos" PDE-5 a következőképpen működik. Biokémiai szempontból az óriási nitrogén oxid molekula mindössze néhány másodpercig található meg a vérben, még tartós adagolás esetén is.

Ezután cGMP-vé alakul át, ami nagy mértékben felelős a bedurranásért. Azonban a bedurranás hirtelen elmúlik, amint a PDE-5 átalakítja a cGMP-t GMP-vé. A kis c betű jelent mindent, amint cGMP GMP-vé alakul, a bedurranás elmúlik. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a termelt nitrogén-oxidot (NO) - még tartós adagolás esetén is - szinte ahogy előállítódott, leállítja a PDE-5, ezért soha nem éred el a nitrogén-oxid telítettséget, és nem tudod megtartani a bedurranást. Az MHP kutatói annak érdekében, hogy meggátolják a PDE-5-t abban hogy a cGMP-t a bedurranást elmulasztó GMP-vé alakítsa át, a PDE-5 antigén technológiát alkalmazták, ennek következtében a bedurranást elősegítő cGMP hosszabb ideig marad életben a vérben.

A TRAC Extreme No használatával tehát nem csak a nitrogén oxid termelése növekszik hihetetlen mértékben az arginin, Metafolin és a nitrogén oxid fokozók teljes spektrumának a segítségével, - az új PDE-5 antigén technológiának köszönhetően a nitrogén oxid molekulák élettartama is megnő. A fokozott nitrogén oxid termelés és megnövelt élettartam együttes hatására létrejön a "Kumulatív Nitrogén Oxid Telítettség" állapota. A nitrogén oxid telítettség e maximális szintjének köszönhetően az izmok tágulásra vannak kényszerítve, ami fokozott méretet és hihetetlen bedurranást idéz elő, ez az állapot pedig még jó néhány órával az edzés után is tart.

Nitrofolin-ATP - izomrostokat kettéhasító bedurranás, maximális erő, hatalmas energia és intenzitás

Ahogy már mondtuk, a TRAC Extreme No nem áll meg a bedurranásnál. A termék a világ első olyan táplálékkiegészítője, ami egyszerre optimalizálja a nitrogén-oxid (NO) előállítás folyamatát, a biokémiai energiacilust a mechanikus erőkifejtést, köszönhetően a szabadalmi bejegyzés alatt álló Nitrofolin-ATP-nek köszönhetően.

< p>Egyértelműen bizonyítottuk, hogy a TRAC Extreme No-ban található NitroFolin új precedenst teremt a nitrogén oxid kiegészítők vonatkozásában - maximalizálja a nitrogén-oxid kibocsátást, és számos hatékony tápanyagot alkalmaz, amik segítségével csírájában fojtja el a nitrogén-oxid gátlókat, lehetővé téve a korábban elképzelhetetlen nitrogén-oxid termelődést az izomszöveteidben. A Nitrofolin-ATP még a nitrogén-oxid vegyület élettartamát is megnöveli a forradalmi PDE-5 antigén technológia segítségével a maximális nitrogén-oxid telítettség érdekében. De ez nem minden.

A Nitrofolin-ATP az erőszint és izomtömeg további növelését is segíti, köszönhetően a számos kutatás eredményeként előállított anabolikus hatóanyagok összesített erejének, melyek robbanásszerű erő- és izomsejt-növekedést indítanak be. A Nitrofolin-ATP emellett egy nagy adag energizáló vegyületet is tartalmaz, mellyel egy nagy erejű Adrenalin löketet ad, hogy a legintenzívebb gyakorlatokat tudd végezni az edzőteremben.

TRAC Extreme No Bifúziós - két fázisú igény szerinti tápanyag bevitel

A tápanyagok a szabadalmaztatott bifúziós, hosszan tartó adagolási technológia révén kerülnek az izmokba, olyan mennyiségben, amilyen mértékben éppen szűkség van rájuk. Ezután bekerülnek a véráramba, pont amikor a szervezet a legjobban igényli azt.

< p>1. fokozat: Instafusion, melynek során a nitrogén-oxid, az ATP, a sejttérfogat-növelők és az energizálók gyors beáramlása történik az izmokba az edzés alatt, elárasztva azokat , és lehetővé téve a maximális izom tápanyag kapacitást állapotát. Ez teszi lehetővé a korábban elképzelhetetlen erő, bedurranás elérését az intenzív edzés érdekében.
Ezután indul a 2. fokozat, a Profusion. Ennek során a nitrogén-oxid, az ATP és a sejttérfogat-növelők folyamatos adagolása történik, az izomnövekedés serkentése, a regenerálódás fokozása és a még órákon keresztül tartó bedurranás fenntartása érdekében.

< p>Adagolás: edzés előtt 45 perccel egy adagolókanál port oldj fel kb.300 ml vízben.

1 doboz 775 gramm, összesen 25 adag.

9 180 Ft -20% 7 380 Ft
mhp_trac_extreme_no_425.jpg

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények