Muscletech Cell Tech Performance Series

Hardgainer kreatin formula

Van az úgy, amikor már haladó szintre lépünk. Többet nyomunk mérlegen és fekve… de a guggolás és elemelés során is növekszik a tárcsák száma. Több kell. Keményebben kell edzeni, maximális gondot fordítva a kajálásra, regenerálódásra. Nagyobbak az elvárások. Többet kell most már nyújtania a tápkiegészítőidnek is… több kell egy puszta kreatinnál is!

Kreatin – a kulcsösszetevő!
A Cell - Tech speciális kreatin mátrixa maximalizálja a kreatin-foszfát és ATP készleteket. Minél nagyobbak ezek a készletek, annál nagyobb intenzitással és erőbedobással tudsz edzeni, mielőtt az izom kifáradna.

Bár mindig vannak újdonságok a piacon, valahogy mégis mindenkinél a kreatin monohidrát a legkedveltebb formula. Nem is csoda, hiszen pénztárcabarát, mégis hozza azt, amit egy kreatintól elvárhatunk! A jó öreg monohidráton kívül azonban helyet kap egy viszonylag új fejlesztésű formula, a kreatin HCL! A kreatin HCL hasznosulásáról a kutatók – no meg a felhasználók… - ódákat zengenek, sőt, sokkal kisebb mennyiség is elég a várt hatáshoz.

A Cell Tech ötvözte a jól bevált régit, a kecsegetető újdonsággal… és megszületett egy olyan kreatin formula, mely kreatin-monohidrátot és a kreatin HCL-t ötvözi!

Muscletech Celltech Performance Series – több mint egy kreatin! De mégis mivel?
A Cell-Tech több fázisú szénhidrát mátrixot is tartalmaz, amelynek köszönhetően a kreatin, más egyéb tápanyagokkal együtt gyorsan az izmokba jut, és feltölti annak glikogénraktárait, így intenzív izomnövelő hatást idézve elő. A kapcsolódó kutatások adatai szerint ez a keverék alig 7 nap alatt több, mint 1,5 kg SZÁRAZ IZOMNÖVEKEDÉST generált a keveréket fogyasztó alanyok között!

Minden adag Cell Tech–ben ráadásul plusz Alfa-liponsav (ALA) is van, mely szintén serkenti a kreatin és glükóz felszívódását és az izomba jutását!

És nincs megállás! A Cell Tech hatóanyag keverékét esszenciális aminosavak hozzáadásával tettük tökéletessé. Az elágazó szénláncú aminosavak (BCAA) az izomépítés és teljesítményfokozás szempontjából leginkább fontosnak tartott aminosavak, így méltán van helyük a kulacsodban!

Rövid tények 1 adagban (49 g):
Kalória: 180 kcal
Szénhidrát: 38 g
Kreatin: 5 g (kreatin-monohidrát és kreatin HCL)
Aminosavak: 2,5 g (BCAA; Taurin, Alanin)
Besorolás: multi-kreatin


Öt ok, amiért FitBuilder kedvenc lett!
1. A piacon kapható átlagos kreatin formulákhoz képest a Cell Tech Performance Series csak és kizárólag klinikailag igazolt hatékonyságú összetevőket tartalmaznak, PONTOSAN a klinikailag hatékonynak talált dózisban, melyet a termék címkéjén pontosan és részletezve fel is tűntetünk! Hát ki szereti az ilyen-olyan "blendeket" és "mártixokat", ahol számos összetevőt felsorakoztatnak… viszont feltételezhetően csak fűszernyi mennyiségben… Na itt ilyenről szó sincs, konkrétan kalkulálhatsz a hatóanyag mennyiségekkel!

2. A termék összetevői remekül működnek együtt: segítik egymás felszívódását, hasznosulását a még erőteljesebb hatás érdekében! Elég összetett formula, amelynek előnye, hogy nem Neked kell összevegyészkedni a kreatinnal tuningolt csodaturmixodat.

3. A termék aminosavakkal lett megerősítve, melyek nélkülözhetetlenek az izomépítésben, illetve fokozzák a regenerációt. Bárki, aki eddig nem tudott kellőképp regenerálódni a megterhelő edzések során, illetve nem akarja, hogy a kemény munkáját kárba vesszen… bízza magát a Cell-Tech anabolikus erejére!

4. Tudom, hogy sokatoknál mellékes az íz… de valahogy Nálunk mindig a por állagú, ízesített kis lötyik vitték a pálmát! Finom, jól oldódik, frissít, é tudod… szinte már az ízére gondolva ráhangolódsz az edzésre! Na, hát a Cell Tech is pont ilyen!

5. A márka. A MuscleTech olyan cég, mely gondosan ügyel arra, hogy a termékeit minőségi kutatások – és persze jelentős eredmények elérése – után dobja a piacra.

A felhasználásával kapcsolatos tanácsaink:
1-5. nap: Fogyassz napi 2 adag Cell-Tech-t. Az első reggel ébredés után a másodikat közvetlenül edzés után. Pihenőnapokon a második adagot az elsőt követően 12 órával fogyaszd el!
6. naptól: Fogyassz napi 1 adag Cell-Tech-t közvetlenül edzés után, pihenőnapokon ébredés után.

Elkészítés: 1 adaghoz keverj el 2 adagolókanál Cell-Tech-t 4 dl hideg vízben. A formula elfogyasztása után igyál, még egy pohár vizet a tökéletes hasznosulás érdekében. A maximális eredményekért legalább 8 héten keresztül használd!

A Cell-Tech tömegnövelő időszakra kitűnő választás, azonban a szénhidráttartalmát figyelembe véve egy komolyabb diétánál már nem biztos, hogy megállja a helyét – vagy legalábbis számolni kell vele!

FitBuilder - TIPP: Nyerő kombinációk!
Muscletech tömegnövelő duó! Muscletech Cell-Tech Performance Series + Muscletech Mass-Tech Performance Series
A tapasztalatok és a kutatások szerint a legkomolyabb izomtömeg és erőfejlődés a minőségi fehérje, szénhidrát és kreatin kombinációt alkalmazó sportolók esetében figyelhető meg. Na már most a Mass-Tech Performance Series tömegnövelője biztosítja mind a három alapot, egyszerre, sőt! Plusz izomépítő aminosavakkal felturbózva! A Cell-Tech biztosítja a kőkemény edzéseket, majd a Mass-Tech tömegnövelő a teljes körű utánpótlást az izomépítéshez! Hát kell ennél több?! (Na jó, egy jó kis vitamin azért még alap! ;))

Fokozd a kreatinod hatását! Muscletech Cell-Tech Performance Series + NO-fokozó
Hogyan tudnánk ezt a jó kis kombót még inkább feldobni, és még hatékonyabban eljuttatni a rendeltetési helyére? Tegyünk mellé NO-fokozót! Jobb véráramlás, tápanyaghasznosulás, mindemellett izomrepesztő bedurranás és energia! Akinek nincsenek egészségügyi problémái az nyugodtan menjen rá a koffeines változatokra! Kifogja hozni belőled ez a kombó azt a bizonyos pluszt, amit eddig nem tudtál a felszínre tolni!

Szeretnél még többet megtudni a tömegnövelő kiegészítőkről? Itt az alkalom!

Elsőként is kreatin!
A másik népszerű kreatin formuláról, a !
Ismerd meg a BCAA-t is - !

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények