Ne csak a hetek, de a kilók is fogyjanak nyárig! Íme pár tipp, hogy pörgesd fel a zsírégetést!

Pörgesd fel az anyagcserét, mondj búcsút a stagnáló kilóknak!

Lassan itt a nyár… és azt veszed észre, hogy az idő fogy, a testedről a zsír viszont annál kevésbé? Most még észbe kaphatsz! Összeszedtem Neked a leghatásosabb zsírlefaragó tippeket, melyeket együttesen és kitartóan alkalmazva a maximumot érheted el a strandszezon nyitásra!

Elsőként is nézzük meg, miképp kéne festenie egy súlyzós edzésnek! Bármi is a célod, ahhoz kell az erő és az izomtömeg! Így maradj az összetett, komplex gyakorlatok híve, melyekkel nagyobb izomcsoportokat és súlyokat mozgathatsz meg – így nagyobb kalóriadeficitet is elérve. Felhúzás, guggolás, nyomások, saját testsúlyos gyakorlatok – az edzéseid legalább 80%-át ez tegye ki!

A súlyzós edzéseket fejezd be durván! Még ha nem is végzel kardiót az edzésed után, akkor is lepd meg a tested egy gyilkos 10-15 perces finish-el! Sok sportoló esküszik erre a módszerre: az erősítő edzés végén rövid, ámde annál intenzívebb pár perces móka még jobban felpörgeti az anyagcseréd, megnövelve a zsírvesztés folyamatát!

Az egyik legjobb ilyen módszer a Tabata. A tabata lényege, hogy egy gyakorlatból nyolc, 20 másodperces sorozatot kell végezned 10 másodperces pihenőkkel tarkítva. Arra ügyelj, hogy csak akkor van értelme a gyakorlatoknak, ha az intenzív szakaszokat maximális terheléssel végzed. Finisher-ben végezz el 3-4 tabatát!

Tabatázni az alábbi feladatokkal élvezet: négyütemű fekvő, padra fellépés súllyal, guggolásból felugrás, Thruster (guggolás egy nyomással kombinálva), Man maker, Kettlebell Swing, szumó elemelés-állig húzás rúddal, medicin labda dobások, ugrálókötél, boksz zsákra ütések-rúgások, stb.

Oké, oké…. De hogyan durvulhatunk még jobban be? Miképp pörgethetjük maximumra az eredményeket, hogy az edzések alatt minél több kalória vesszen?!

Egy komplett zsírégető csomaggal, ami felgyorsítja a szálkásítás ütemét! A két termékkel kettős támadásba lendülhettek a zsír ellen és megsokszorozhatjuk az energiafelhasználást!

Bizony! Nem egy, hanem két termék jön a segítségedre – melyek kölcsönösen erősítik fel egymás hatását! Míg más termékek egy síkon működnek csupán, addig a ClenBureXin-ben és a FatKiller-ben  lévő tápanyagok több, különböző módon segítenek megszabadulni a feleslegtől!

Íme 10 ok, amiért megéri erre a Pakra éri meg beruházni a nyári szálkásításhoz!

1. A kettő termék együttesen maximumra növeli a termogenezist. Hatásukra megemelkedik a szervezet alaphőmérséklete, fokozódik az anyagcsere, így napi szinten az elhasznált energiamennyiséget növekszik, ezáltal hozzájárulva a hatékonyabb zsírvesztéshez.

2. Fokozzák az edzés alatt elégetett zsírmennyiséget, így a segítségével hatékonyabb zsírégetést érhetünk el ugyanannyi idő és fizikai aktivitás során.

3. Csökkentik az éhségérzetet, és az egészségtelen ételek iránti sóvárgást. Te is tudod…minden feleslegesen bevitt kalória számít! Ez a zsírégető viszont roppant hatásos az éhség csillapítása ellen!

4. Használatukkal megelőzhető a szénhidrátszegény diéta hatására fellépő depresszió. Természetes antidepresszáns formulája fokozza a jókedvet, hiszen elősegíti a szervezetben a "boldogsághormonok" optimális szintjét. Pár perccel az első adag elfogyasztása után érezni fogod a hirtelen jövő energiahullámot, és a hangulatod javulását.

5. Vizelethajtó hatásának köszönhetően eltávolítja a felesleges vizet a szervezetből, aminek következtében az izmok jobban láthatóvá válnak, és a formád is szárazabb lesz

6. Fokozzák az energiaszinted, a motivációt és az edzéskedvet. Az energia nem hagyja el a tested, újra lesz erőd! És ahol van erő, kitartás és akarat, ott lesznek eredmények is.

7. A Fat Killer L-karnitine tartalmának köszönhetően maximalizálják a zsírok energiaként történő felhasználását, plusz löketet adva ezzel is a szálkásítás sikeréhez. Használatával a szervezeted igazi "zsírégető kazán" lesz!

8. A két termék olyan hatóanyagokkal és olyan arányban rendelkezik, melyek egymás hatását kölcsönösen felerősítik. Így a zsírégetés eredményét szinte megtriplázhatod!

9. Mind a két termék gyors felszívódású koncentrátum, amely azonnal elindítja a zsírok átalakításához szükséges testfolyamatokat.

10. Erős, bizonyított formulák! A Trec Promo Pak mindkét terméke jól ismert, és már sokatoknak nagyon bevált formulákkal dolgozik.

Felhasználási javaslat:

Trec Clenburexin Shot-ból fogyassz 1 adagot (25ml) 2 alkalommal egy nap, 30 perccel edzés vagy étkezés előtt. Használat előtt rázd fel!

Mellette használd a Fat Killert is a következő módon: fogyassz 15 ml-t (1 kanál) napi 3 alkalommal. Edzésnapon: az első adag 30 perccel az első étkezés előtt, a második adag 30 perccel az edzés előtt. Pihenőnapon: az első adag 30 perccel az első étkezés előtt, a második adag 30 perccel a főétkezés előtt.

A termékek erős élénkítő hatással rendelkeznek, így fogyasztásuk lefekvés előtt nem javasolt!

Szóval! Tartsd a diétád, és maximalizáld az edzésed a fenti módszerekkel, és változasd a tested egy igazi zsírégető "kazánná"! Itt nem csak egy termék lesz a harcostársad a zsírégetésben, hanem hárman fogtok küzdeni a célokért. Csapatban minden könnyebb! Hát ne válaszd az egyszerűbb és hatékonyabb utat, ha lehet?

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények
Ez tetszik :)
Koleszár Zsolt | 2015-03-22 06:59:44