Növekedési hormon fokozás gyorstalpaló.

Népszerűbb nevén a "növi", vagy HGH serkentése természetes úton.

Szeretném újra bemutatni a másik nagyon közismert anabolikus hormonunkat: az emberi növekedési hormont (vagy angol nevének rövidítése után HGH-t). Ha megvan a normális szintje a szervezetben , akkor javul a testzsír/izomtömeg arányod, jobban alszol, erős az immunrendszered, védi a csontjaidat, javítja a látásodat és a memóriádat, de még az állóképességedet is. Ha azonban a szinted alacsony akkor ne álmodozz intenzív edzésről!

A normális koncentráció olyan 125 és 425 ng/dl között van. De olyan 170 alatt azért már alacsonynak számít. Minél magasabb a szintje természetesen annál jobb. Az, hogy mennyire észveszejtő változásokat képes okozni a szervezetben, arra jó példa, hogy sok híresség aki látszólag nem öregszik titokban növekedési hormon-t injekciózik. Ez nem mítosz, hiszen nem egy filmsztárt fogtak már meg valamelyik repülőtéren amint éppen HGH-t csempészett (lásd. a „Rambo” azaz Stallone afférját). Ugyanis a növekedési hormon képes olyan szinten fiatalítani a szervezetet, hogy akár éveket adhat az életedhez! Nem utolsó sorban pedig akár edzés nélkül is nő az izomzat, miközben zsírt veszít az ember. Természetesen senkit nem akarok ösztönözni arra, hogy menjen és vegyen "növit" a feketepiacon, csak tényeket közöltem róla.

Tehát mit csinálhatunk mi pusztán természetes úton, hogy befolyásoljuk? Bebizonyították, hogy a növekedési hormon kibocsájtást elsősorban a rövid pihenők és a nagy intenzitású kardió edzés (nem a kocogást értem ez alatt) amikor nagyon-nagyon gyorsan végrehajtott erő-állóképességi gyakorlatokkal bombázzuk a testet akkor kúszik a legmagasabbra a szervezetben. Emiatt írtam pl. az újrakezdő edzés végére a gyorsan, robbanékonyan végrehajtott saját testsúlyos guggolásokat, de jó alternatíva lehet mondjuk 4-5 *100m sprint rövid, kb. 1 perces pihenőkkel, a HIIT (High Intensity Intervall Training, amiről hamarosan szeretnék írni) szintén jó erre, és a kettlebell, amitől sokan idegenkednek azzal végzett magas ismétlésszám, robbanékony gyakorlatok is ide tartoznak.

De van még egy másik járható út is, ha táplálékkiegészítő útján próbáljuk megemelni szervezetünkben a növekedési hormont.

1611,1182,1241

Gil / FitBuilder Team

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények

Kapcsolódó cikkek

A tesztoszteron serkentők.

A tesztoszteron termelés fokozóknak több fajtájával találkozhatsz, most ismertetném a két legnépszerűbbet, legszélesebb körben használtat mutatnám be.

b6vitamin.jpg

B6 vitamin - Piridoxin

Az étvágy és állóképesség fokozó vitamin!

labedzes_05.jpg

Többet nem fogod ellógni a lábedzést!

Olvasd el ezt a néhány sort, és változtasd meg Te is végre a hozzáállásod arról az átkozott láb-napról!

tomegnvels_zsrmentesen_05.jpg

Tömegnövelés zsírmentesen?

Nem azért küzdünk az edzőteremben, hogy aztán a zsír alá rejtett izmainkat senki se csodálhassa! Mi van akkor, ha nem akarjuk követni "tömegelek - leszálkásodok" periódust, hanem egész évben szeretnénk hozni egy sportos formát?

zma_03.jpg

ZMA

Állítsd magasabb fokozatra az izomépítést és a regenerációt! A ZMA alkalmazása optimális tesztoszteron és növekedési hormon szintet eredményezhet a szervezetben, ezen felül javítja az alvás minőségét is!

nvekedsi_hormon_04.jpg

A Mágikus Növekedési Hormon

Egy mellékhatásoktól mentesebb, olcsóbb és természetes utakat próbálunk Nektek megmutatni, amivel a szervezeted saját növekedési hormontermelését optimalizálhatjátok!

b6_01.jpg

Növekedési hormonszint növelés B6 vitaminnal?!

Egy érdekes kutatási eredményre bukkantunk, amit most kicsit körbe is járunk: valóban lehet-e B6 - vitaminnal fokozni a növekedési hormonszintet? És ha igen, mennyi lenne a hatásos adag?

hgh_04.jpg

Növekedési hormon fokozók

Nézzük mik is azok a rejtélyes, sokszor csodaszernek címkézett növekedési hormonfokozók – mit tudnak, és mi az, amit nem!

nvekedsi_hormon_020.jpg

"Occsó" kínai növekedési hormon - és ami mögötte van!

Ez a cikk kifejezetten pedagógiai jelleggel íródott: vajon tényleg megéri relatív olcsón beszerzett kínai növekedési hormont alkalmazni?

cink_01.jpg

Egy alulértékelt kiegészítő vallomásai

Nem csak erőt, javult kedélyállapotot, megnövekedett szexuális teljesítményt hozhat, hanem arra is részletesen ki fogunk térni, hogy a rák elleni kutatások mostanában ünnepelt csodafegyverként tekintenek rá!

teszto_01.jpg

Természetes tesztoszteron fokozás

Nézzük meg, hogy milyen étkezési irányelveket érdemes betartani, hogy a teszto-szinted maximalizáld - szteroidok nélkül is!