MusclePharm: kiegészítők harcosoknak, atlétáknak, hobbisportolóknak!

Ismerd meg a MusclePharm gyártót és a termékeit!

A MusclePharm idehaza talán még kevésbé ismert márka, ugyanakkor a tengerentúlon egyre nagyobb népszerűségnek örvend… sőt, mondhatni felküzdötte magát az "elit" táplálékkiegészítők kis táborába. Mivel Amerikában évek óta rengeteg díjat zsebelt be a MusclePharm – és mi is csupa jó tapasztalatunk van a termékeikről – így gondoltam kicsit közelebbről is összebarátkozhatnánk a márkával.

Öt ok, amiért megszerettük a MusclePharm-ot!

1. A cég marketingje (na jó, nem csak az :)) az egészséget és a fittséget nagyon komolyan veszi, így elítél minden kétes hatóanyagot, humbug összetevőt és persze a DMAA és az egyéb hírhedt stimulánsok is az ördög játékszerei. Nos, közelebbről megnézve a dobozok címkéit valóban felső kategóriás termékekről van szó!

Roppant szimpatikus, hogy nem vágják tele a cuccokat jól hangzó, de hatástalan anyagokkal vagy éppen felesleges serkentőkkel, melyek például túlzottan igénybe vennék a kardiovaszkuláris rendszert.

A MusclePharm évek óta működő és bevált hatóanyagokkal dolgozik (például kreatin, BCAA, béta-alanin, glutamin, citrullin-malát, stb.), melyet még jobb formában és hasznosulással próbálnak továbbfejleszteni.

2. A cég büszke arra, hogy a MusclePharm-nál nem csak gyártják és értékesítik a termékeket, hanem azt az életmódot is élik, amit a vásárlók. A MusclePharm gyártók maguk a kísérleti nyulak, keményen edzenek és a termékeket napi rendszerességgel fogyasztják, hogy teszteljék és tökéletesítsék a valós környezetben.

3. A honlapjukat nézve valóban nem csak termék eladásra orientálódott a team... rendszeresen közölnek cikkeket, étrendeket, jópofa edzéstippeket és terveket is! Ezek közül párat mi is - picit átdolgozva - de továbbadtunk Nektek:4. Tetszetős a termékekben, hogy roppant sokoldalú táplálékkiegészítők: nem csak a testépítőket célozza meg, hanem a küzdősportolók, illetve más atléták, állóképességi sportolók körében népszerű. De egyszerűen azon átlagsportolók számára is kiváló, akik növelni szeretnék a teljesítményüket és egy erősebb, izmosabb formára vágynak.

5. Végül még egy érdekesség... kedves rock/metál rajongók, nézzétek csak, kik használják még előszeretettel a terméket...: :)

A Bodybuilding Awards-on bezsebelt díjak:
Az év márkája: MusclePharm (2012)
Az év legjobb edzés előtti terméke: MusclePharm Assault (2012, 2010)
Az év feltörekvő márkája: MusclePharm (2010, 2011)
Az év legjobb új terméke: MusclePharm Assault (2011)
Az év legjobb új terméke: MusclePharm Bullet Proof (2010)
Az év új márkája: MusclePharm (2010)
Az év edzés utáni regeneráló készítménye: MusclePharm Re-Con (2010)
+ 1. helyezet lett az évben a bodybuilding.com eladási listáján

Nézzünk egy kis ízelítőt a termékek közül!

8 680 Ft -15% 7 380 Ft
musclepharm_assault_435g.jpg
14 280 Ft -19% 11 580 Ft
musclepharm_combat_powder_1814g.jpg
4 580 Ft -15% 3 880 Ft
musclepharm_creatine_300.jpg

MusclePharm fehérjéje: Musclepharm Combat
A Combat a legmagasabb minőségű fehérjék kombinációjából áll - tejsavó izolátummal, hidrolizált tejsavóval és a legjobb minőségű kazeinnel az élen - mely az elfogyasztását követő nyolc órán át tartó fehérje- és aminosav ellátást biztosít! Plusz emésztőenzimekkel és hozzáadott glutaminnal, valamint BCAA-val megerősítve! Ennél több nem is kellhet egy fehérjétől!

MusclePharm kreatinja: Creatine
A MusclePharm kreatinja öt tiszta, luxusminőségű kreatin típus kombinációja – ezek közül is a kreatin HCL a kiemelkedő újdonság. Ez a kreatin kombináció a tapasztalatok szerint bőven hozza az elvárásokat: nagyobb intenzitással és erőbedobással tudsz edzeni, nagyobb súllyal tudsz dolgozni, több ismétlésre leszel képes -  mindezt a kellemetlen mellékhatások nélkül (vízvisszatartás, puffadás). A tökéletes felszívódásnak köszönhetően ebből a kreatinfajtából roppant kis mennyiség is elég lesz - szóval takarékos megoldás!

MusclePharm edzés előtti energizálója: MusclePharm Assault
A legütősebb MusclePharm termék - amivel biztos átírod a teljesítményed határát! A MusclePharm Assault főképp harcosok és atléták számára nyújt edzés előtti és közbeni energiákat, ami emberfeletti állóképességet és teljesítményt tesz lehetővé! A hatóanyag lista roppant csábító: spéci kreatin-formula a manapság egyre népszerűbb kreatin HCL főszereplésével, béta-alanin, BCAA és NO-fokozók hada. És persze nem hiányzik belőle a nagy oroszok kicsiny titka sem: a Suma egy erő és az izomnövekedést fokozó hatóanyag az Assault titkos fegyvere! A Suma Root egy Afrikában honos növény adaptogén tulajdonságokkal rendelkező kivonata, amely átkódolja a szervezet izomépítő kapacitását! Természetes teljesítményfokozó, mely sokáig az orosz élsportolók titkos fegyvere volt, az erő és az izomnövekedés fokozására!

MusclePharm tesztoszteron fokozója: Musclepharm Battle Fuel 
Komplett formula testépítőknek, akik figyelmet fordítanak a természetes és biztonságos tesztoszteron szint előidézésére, ösztrogének kordában tartására, regenerációra, méregtelenítésre és más egészséges életvitelt támogató kiegészítők fogyasztására. A Musclepharm Battle Fuel  agresszív növényi formulája úgy lett megtervezve, hogy fokozza és növelje az anabolikus folyamatokat, hihetetlen mértékben fokozza a kitartást, üzemanyaggal lássa el a sejteket, és mindemellett hozzájáruljon a sejtek egészségéhez és regenerációjához. Mi is lesz ennek az eredménye? Száraz tömeg, hatalmas erő és kitartás valamint nagy sebességű regeneráció.

MusclePharm regeneráló "csodaszere": Bullet Proof
A Bullet Proof kifejlesztésének célja az volt, hogy egy olyan formulát alkossanak meg, mely garantálja a minőségi alvást és a tökéletes éjszakai regenerációt! A Bullet Proof tényleg kötelező eleme a keményen sportolók kiegészítő arzenáljának: hiszen az izomépítéshez szükséges legfontosabb aminosavak – glutamin és a BCAA-k – most egy dobozban, együttes erővel (na jó, és felszívódást segítő anyagokkal) segítenek az izmaid hatékony regenerálódásában és újraépítésében a legkeményebb edzések után is.

17 680 Ft -100% -20 Ft
musclepharm_core_casein_1360.jpg
11 080 Ft -15% 9 380 Ft
musclepharm_bullettproof_311.jpg
10 180 Ft -16% 8 580 Ft
musclepharm_amino_1_436.jpg
10 980 Ft -15% 9 380 Ft
musclepharm_assault_hybrid_no_120.jpg

Szilvi / FitBuilder TEAM

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények