MusclePharm Arnold Iron Whey

Itt a MusclePharm új, exklúzív termékcsaládjának az egyik tagja, amelynek minőségére természetesen a MusclePharm világcég és a legendás testépítő a garancia! Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de mi – nagy Musclepharm és még nagyobb Arnold rajongóként... - kívácsian vetettük bele magunkat a termék tesztelésébe! Íme objektív-szubjektív tapasztalatok!

Amikor a tejsavó több mint egy szimpla tejsavó…
Manapság nagy a konkurencia, így minden gyártó próbálja az edzés utáni proteinjéből a legtöbbet kihozni. Az edzés utáni protein egyik legfontosabb tulajdonsága mindig is a gyorsaság és a magas minőség lesz! Nézzük, ezt miképp oldották meg MusclePharm – módra!

A Musclepharm Arnold Iron Whey fehérjeprofiljában kizárólag tejsavó protein található - illetve ezen felül plusz aminosavak és extra BCAA-k gondoskodnak a maximális visszatöltődésről!

A tejsavó fehérje a létező legmagasabb biológiai értékkel rendelkező fehérje-forrás, minden más formánál anabolikusabb hatással! Azonban nem minden tejsavó-fehérje egyformán hatékony, ha izomépítésről van szó!


Mi kell egy tökéletes tejsavóhoz?
1. Elsőként is szükségünk lesz egy extra magas minőségű tejsavó-fehérje izolátumra, amely az elérhető legmagasabb fehérje tartalmú forrás!
2. Tegyük mellé egy speciális szűréssel előállított tejsavó-fehérje koncentrátumot, mely az eljárásnak köszönhetően tökéletesen megőrzi a tejsavó bioaktív frakcióit, melyek a proteinünket a kimagasló biológiai értékű fehérjeforrássá teszik!
3. Végül szórjuk meg tejsavó hidrolizátummal, melyek a fenti két forrás mellet az Arnold Iron Whey–t az ultragyors és tökéletes felszívódásúvá kategóriába teszik!

Rövid tények 1 adagban (32,4 g):
Kalória: 120 kcal
Fehérje: 22 g
Szénhidrát: 6 g (ebből cukor: 2,5 g)
Zsír: 1 g 
Besorolás: edzés utáni fehérje (100%-os tejsavó: koncentrátum, izolátum és hidrolizátum)


Öt ok, amiért FitBuilder kedvenc lett!
1. Nincs mellébeszélés, a MusclePharm Arnold Iron Whey a legjobb minőségű fehérje források keveréke! Kizárólag tejsavó-fehérjét tartalmaz – és ott sem kizárólag tejsavó koncentrátumot, hanem a gyorsabb felszívódású izolátummal, illetve hidrolizátummal lett megerősítve. Ezek a tejsavónak valóban a "prémium" minőségű fajtái, melyek villámgyorsan juttatják a szükséges anabolikus tápanyagokat az izmokhoz!

2. Mivel alapvetően a cukor és zsírtartalma elég csekélyke, így diétázók is bátran nekieshetnek a vödör elpusztításához!

3. A MusclePharm Arnold Iron Whey oldódása, állaga kitűnő… szóval tapasztalt proteinívó rókák látni fogják, hogy valóban nem gagyi termékről van szó.

4. Az íze teljesen korrekt… azt nem mondanánk, hogy a gourmet-kategória, de ugye azt nem is tudnák a gyártók ilyen alacsony zsírtartalommal elérni. (Merthogy minél krémesebb, finomabb, csokis-habos-kekszes ízű legyen, sajnos annál több plusz adalék szükséges – ami akár a tápanyagtartalom rovására is mehet!)

5. A márka! A MusclePharm pár éve szinte betört a táplálékkiegészítő piacra, és azóta sikert sikerre halmoz! A tengerentúlon már bőven felküzdötte magát az "elit" táplálékkiegészítők kis táborába, rengeteg díjat zsebelt be és nekünk is csupa jó tapasztalatunk van a termékeikkel kapcsolatban. A cég büszke arra, hogy a MusclePharm-nál nem csak gyártják és értékesítik a termékeket, hanem azt az életmódot is élik, amit a vásárlók. A MusclePharm gyártók maguk a kísérleti nyulak, keményen edzenek és a termékeket napi rendszerességgel fogyasztják, hogy teszteljék és tökéletesítsék a valós környezetben.

A felhasználásával kapcsolatos tanácsaink:
A MusclePharm Arnold Iron Whey kifejezetten gyors felszívódású protein, így elsődleges és méltó helye az edzések után van - amikor elengedhetetlen a gyors tápanyagpótlás!
A művelet: egy adagot keverj össze 3 dl vízzel és idd meg az edzés után!

Az a véleményünk, hogy igazi szentségtörés tejjel elrontani ezt a király kis fehérjét, mivel a tej aljamód lerontja a tejsavó proteinünk gyors felszívódását - és tudjuk, hogy edzés után a szervezetünk türelmetlenül várja az aminosavak gyors bevitelét és felszívódását.

Ezen kívül a fehérjebevitel a táplálkozásod és a céljaid függvénye. Ha az étrended nem tartalmazza a szükséges fehérje mennyiséget, akkor napi 2-3 alkalommal besegíthetsz egy turmixszal! Lenmaggal, túróval, esetleg összetett szénhidrátokkal tudod valamelyest lassítani a fehérje felszívódását, ha szükséges.

Táplálékkiegészítő kombinálási tippek!

Profi izomnövelő kombináció haladóknak: Arnold Iron Whey + MusclePharm Creatine + MusclePharm Battle Fuel 
Aki nagyon profi, az kreatinnal és egy speciális tesztoszteron fokozóval fejeli meg ezt a remek kis fehérjét. A MusclePharm kreatinja öt tiszta, luxusminőségű kreatin típus kombinációja – ezek közül is a kreatin HCL a kiemelkedő újdonság. Ez a kreatin kombináció a tapasztalatok szerint bőven hozza az elvárásokat: nagyobb intenzitással és erőbedobással tudsz edzeni, nagyobb súllyal tudsz dolgozni, több ismétlésre leszel képes -  mindezt a kellemetlen mellékhatások nélkül (vízvisszatartás, puffadás). A tökéletes felszívódásnak köszönhetően ebből a kreatinfajtából roppant kis mennyiség is elég lesz - szóval takarékos megoldás!

Mellé ajánljuk a Battle Fuel-t, ami egy komplett formula azon testépítőknek, akik figyelmet fordítanak a természetes és biztonságos tesztoszteron szint előidézésére. A MusclePharm Battle Fuel agresszív növényi formulája úgy lett megtervezve, hogy fokozza és növelje az anabolikus folyamatokat, hihetetlen mértékben fokozza a kitartást, üzemanyaggal lássa el a sejteket, és mindemellett hozzájáruljon a sejtek egészségéhez és regenerációjához. Mi is lesz ennek az eredménye? Száraz tömeg, hatalmas erő és kitartás valamint nagy sebességű regeneráció.


Harcos kombó: MusclePharm Arnold Iron Whey + MusclePharm Assault
A legütősebb MusclePharm termék - amivel biztos átírod a teljesítményed határát! A MusclePharm Assault főképp harcosok és atléták számára nyújt edzés előtti és közbeni energiákat, ami emberfeletti állóképességet és teljesítményt tesz lehetővé! A hatóanyag lista roppant csábító: spéci kreatin-formula a manapság egyre népszerűbb kreatin HCL főszereplésével, béta-alanin, BCAA és NO-fokozók hada. És persze nem hiányzik belőle a nagy oroszok kicsiny titka sem: a Suma egy erő és az izomnövekedést fokozó hatóanyag az Assault titkos fegyvere! A Suma Root egy Afrikában honos növény adaptogén tulajdonságokkal rendelkező kivonata, amely átkódolja a szervezet izomépítő kapacitását! Természetes teljesítményfokozó, mely sokáig az orosz élsportolók titkos fegyvere volt, az erő és az izomnövekedés fokozására!

6 580 Ft -15% 5 580 Ft
musclepharm_glutamine_3000.jpg
8 680 Ft -15% 7 380 Ft
musclepharm_assault_435g.jpg
4 080 Ft -15% 3 480 Ft
musclepharm_creatine_300.jpg
18 780 Ft -29% 13 280 Ft
musclepharm_assault_1380.jpg

Szeretnél még többet megtudni a fehérje kiegészítőkről? Itt az alkalom!

Fehérjét vennél, de nem tudsz eligazodni a kínálatban?
Mi kell Neked: tömegnövelő vagy fehérje?
Miért is kell edzés után protein?

pedig a teljes MusclePharm kínálatot megtekintheted!

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények