Musclemeds Creatine Decanate

Mindent a célért: a legtisztább mikronizált kreatin, szuper hatékony szállítórendszerrel!

A MuscleMeds semmit sem bíz a véletlenre! Nemcsak a létező legtisztább, mikronizált kreatinnal dolgozik, hanem egy forradalmian új szállítórendszert is hozzáadott minden egyes adaghoz, hogy a kreatin garantáltan célba érjen. Mi az eredmény? Tökéletes oldódás, maximális felszívódást, amely minden eddiginél gyorsabb és hatékonyabb kreatin felhasználást garantál! Bizony, a kulacsodtól az izmokig a MuscleMeds mindenre gondolt!

A kreatin a leghatékonyabb, valóban igazolt hatású legális izomépítő! A kreatin számos sportban javítja a sportteljesítményt - leginkább a nagy erőt és intenzitást igénylő, rövid ideig tartó megterheléseknél előnyös az alkalmazása.

A bevitel kapcsán az egyik legfontosabb szempont az, hogy a kreatin formulánk valóban célba is érjen. Nézzük meg, erről a MuscleMeds kutatói miképp gondoskodtak!

Mikronizált kreatin-monohidrát – egy új kreatin fogalom!

A mikronizált hatóanyagok lényege az, hogy a gyártók speciális technológiával a kreatin részecske méretét minimalizálják. A mikronizált kreatin ezáltal szinte új értékrendet állított fel a kreatin kiegészítők között, hiszen a mikronizált kreatinszemcsék jóval kisebbek, mint a hagyományos kreatin-monohidrát szemcsék. Ebből adódóan a mikronizált kreatin nemcsak jobban oldódik, hanem felszívódásában és hasznosulásában is rendkívül hatékony!

Lehet ezt még fokozni? Igen! A MuscleMeds kreatinja egy új szállítórendszerrel, a DecaDrive transzport technológiával lett megerősítve.

A mikronizált kreatin és a DecaDrive transzport technológia együttes eredménye tökéletes oldódás, maximális felszívódás, és így minden eddiginél gyorsabb és hatékonyabb kreatin felhasználás!

Rövid tények 1 adagban ( 5 gramm):
Creatine Decanate 5g
(Creatine Monohydrate, Decanoic Acid, PEG 8000 And PEG 3350)
Besorolás:
Kreatin-monohidrát

Öt ok, amiért FitBuilder kedvenc lett!
A mikronizált kreatin és a hozzáadott szállító technológia számos előnnyel kecsegtet minket, nézzük meg, hogy a gyakorlatban mi ezekből miket érezhetünk… a kulacstól az izmokig!

1. Könnyebben és tökéletesebben is oldódik, mint a hagyományos kreatin-monohidrát.

2. Mivel kisebb a szemcsék mérete, ezáltal gyorsabban tudjuk megemészteni és hasznosítani. A szokványos kreatin-monohidrát hosszabb ideig marad a gyomorban, mely sok embernél kellemetlenségeket, puffadást egyéb diszkomfort érzetet okozott a gyomorban. A mikronizált kreatin gyorsabban hagyja el a gyomrot, így nem okoz ilyen jellegű panaszokat.

3. Szintén nem okoz vizesedést, így csajok, diétázók is bátran kipróbálhatják.

4.  Elvileg a kreatin-monohidrát bevitele szénhidráttal ajánlatos, azonban a Creatine Decanate a szállítórendszer technológiájának köszönhetően anélkül is célba ér. Ha tehát olyan étrenden tengőtsz, ahol bizony a szénhidrátjaid meg vannak számolva, akkor Neked nagy előny ez a formula!

5. A kreatin olyan kiegészítő, melynek hatásossága a gyakorlatban is bizonyított. Aki megfelelően táplálkozik és keményen edz, az a termék használatával nagyobb izomerőre számíthat.

A felhasználásával kapcsolatos tanácsaink:

A kreatin alkalmazását illetően kétféle lehetőségünk van:
(1.) A hagyományos "feltöltés és szintentartás" opció: ha mihamarabb akarjuk élvezni és kiaknázni a kreatin erőszint növelő hatását, akkor javasolt a kúraszerű alkalmazás! Ebben az esetben a következőket tedd:
Feltöltési szakasz
: fogyassz 4 adagot az első héten minden nap. Kettőt reggeli előtt, kettőt edzés után.
Szinten tartó szakasz: a feltöltési szakasz után fogyassz 2 adagot naponta. Egy adagot reggeli előtt, egyet edzés után.

(2.) Folyamatos fogyasztás: fogyassz 2 adagot naponta, Egy adagot reggeli előtt, egyet edzés után.

Pihenőnapokon – a még hatékonyabb felszívódás érdekében – a szénhidrátot tartalmazó étkezés előtt fogyaszd, nagyjából 20-30 perccel előtte! Érdemes reggeli előtt, illetve a másik adagot valamikor a délután folyamán bevinni!

A konkrét művelet pedig: 1 adagolókanál Creatine Decanate -t nagyjából 2 dl vízben érdemes feloldani és azonnal elfogyasztani.

FitBuilder - TIPP: Nyerő kombinációk!

Kezdő kombó a tömegnöveléshez!
Musclemeds Creatine Decanate + Tömegnövelő
(30 %-os fehérjetartalom felett) + multivitamin
A kreatinod mellé válassz egy magas fehérjetartalmú, minőségi tömegnövelőt, mely edzés után tökéletesen visszatölti a lemerült glikogén raktárakat és beindítja az anabolikus motort!
Továbbá érdemes beruházni egy komolyabb multivitamin és ásványi anyag csomagra, mely tartalmazza azokat a fontos hatóanyagokat, melyek elengedhetetlenek a szervezeted egészséges működéséhez.

Fokozd a fokozót! Extra izomépítő löket a kulacsodba!
Musclemeds Creatine Decanate + NO-fokozó + BCAA

A kreatin mellett tökéletes helye lesz egy kis BCAA-nak is a kulacsodban! Az esszenciális aminosavak pótlása kulcsfontosságú, hiszen az izom-építő kockák bevitelével csökkentheted az esetleges izomvesztést, és erősen elősegítheted az anabolikus folyamatokat! Hogyan tudnánk ezt a jó kis kombót még inkább feldobni, és még hatékonyabban eljuttatni a rendeltetési helyére? Tegyünk mellé NO-fokozót! Jobb véráramlás, tápanyaghasznosulás, mindemellett izomrepesztő bedurranás és energia! Akinek nincsenek egészségügyi problémái az nyugodtan menjen rá a koffeines változatokra! Kifogja hozni belőled ez a kombó azt a bizonyos pluszt, amit eddig nem tudtál a felszínre tolni!

Szuper teljesítménynövelő csomag az erőért! 
Musclemeds Creatine Decanate +
Tömegnövelő (30 %-os fehérjetartalom felett) + Béta-alanin + Ízületvédő
A teljesítménynövelés alapköve a megfelelő táplálkozás! Kiemelten fontos, hogy meglegyen az optimális fehérje és szénhidrát bevitel, ezért edzések után, illetve reggel egy-egy adag tömegnövelő készítményt javasolunk! Te profi vagy, akinek nem kell a felesleges cukor és kalória, így válassz a 30 %-os fehérjetartalmú tömegnövelő készítmények közül!

A béta-alanin az egyik legsokoldalúbb táplálékkiegészítő: nem csak a testépítők, állóképességi sportolók, de erőemelők körében is népszerű, hiszen kitolva a fáradságot hatalmas és robbanékony erőt ad az edzésekhez! Ha nagy súlyokkal dolgozol, akkor nem fog meglepetésként érni, de egy ízületvédő készítmény nagyon kötelező!

Szeretnél még többet megtudni a kreatinról? Itt az alkalom!
A kreatinról már szinte mindenki hallott... de mi is pontosan?
További mesék a kreatinról...
Gyakran ismételt kérdések a kreatinról:Végül egy szép téma: nők és a kreatin...

13 180 Ft -15% 11 180 Ft
musclemeds_amino_decanate_300_g0.jpg

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények