Musclepharm Assault

A legütősebb újdonság – amivel átírod a teljesítményed határát!

A MusclePharm Assault főképp harcosok és atléták számára nyújt edzés előtti és közbeni energiákat, ami emberfeletti állóképességet és teljesítményt tesz lehetővé! A hatóanyag lista roppant csábító: spéci kreatin-formula a manapság egyre népszerűbb kreatin HCL főszereplésével, béta-alanin, BCAA és NO-fokozók hada. És persze nem hiányzik belőle a nagy oroszok kicsiny titka sem: a Suma egy erő és az izomnövekedést fokozó hatóanyag az Assault titkos fegyvere!


Ahhoz, hogy az erő, a vér és a kedv, no meg a határtalan állóképesség megtöltse a tested minden porcikáját, a gyártók izgalmas edzés előtti teljesítménynövelő kombinációt hoztak létre az Assaultban… íme a lista!

8 680 Ft -15% 7 380 Ft
musclepharm_assault_435g.jpg
15 180 Ft -15% 12 880 Ft
musclepharm_assault_725.jpg

Az egyik leghatékonyabb kreatin formula: Kreatin HCL!
Mostanában igen felkapott formula, ami nem is meglepő! Gyakorlatilag a kellemetlen mellékhatások nélkül (vízvisszatartás, puffadás), feltöltési mizéria nélkül, szinte tökéletes hatékonysággal tud felszívódni - így hasznosulásában és előnyeiben messze veri a többi kreatinfajtát. A tökéletes felszívódásnak köszönhetően ebből a kreatinfajtából roppant kis mennyiség is elég, hogy hozza az elvárásokat: nagyobb intenzitással és erőbedobással tudsz edzeni, nagyobb súllyal tudsz dolgozni, több ismétlésre leszel képes -  ami pedig ugye a fejlődés alapja.

A megállíthatatlan teljesítőképességet biztosító mátrix
Béta alanin és citrullin – malát biztosítja a fokozott állóképességet, ahol a fáradság nem áll az utadba! Hatékony izomtérfogat növelő összetevők és a fáradtságérzetet csökkentő összetevők megkönnyítik az izommunkát, biztosítják az izomrostok hihetetlenül erős összehúzódását!NO-fokozó mátrix: Citrullin-maláttal és a növekedési hormontermelődést serkentő argininnal!
A nitrogén-oxid javíthatja a keringést és a szövetekhez szállított oxigén és tápanyagok mértékét. A tápanyagok gyorsabban és hatékonyabban érik el a megdolgozott izmokat, ezáltal nő az állóképesség és a teherbírás, valamint fokozható az izom regenerációja, növekedése. A nitrogén-oxid a véráramlás serkentésével fokozza az erezettséget és az izmok bedurranását is.

Energizáló-mátrix: hatékony, természetes összetevőkkel serkenti az idegrendszert, fokozza az éberséget és a koncentrációképességet. A legtöbb koffeintartalmú termékkel ellentétben a szív és a keringési rendszer túlterhelése nélkül hangolja rá a tested minden pontját az előtted álló edzésre!

Végül a hatalmas oroszok kicsiny titka: Suma root! 
A Suma Root egy Afrikában honos növény adaptogén tulajdonságokkal rendelkező kivonata, amely átkódolja a szervezet izomépítő kapacitását! Természetes teljesítményfokozó, mely sokáig az orosz élsportolók titkos fegyvere volt, az erő és az izomnövekedés fokozására!

Rövid tények 1 adagban (23 gramm):
Kreatin HCL (Con-Crete és Creapure kreatin):  5 g
Béta alanin: 4 g
Citrullin-malát: 1.5 g
BCAA: 6 g
+ Energizáló-mátrix (taurin, koffein, tirozin, stb.)
+ Felszívódást és hasznosulást segítő anyagok.
Besorolás: edzés előtti energizáló és NO-fokozó

Öt ok, amiért FitBuilder kedvenc lett!
1. Talán sokaknál magáért beszél, hogy a termék bizony elvitte az aranyat az USA 2012-es nagy táplálékkiegészítő versenyén! Bizony, több millió ember véleménye szerint az Assault volt az elmúlt év legjobb edzés előtti kiegészítője.

2. A rangos első helyet nemcsak az Assult, de maga a gyártó is megkapta az említett 2012-es Bodybuilding Awardson! A cég (legalább is a marketingje szerint...) az egészséget és a fittséget nagyon komolyan veszi, elítél minden kétes hatóanyagot, humbug összetevőt és persze a DMAA is az ördög játékszere. A cég büszke arra, hogy a  MusclePharm-nál nem csak gyártják és értékesítik a termékeket, hanem azt az életmódot is élik, amit a vásárlók. A MusclePharm gyártók maguk a kísérleti nyulak, keményen edzenek és a termékeket napi rendszerességgel fogyasztják, hogy teszteljék és tökéletesítsék a valós környezetben.3. Nos, valóban felső kategóriás termékekről van szó, szimpatikus, hogy nem vágják tele a cuccokat felesleges serkentőkkel, melyek túlzottan igénybe vennék a kardiovaszkuláris rendszert. Téged felpörgetnek, de a szívedet nem! Az évek óta működő és bevált hatóanyagokkal dolgoznak, melyet még jobb formában és hasznosulással próbálnak továbbfejleszteni.

4. Bár csak rövid távú tapasztalatokról tudunk szót ejteni, de tény, hogy a termék hozta azt, amit elvártunk. Nem volt lézengés a teremben, már a bemelegítés során ráállította a tested az edzésre. Több alkalom után észrevehetően javult az erőszint, több súly került a rúdra, illetve az állóképességi edzéseken is jobban bírta az ember szuflával. És ami a legjobb… nem hagy cserben! Ez az energia ott marad veled az utolsó percekig, az utolsó ismétlésekben, méterekben vagy épp ütésekben is!

5. Tetszetős a termékben, hogy roppant sokoldalú táplálékkiegészítő: nem csak a küzdősportolók, testépítők és állóképességi sportolók körében népszerű, hanem egyszerűen azon átlagsportolók számára is kiváló, akik növelni szeretnék a teljesítményüket és egy erősebb, izmosabb formára vágynak.

A felhasználásával kapcsolatos tanácsaink:

Első nekiindulásra keverj el 1 adag (ez nagyjából 1/2 adagolókanál) ASSAULT-t 3 dl vízben és fogyaszd edzés előtt 20-30 perccel! Ha haladó szinten vagy és szükségét érzed, akkor növeld duplára az adagot (ez akkor egy teljes adagolókanál lesz.)

FitBuilder - TIPP: Nyerő kombinációk!

A legütősebb kiegészítő csomag a harcosoknak! Assault + Amino-komplex + ízületvédő + multivitamin + természetes növekedési hormonfokozó
Mivel a MusclePharm az UFC-vel szépen összefonódott, így illő egy küzdősportolóknak szánt csomaggal indítani a sort!
Mivel az Assault számos hatékony összetevőt tartalmaz, így sok mindent nem kell összebogarászni a kulacsodba ezen kívül… a gyártók tényleg mindenre gondoltak. Talán a következő kombinációval tudod még inkább növelni a teljesítményt…

A bunyósoknál a sajátos terhelések miatt még fontosabb egy megfelelő aminosav-komplex és egy ízületvédő készítmény kiválasztása, hogy lehetőleg minél hamarabb regenerálódjanak az edzés után. A csomag egyik kis kincse a természetes növekedési hormon (GH) fokozó. (Fontos, hogy ezek a termékek kizárólag saját hormontermelésünk fokozásán keresztül hatnak, vagyis segítségükkel a saját hormontermelésünket optimalizáljuk és nem viszünk be hormonokat szervezetünkbe!) A növekedési hormon hatására tehát hatékonyabban épülnek be a fehérjék, illetve elősegíti a zsírtömeg csökkentését és javítja az állóképességet. Az Assault a GH fokozókkal és az aminosavakkal soha nem látott állóképességet fognak eredményezni.

A fizikai edzés igenis kemény igénybevételt jelent a testednek, és ha nem akarsz folyton kidőlni és nap mint nap a fáradsággal küzdeni, akkor vitaminra fel!Izom és teljesítménynövelő csomag a legjobbaknak! Assault + tömegnövelő (30% fehérjetartalom felett) + izületvédő és multivitamin
A teljesítménynövelés alapköve a megfelelő táplálkozás! Kiemelten fontos, hogy meglegyen az optimális fehérje és szénhidrát bevitel, ezért edzések után, illetve reggel egy-egy adag tömegnövelő készítményt javasolunk! Te profi vagy, akinek nem kell a felesleges cukor és kalória, így válassz a 30 %-os fehérjetartalmú tömegnövelő készítmények közül! Ha nagy súlyokkal dolgozol, akkor nem fog meglepetésként érni, de egy ízületvédő készítmény nagyon kötelező (a vitamin mellett…)!

Teljesítménynövelés plusz kilók nélkül? Nem akadály! Érd el a legjobb formád ezzel a csomaggal! Assault + Tejsavó fehérje izolátum + Glutamin + termogén zsírégető
Az Assault-nak köszönhető, kemény és izomrost-szaggató edzés után a szervezeted kiéhezve várja az újjáépítést segítő, tápláló fehérjeforrást. A tejsavófehérje izolátum hihetetlenül gyorsan és könnyen felszívódik, így villámsebességgel jut el a rendeltetési helyükre, ahol kirángatja a szervezeted a katabolikus (lebontó) folyamatokból… hiszen Ő is tudja, Te is tudod… az izomszövet igazi kincs, amit gondozni, megőrizni, építeni kell!

Edzések után dobj egy adag glutamint is a turmixba, mely segít visszatölteni a leapadt energiaraktáraidat! Ha fogyás a cél, akkor egy jó kis termogén zsírégetőnek (esetleg valamilyen komplexebb zsírégető készítménynek) van létjogosultsága a repertoárban!

8 680 Ft -15% 7 380 Ft
musclepharm_assault_435g.jpg
15 180 Ft -15% 12 880 Ft
musclepharm_assault_725.jpg

Végül még egy érdekesség a termék mellett... kedves rock/metál rajongók, nézzétek csak, kik használják még előszeretettel a terméket...: :)

Szeretnél még többet megtudni az Assault fő összetevőiről? Most itt az alkalom!
Manapság népszerű kreatin formuláról, a !
Mi is az az NO-fokozó, és kell-e egyáltalán Neked? !
Az Assault további főszereplőjéről se feledkezzünk meg: és !

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények