ProMera Sports Con-Cret

Minimális adag - maximális teljesítmény!

Promera Con CRET egy tiszta, koncentrált kreatin-hidroklorid formula, mely számos más kreatin kollégájával ellentétben nem igényel feltöltést, nem puffaszt és megkímél a kellemetlen gyomortünetektől. A hatásáról ódákat zengenek: erőt, kitartást és egészséget hoz a konyhára, no meg jó néhány tárcsát a fekvenyomó rúdra! Talán nem is csoda, hogy a Bodybuilding Supplement Awards díjnyertes kiegészítői között is helyet kapott!

A táplálékkiegészítők piacán még mindig a kreatinok az egyik legfelkapottabb készítmények, hiszen megfelelő edzés és étkezés mellett hatásuk többszörösen is bizonyított.

A kreatinok igazi kis történelmet írtak le, és a jó öreg kreatin-monohidrát színre lépése óta már több formula is piacra került. A kreatinok legújabb üdvöskéje a kreatin-hidroklorid, mely számos ponton megváltoztatja a kreatinról kialakított fogalmunkat.

7 980 Ft -15% 6 780 Ft
promera_con_cret_50g.jpg
6 480 Ft -17% 5 380 Ft
promera_con_cret_25g.jpg

A ProMera Sports Con-Cret teljes mértékben az említett kreatin HCL formulát tartalmazza. A vizsgálatok szerint a kreatin HCL nagyjából 60-70%-al jobban hasznosul, mint a kreatin-monohidrát, illetve a többi kreatin formulára is magasan rávert. A kreatin HCL kitűnő hasznosulásának köszönhetően érezhetően hozza azt, amit egy kreatin formulától elvárhatunk: jelentős erő- és teljesítménynövekedés!

Rövid tények 1 adagban (1 g!!!):
Kreatin-HCL 750 mg
Besorolás: kreatin

Öt ok, amiért FitBuilder kedvenc lett!
1. Nem meglepő, de ez a grammos adag elég könnyen feloldódik. Itt tuti nem kell a kulacs aljára leülepedő vagy a szánkba fennakadt kreatin-dara-darabkákkal számolni. :)

2. Oldhatóságának köszönhetően könnyebben kerül a véráramba és a kutatások szerint hasznosulásában is veri a többi kreatinfajtát. A jobb hasznosulásból következik, hogy a felszívódása nagyon jó és nem tapasztaljuk a kreatin hírhedt mellékhatásait (gyomorproblémák, vizesedés, puffadás, stb.) Vagyis a  megfelelő tápanyagbevitel mellett – a kitűnő felszívódásával - vízvisszatartás nélkül növelni a testtömegüket.

3. Stimulánsoktól mentes formula. Ez csak Rólad és a kreatinról szól!

4. Nem kell feltöltési-szintentartási szakaszokkal szórakozni, illetve nem szükséges a ciklusos szedése sem. Szedheted (és élvezheted pozitív hatásait) az év minden napján, bármiféle kockázat nélkül!

5. A Bodybuilding.com-on (az USA vezető táplálékiegészítő webáruháza) vásárlók milliói szavazták a terméket a megjelenésekor az első helyre. Ennyi ember pedig nem tévedhet!

A felhasználásával kapcsolatos tanácsaink:
Szintén a jobb hasznosulásból következik, hogy elég kicsi a beviteli mennyiség. (A pontos mennyiség a termék dobozán van, általában egy-két grammos az adag – testsúlytól függően.) És ami szintén jó hír! Nem kell töltögetéssel-szintentartással vacakolni.

Edzés előtt célszerű fogyasztani, illetve pihenőnapokon reggel az izmok regenerálódásának előmozdítására.

Sok kutatás bebizonyította, hogy a kreatin HCl fogysztása abszolút biztonságos - rövid és hosszabb távon is. Arra figyelj, hogy a folyadékfogyasztás megfelelő legyen, ugyanis az elégtelen folyadékbevitel során előfordulhatnak izomgörcsök – de ez minden kreatin típusnál igaz!

Konkrét adagolás: oldjunk fel 1 mérőkanálnyit = 1 adag (kb. 1050 mg) 45 testsúlykg-onként  200 ml vízben vagy gyümölcslében.
Edzésnapokon: 1-2 adagolókanál (edzés hosszától függően) 1 órával edzés előtt.
Pihenőnapon : 1 kanálnyi reggel az izmok regenerálódásának előmozdítására.

FitBuilder - TIPP: Nyerő kombinációk!
Kötelező kombó a tömegnöveléshez! ProMera Sports Con-Cret + Tömegnövelő + multivitamin
A kreatinod mellé válassz egy magas fehérjetartalmú, minőségi tömegnövelőt, mely edzés után tökéletesen visszatölti a lemerült glikogén raktárakat és beindítja az anabolikus motort!
Továbbá érdemes beruházni egy komolyabb multivitamin és ásványi anyag csomagra, mely tartalmazza azokat a fontos hatóanyagokat, melyek elengedhetetlenek a szervezeted egészséges működéséhez.

Szálkásító csomag: ProMera Sports Con-Cret + Tejsavó fehérje + glutamin + zsírégető + multivitamin
A Promera kreatinja szálkásításkor remek választás, mert nem vizesít, nem rak rád plusz felesleges kilókat és nem okoz kellemetlen gyomorpanaszokat. Ugye szálkásításkor még kiemeltebben fontos az izomszövet védelme, így edzés után a proteinedhez ne felejts el glutamint is keverni! Az eredményeket még hatékonyabbá teheted egy zsírégető bevetésével.

Szeretnél még többet megtudni a tömegnövelő kiegészítőkről? Itt az alkalom!

Elsőként is kreatin!
A népszerű kreatin formuláról, a !

7 980 Ft -15% 6 780 Ft
promera_con_cret_50g.jpg
6 480 Ft -17% 5 380 Ft
promera_con_cret_25g.jpg

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények