Muscletech Nitro Amino Fx Pro

Szívd fel magad a leghatásosabb izomépítő aminosavakkal!

Minden sportoló tudja: aki komoly izomfejlődést, jobb teljesítményt és regenerációt szeretne elérni, annak nélkülözhetetlen kiegészítő a megfelelő BCAA utánpótlás! MuscleTech Nitro Amino FX villámgyorsan ellátja az aminosavakra éhező izomszövetedet a leghatékonyabb anabolikus formulákkal!

Az izomnövelés igazi építőkockái!

BCAA. Három aminosav - leucin, izoleucin és valin - kombinációja, melyet minden tudatos és kemény sportoló ismer. Nem is csoda! A BCAA az izomépítés igazi alapköve: ez a három aminosav alkotja az izomzatod tetemes részét, az edzés során ezek az aminosavak "fogynak el" az izomszövetből, így a plusz BCAA bevitel mindenképp okos ötlet. A tapasztalat azt mutatja, hogy a BCAA képes az edzések alatt a fáradságot is kitolni, illetve nem csak az edzés alatti teljesítményt, hanem a regenerációs, illetve az anabolikus (izomzatot építő) folyamatokat is nagyban gyorsíthatod az edzések körül plusz BCAA bevitellel!

Fontos, hogy a BCAA aminosavak esszenciálisak, azaz a szervezet nem tudja előállítani, így mindenképp a TE harci feladatod az utánpótlásukról gondoskodni! Erre tökéletes a MuscleTech komplex BCAA kiegészítője, a Nitro Amino Fx Pro!

A MuscleTech Nitro Amino Fx Pro nem szimplán egy BCAA kiegészítő a sok közül!
MuscleTech Nitro Amino készítménye egy olyan speciális aminosav-keverék, mely az ultranagy dózisú, gyakorlatilag tökéletes hasznosulású BCAA mellett izompumpáló és bedurranást fokozó L-argininnel, teljesítményt növelő és energizáló taurinnal, illetve az izomszöveted másik kedvenc építőkövével, a glutaminnal van megtöltve!

Nemcsak elméletben izgalmas a termék, de a gyakorlatban is igazolta hatékonyságát!
A Sao Paulo Egyetem kutatása során az alanyok egyik csoportja Nitro Amino FX-et fogyasztott nyolc héten keresztül, míg egy másik csoport placebót kapott. A vizsgálat eredményei szerint a Nitro Amino FX-et fogyasztó személyek a vizsgált nyolc hét alatt 9-szer több száraz izomtömeget szedtek fel, mint a placebót fogyasztó társaik!

Rövid tények 1 adagban (19 g):
Kalória: 70 kcal
Szénhidrát 4 g (ebből cukor 0 g)
Zsír 0,5 g
C-vitamin 1000 mg
Speciális amino-keverék: Nitro Amino FX 13500 mg
- BCAA 8000 mg (L-leucin, L-valin, L-isoleucin),
- ArgiPro 3000mg (L-Arginin)
- GlutaPro 2500mg (L-glutamin, Taurin)
Besorolás: BCAA


Öt ok, amiért FitBuilder kedvenc lett!
1. Muscletech Nitro Amino Fx Pro kiváló termék, kiváló összetevő profillal! 13,500 mg aminosav tartalmú megadózisú mátrix! Amit kiemelnénk, hogy a komplex szabad aminosavakat tartalmaz, amely azt jelenti, hogy a molekulák a lehető legkönnyebben és leggyorsabban kerülnek a véráramba és az izomsejtekbe.

2. Plusz glutamin minden Nitro Amino FX adagban! A glutamin a BCAA mellett a másik legnépszerűbb aminosavunk, hiszen ugyanis az izomszövet aminosav tartalmának mintegy 60%-át alkotja. A kívülről bevitt glutamin azonban elősegíti a nagyobb mértékű glikogénraktározást az izmokban, valamint fokozva a fehérjeszintézist kedvező anabolikus körülményeket teremt az izomépítéshez. Tehát glutaminból sohasem elég, emiatt külön örülünk, hogy a MuscleTech is a kedvünkbe járt.

3. Egy adag 3000 mg arginint tartalmaz, ami a javasolt beviteli mennyiség… azaz a Nitro Amino FX végre egy olyan termék, ahol nemcsak "fűszerezésképp" vannak jelen a plusz hatóanyagok! Az arginin a növekedési hormon és a kreatin foszfát termelésének serkentésével hozzájárul az izom növekedéséhez, illetve a zsírvesztéshez. Ezen kívül az értágító nitrogén-oxid prekurzoraként javítja a véráramlást, így az oxigén és a tápanyagok szállítását. Az argininnak köszönhetően már az első edzésen is érezhető a Nitro Amino FX hatása! Bedurranás és kőkemény izom, feltéve, ha megfelelő táplálkozással a szervezeted valóban anabolikus üzemmódra van állítva!

4. Kifejezetten jó dolog a termékben megtalálható taurin is, mivel ez a hatóanyag javítja az izomsejtek tápanyagfelvételét - ezáltal közvetve izomtömeg-és erőnövekedést eredményezhet.

5. Nehéz nyilatkozni a konkrét eredményekről az izomnövekedés és a teljesítmény területén – hiszen tudjátok jól, hogy a fejlődés számos tényező összjátéka… Viszont az elmondható, hogy a Nitro Amino FX mégis tette a dolgát: az edzések összeszedettebbek voltak, később jelentkezett a fáradás és hamarabb helyreállt az ember egy kemény kis lábnap után! :) Nem hiába választják a legelismertebb testépítők és más sportolók is előszeretettel a Muscletech termékeket! Itt a bizonyíték... durva a team! :)

A felhasználásával kapcsolatos tanácsaink:
Fogyassz egy adagot (azaz 19 g-ot) 3 dl vízben feloldva. Mindenképp edzés előtt javaslom a bevitelét, pláne, hogy az izompumpáló L-Arginin kellőképp tudjon benned dolgozni! Nos, az íze az hagyhat mély nyomokat a kedves fogyasztóban, ugyanakkor a fejlődés érdekében mindent meg kell (t)enni… akinek vízzel nem megy, az ízesített cukormentes italporral is letolhatja, úgy már igazán elveszik a termék gasztronómiai hátránya.

FitBuilder - TIPP: Nyerő kombinációk
Fantasztikus kombináció a tornádó erejű állóképességért! Muscletech Nitro Amino Fx + Tejsavó fehérje + Béta-alanin + HMB + Multivitamin
Az állóképességi edzésekhez mindenképp javasolunk a Nitro Amino FX kiegészítést, mely maximális fordulatszámra kapcsolja a proteinszintézist és fokozza a glikogén-reszintézist! Nem csak az edzés alatti teljesítményt, hanem a regenerációs illetve az anabolikus (izomzatot építő) folyamatokat is nagyban gyorsíthatod az edzések körül plusz BCAA bevitellel! Mindezek után válassz egy finom, gyors felszívódású tiszta tejsavó proteint, amely igazi jutalomfalat lesz a kimerítő edzés után!

Az állóképességet fokozó kis stack fontos sztárja a béta-alanin lesz! A Béta-alanin fontos szerepet tölt be a karnozin szintézisében. A karnozin viszont egyfajta pufferelő anyagként működik: vagyis semlegesíti a hidrogén ionokat és megvédi az izomzatot a savasodástól. Ezzel a folyamattal drámai mértékben kitolódhat a fáradtságküszöb, növelhető az izmok teljesítőképessége és az izombukás is késleltethető lesz.

Végül a HMB kiegészítéssel tesszük fel a koronát a kombónkra! HMB segíti a száraz izomtömeg növekedését, továbbá pozitívan hat az oxigénfelvevő kapacitásra, ezáltal növeli az állóképességet.

Ezen kívül alapvető: mindenképpen szükséged lesz itt is egy komolyabb, sportolók számára ajánlott multivitamin készítményre, melyek a magasabb vitamin és nyomelem bevitelen kívül magas antioxidáns tartalommal is rendelkeznek.

Minden edzés, minden nap, minden átkozottul kemény ismétlés számít! Ultraerős anabolikus stack! Muscletech Nitro Amino Fx + Tömegnövelő + Kreatin + Multivitamin
A fehérje formulák alapvetően gondoskodnak a szükséges aminosav mennyiség beviteléről, ám van néhány aminosav, melyek plusz fogyasztása további előnyöket szolgáltathat, ha nagyobb izmokért küzdünk! Az izomépítéshez elengedhetetlen, hogy a beépülő és lebomló aminosavak mennyisége pozitív irányba tolódjon el, így a jó öreg edzés utáni tömegnövelő turmixunk mellé tegyük bele a Muscletech szuper kis amino készítményét (no meg a multivitamint) is a bevásárlókosárba. De itt nem állunk meg, hiszen lehet még magasabbra is tenni a lécet!

A kreatin kiegészítés elsődleges előnye, hogy nagyobb intenzitással és erőbedobással tudsz edzeni, és több munkát tudsz elvégezni, mielőtt az izom kifáradna. Ez gyakorlatiasan úgy néz ki, hogy nagyobb súllyal tudsz dolgozni, több ismétlésre leszel képes -  ami pedig ugye az izomnövekedés alapja.
A Nitro-Amino Fx-ben található arginin a kreatinnal nagyszerű páros lesz! Az arginin a kreatin foszfát termelődését is elősegíti: ezáltal javítva a teljesítményünket, növeli az erőkifejtés mértékét magas intenzitású, anaerob munkavégzések során!

Szeretnél még többet megtudni az aminosavakról? Most itt az alkalom!
Mi is konkrétan az a BCAA és miképp segíti az izomfejlődést? !
Kardió éhgyomorra? A Muscletech Nitro Amino megvédi az izomszöveted! !
Sokat emlegettük az arginint! az izomépítő hatásáról!

14 980 Ft -50% 7 480 Ft
muscletech_amino_build_270.jpg

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények