Szteroidokat az interneten

Vegyék-vigyék, tök mindegy mi van benne

Manapság már a felugró ablakokban is kokszot árulnak! Tele van az internet online rendelhető szteroidokkal! Ennek a fajta értékesítési csatornának köszönhetően a vásárlók jobban felbátorodtak, hiszen nem kell különféle ismerős ismerőséhez odamenni a teremben, és arra hivatkozni, hogy úgy hallottam tudnál okosba "különleges kiegészítőket". Ráadásul tájékozottabbnak is hiszik magukat a különböző fórumokon felcsipegetett állítólagos tudásmorzsák miatt.

Az internet lehetőséget biztosít arra, hogy vásároljunk vényköteles gyógyszereket, amikkel vissza lehet élni, azon felül kifejezetten teljesítményfokozásra és nem gyógyászati célra szánt designer szteroidokat! Sajnos a fejekben igen nagy homály van mind a mai napig, hogy mi a szteroid és mi a táplálék-kiegészítő! Sokak szentül meg van arról győződve, hogy pl. mi is szteroidokat árusítunk, de ezt inkább nem is kommentálnánk.

Vajon valóban azt kapjuk-e, ami rá a dobozon áll? Az esetek többségében a válasz, hogy nem! A dózisok de sokszor maga a szer sem az, amit ráírtak. Nem minden esetben hatástalan hamisítvány, de gyakori jelenség, hogy valami olcsóbb hatóanyagú készítményt kapunk a pénzünkért. Ezek a szerek bár állítólag távol-keleti zuglaborokban készülnek, valójában többségében az itthon kaphatók inkább szlovák és cseh zuglaborokban.

Számos nemzetközi cikk foglalkozott vele, hogy próba vásároltak különféle szteroidokat a netről, majd laborban pontosan megmérték mit és mennyit tartalmazott az egyes hatóanyagokból. A végeredmény, hogy 10-ből kb. 8 alkalommal nem az a szer volt a fiolában amit ráírtak a derék gyártók.

Mivel a pszichés ráhatás itt is érvényesül, emiatt végső soron nem is baj, hogyha átvernek. A placebo effekt miatt úgyis úgy érzed jobban megy majd az edzés.

Szteroid "bibliák" és "guruk" földje.

Gyakran feltűnnek a neten ilyen-olyan fórumokon, ahol különféle szakértő(-nek látszó) úriemberek osztják a tanácsot, hogy mit és honnan érdemes vásárolni. Ha kibogozzuk a szállakat, akkor általában mindig az lesz a megbízható forrás, amit rajta keresztül lehet megvenni. Ez nyilván véletlen csupán semmi más. Bevett szokás, hogy akinek van egy kisebb webshopja ahol ilyesmit kínál, akkor Ő az összes fórumon igyekszik meggyőzni másokat, hogy az Ő terméke a tuti. Természetesen mindezt teszi úgy, mintha külső vásárló lett volna, aki már mindenhonnan rendelt, de csak azzal volt megelégedve!

"Szteroid szerű" hatású készítmények!

Manapság bevet szokás, hogy olyan reklám szövegekkel próbálnak egy-egy terméket felfuttatni, ami nemhogy a realitást, de a józan észt is mellőzi! Pl. +10 nap alatt 6-7% tiszta izom+, vagy "2 hét alatt 9-10% testzsír csökkenés". Nos ezt akkor sem érnéd el, ha minden nap magadba nyomnál egy marmonkanna növekedési hormont és egy hektoliter tesztoszteront! Szóval ezekkel a titkos hollywoodi sztárok által használt legális szerekkel csak óvatosan. Maradjatok inkább egy nevesebb gyártó kiegészítőjénél, azzal nem tudtok mellé nyúlni, mert csodát azért egyik gyártó sem ígér! Sőt a legtöbb estben meglepően objektíven beszélnek a saját termékükről.

A törvény ökle odacsap.

Ugye az ismert mindenki számára, hogy az egyik legszigorúbb drogtörvényeink vannak, ahogyan az is, hogy idén lépett jogerőre a törvény, ami szerint a gyógyszerekkel való visszaélés a kemény drogokkal egyenértékű büntetést vonhat maga után.

Mi igazából nem tudunk olyan precedens értékű esetről, ami azóta is amolyan "elrettentő példaként" terjed közszájon. Azonban tény, hogy a törvény bevezetésre kerülése óta számos szteroidot árusító webshop bezárt, illetve a kokszok ára némileg drágult.

Zárszóként annyit, hogy valóban lehet mindenféle szereket venni különféle forrásokból, de korántsem biztos, hogy neked arra van szükséged. Ha valóban biztosan tudni akarod mit szedsz be, akkor inkább maradj a legális kiegészítőknél. Nem biztos, hogy amatőr szinten neked megérné a kockázatot, hogy hepatitises legyél valamilyen nem sterilizált cucctól amit egy nevenincs oldalról vettél.

Gil / FitBuilder TEAM

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények

Kapcsolódó cikkek

kezd_hibk_02_2.jpg

Növekedési hormon fokozás gyorstalpaló.

Szeretnénk most bemutatni az egyik nagyon közismert anabolikus hormonunkat: az emberi növekedési hormont: miért népszerű és miképp lehet természetes módon fokozni a termelését?

mitosz_1.jpg

Legnagyobb hazugságok amivel butítanak a teremben

dopping_06.jpg

Az erő sötét oldala

Doppingolás van, volt és lesz. De nézzük meg a történelmét a doppingnak, majd ezt követően, hogy mi számít annak.

anabolikus_szteroidok_01.jpg

Anabolikus szteroidok

szteroid_mellekhatasok_03.jpg

Szteroidok mellékhatásai

kokszolas_lelektana_05.jpg

A kokszok lélektana

A jót könnyű megszokni, aki mást mond, az hazudik. Mint Popey az ő spenótjával... Éppen emiatt az anabolikusakkal foglalkozó sorozat végére hagytam a legnagyobb rizikó faktort: a rászokást.

epo_04.jpg

EPO

Talán a létező legveszélyesebb doppingszer: nézzük meg hogyan hat, és miért is nagyon veszélyes az EPO használata.

izomdiszmorfia_01.jpg

Izomdiszmorfia - ahogy mi látjuk!

tömegnövelő

nvekedsi_hormon_04.jpg

A Mágikus Növekedési Hormon

Egy mellékhatásoktól mentesebb, olcsóbb és természetes utakat próbálunk Nektek megmutatni, amivel a szervezeted saját növekedési hormontermelését optimalizálhatjátok!

b6_01.jpg

Növekedési hormonszint növelés B6 vitaminnal?!

Egy érdekes kutatási eredményre bukkantunk, amit most kicsit körbe is járunk: valóban lehet-e B6 - vitaminnal fokozni a növekedési hormonszintet? És ha igen, mennyi lenne a hatásos adag?

dopping_060.jpg

Horror az élsportban

Mostani írásunk kicsit szokatlan lesz: összegyűjtöttük, a legbizarrabb példákat arra, hogy az emberek mit meg nem tesznek a sikerekért.

nvekedsi_hormon_020.jpg

"Occsó" kínai növekedési hormon - és ami mögötte van!

Ez a cikk kifejezetten pedagógiai jelleggel íródott: vajon tényleg megéri relatív olcsón beszerzett kínai növekedési hormont alkalmazni?

steroid_4.jpg

Szteroidokat az interneten

Napjainra eljutottunk oda, hogy az internetnek köszönhetően gyakorlatilag bárki online rendelhet szteroidokat, ezért itt az idő, hogy pár mondatban tájékoztatást nyújtsunk arról, hogy mivel is szembesülhetsz.