Muscletech Nano Vapor Performance Series

Bivalyerős edzés előtti formula - most megújulva!

Megújult az egyébként is bivalyerős Nano Vapor... élvezd, éld át, szedd szét a termet! Szeretnéd az edzéseidből kihozni azt a bizonyos maximumot, kitolni a teljesítményed határát – és mindemellett érezni, ahogy feszül, durran, kerekedik az izom? Akkor próbáld ki Te is az egyik legnépszerűbb edzés előtti formulát!

Mit kaphatsz, ha a Nano Vapor Performance Series–t választod?

Azonnali erőnövekedés!
A Muscletech Nano Vapor Performance Series az erő fő támogatója! A termékkel kapcsolatos tesztkísérletek során, azok az alanyok, akik a Nano Vapor egyik kulcsösszetevőjét - azaz a 8000 mg L-citrulin-malátot - vittek be, azoknál akár több mint 50%-al is megnövekedett a pluszban végrehajtott ismétlések száma! Mindemellett a manapság egyre jobban elterjedt béta-alanin is hozzásegít a fáradás és a savasodás késleltetésében!

Hosszantartó energia és pengeéles mentális fókusz!
A koffeint és az L-teanin egy fantasztikus kombináció, mely  a bevitelt követően a tesztalanyok mentális fókuszát akár 90 percig sikeresen fenntartotta. A koffein más pozitív hatásait pedig szerintem Te is jól ismered… hatékonyan serkenti az anyagcserét és az energia felszabadulást intenzív edzések során.

Drámai pumpáltság és gyorsabb izomnövekedés
A termékben kiemelt helyet kapott L-citrulin-mallát és quercetin kombó jobban növeli az NO-termelődést, mint a szimpla, nagy dózisú L-arginin! És persze nem hagyhatták ki a termékből a legalapvetőbb erő és izomnövelő formulát, a kreatint!

Rövid tények 1 adagban (13 g):


Besorolás: edzés előtti komplex energizáló és NO-fokozó

Öt ok, amiért FitBuilder kedvenc lett!
1. Ami nekünk a legjobban tetszik a termékben az, hogy a kulcsösszetevőinek hatásosságát – kreatin, citrullin-malát, béta-alanin és koffein – már nem csak a kutatások, hanem a gyakorlat és a tapasztalat is alátámasztotta! Mert – valljuk be, a kutatások, ha nagyon akarnak, akkor mindent igazolni tudnak… - de ezek olyan összetevők, amik régóta a piacon vannak, és a népszerűségük töretlen! Ez csak olyan formuláknál fordul elő, amelyek valóban működőképesek!

2. Nem tartalmaz cukrot és a szénhidrát tartalma is elhanyagolható – így nem csak tömegnövelés során, de diétázók is bátran lecsaphatnak rá! Az alacsonyabb kalóriabevitel mellett is garantálja a pörgős edzést és anyagcserét!

3. A termék összetevői remekül működnek együtt: segítik egymás felszívódását, hasznosulását a még erőteljesebb hatás érdekében! Elég összetett formula, amelynek előnye, hogy nem Neked kell összevegyészkedni edzés előtt az energizáló-kreatinnal tuningolt csodaturmixodat

4. A piacon kapható átlagos edzés előtti formulákhoz képest a Nano Vapor Performance Series csak és kizárólag klinikailag igazolt hatékonyságú összetevőket tartalmaznak, PONTOSAN a klinikailag hatékonynak talált dózisban – és amit igazán értékelünk: végre ezt a termék címkéjén pontosan és részletezve fel is tűntetünk! Hát ki szereti az ilyen-olyan "blendeket" és "mártixokat", ahol számos összetevőt felsorakoztatnak… viszont feltételezhetően csak fűszernyi mennyiségben… Na itt ilyenről szó sincs, konkrétan kalkulálhatsz a hatóanyag mennyiségekkel!

5. A Muscletech Nano Vapor családjában nem csalódtunk… már az előző formula is bivalyerős volt… hát, sejthetitek, hogy a folytatás sem lesz piskóta! Ha mégis kételyeid lennének, akkor elérhető tesztminta is a termékből!

A felhasználásával kapcsolatos tanácsaink:
Elég erős termék, ezért mindenképp csak azoknak javasoljuk, akik egészségesek és jól bírják a pörgetőket. Célszerű, ha ellenőrzöd a toleranciádat: először fél – vagy 1 adagot (1 adagolókanál) 120 ml hideg vízzel keverj össze és fogyaszd edzés előtt 30 perccel. Ezután – igény esetén növelheted a dózist – de a 3 adagot (3 adagolókanál) ne lépd túl 24 órán belül. Ha egy mód van rá, akkor ne este alkalmazd, ne babrálja a regeneráló alvási folyamataidat éjszaka. Alkalmazása során a megfelelő mennyiségű folyadék bevitele fontos.

14 980 Ft -50% 7 480 Ft
muscletech_amino_build_270.jpg

FitBuilder - TIPP: Nyerő kombinációk!
Bivalyerős kombináció a Muscletech-től! Két termék, amiben szinte minden benne van! Muscletech Mass-Tech Performance Series + Muscletech Nano Vapor Performance Series
A tapasztalatok és a kutatások szerint a legkomolyabb izomtömeg és erőfejlődés a minőségi fehérje, szénhidrát és kreatin kombinációt alkalmazó sportolók esetében figyelhető meg. Na már most a Mass-Tech Performance Series tömegnövelője biztosítja mind a három alapot, egyszerre, sőt! Plusz izomépítő BCAA-val és más aminosavakkal felturbózva! A Nano Vapor biztosítja a kőkemény edzéseket, majd a Mass-Tech tömegnövelő a teljes körű utánpótlást az izomépítéshez! Hát kell ennél több?! (Na jó, egy jó kis vitamin azért még alap! ;))

Három segítség a szálkásításhoz! Muscletech Nano VApor Performance Series + Tejsavó fehérje + glutamin
Az izomszövet igazi kincs! Őrizd meg ezzel a diétás stack-el! Válassz itt is egy alacsony szénhidrát és zsírtartalmú tejsavó fehérjét, mely tökéletes felszívódásával gyors és megfelelő aminosav utánpótlást biztosít az izmaidnak. Mivel a diéta során sokszor nem játszik már edzés után sem a gyors szénhidrát, így folyamodjunk bátran glutamin barátunkhoz! Sok külföldi tanulmány kísérlete bizonyította, hogy a glutamin fokozza az izom-glikogén szintézist, és szénhidrát hiányában is képes feltölteni a glikogén raktárakat.

Végül a Nano Vapor is kulcseleme lesz a triónak, hiszen a segítségével megsokszorozhatod a szálkásítás sikerét: fokozza az anyagcseréd, pörgősebbé teszi az edzésedet – alacsonyabb kalóriabevitel ellenére is! És tudod… a zsírleolvasztáshoz elkerülhetetlen a negatív kalória mérleg – de a Nano Vaporral és a keményebb edzésekkel most még több kalória megy a süllyesztőbe!

Szeretnél még többet megtudni a Nano Vapor fő összetevőiről? Most itt az alkalom!
Elsőként is kreatin!
Mi is az az NO-fokozó, és kell-e egyáltalán Neked? !
A Nano Vapor további főszereplőjéről se feledkezzünk meg: és !

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények