MHP Glutamine-SR

Végre egy glutamin, ami eléri a célt!

A glutamin sokaknak nagy kedvenc. Még mielőtt elérné hősiesen a vágyott izomszövetet, már az emésztőrendszer vagy épp az immunrendszer sejtjei is lecsapnak rá a cél előtt. Na már most, ha Te az izomszövetedet szeretnék glutaminnal kényeztetni, akkor nem árt alaposan megválogatnod, hogy milyen fajtát is indítasz útnak a gyomrodba! Az MHP Glutamin-SR technológiája megvédi az L-glutamint az emésztőrendszered felhasználásától és elnyújtja a hatóidejét!

Problémák és akadályok a glutaminunk izomszövet felé vezető útján…

20 080 Ft -21% 15 880 Ft
mhp_glutamine_sr_1000.jpg
8 280 Ft -16% 6 980 Ft
mhp_glutamine_sr_300.jpg

Több akadályt kell túlélni, hogy a glutaminunk eljusson a rendeltetési helyére: az első kihívásként át kell vergődnie az emésztőrendszeren és meg kell oldani a glutamin stabilizálását (hogy a gyomorsavunk ne csinálja ki azonnal), majd második próbatételként át kell jutnia a bél és immunrendszer karmain. A kutatások szerint a hagyományos L-glutamin kiegészítés csak szerény és rövid távú eredményeket biztosít, mivel közel 70%-a soha nem jut el az izomszövetekhez, illetve 90%-a pedig egy órán belül felhasználódik. A végeredmény így az izomzat szempontjából nem túl szerencsés, mivel az anabolikus állapot és a regeneráció is kis mértékű lesz.

Egy megoldási javaslat MHP részéről!
A Glutamin SR Micro-Feed technológiája azonban a korábban elképzelhetetlennek vélt 100%-os L-glutamin hasznosulást teszi lehetővé. Megvédi az L-glutamint az emésztőrendszerben történő felhasználástól és elnyújtja a hatóidejét!

Az MHP Glutamine-SR-ben alkalmazott szabadalmaztatott és egyedülálló Micro-Feed technológia megvédi az L-glutamint, ahogy a gyomron áthalad, így biztonságos és nyugodt utat biztosít számára, hogy teljes mértékben eljusson az izomszövethez. MHP Glutamine-SR a Micro-Feed technológia mellett egy elnyújtott hatásával 12 órán keresztül folyamatos utánpótlást biztosít számunkra. Az eredmény? Magas és stabil glutamin-szint, amely folyamatosan anabolikus állapotban tart!

Rövid tények 1 adagban (6 g):
Kalória: 25 kcal
Gyógyszerészeti tisztaságú L-Glutamin: 5 g
Micro-Feed: 1 g

Öt ok, amiért FitBuilder kedvenc lett!
1. Ha hihetünk a technológiának, akkor gazdaságosabb egy olyan glutamint vásárolni, ami jelentősebb áldozatok és veszteségek nélkül jut a véráramba majd tovább az izmokhoz, akik már izgatottan várhatják érkezésüket.
2. Jó pontnak vehető még, hogy az MHP glutaminja 12 órán keresztüli folyamatos utánpótlást biztosít. Hiába glutaminból sohasem lehet elég!
3. MHP Glutamin-SR felszívódása tényleg érezhetően tökéletes, legalábbis érzékeny gyomorúak belsőségeit sem birizgálta a tesztelt időszak során.
4. A regenerálást meggyorsította, az izomlázas élmények gyorsabban letűntek, talán mindezt valamelyest felírhatjuk az MHP glutaminunk számlájára.
5. Szintén kellemes meglepetést okozott, hogy pár nap után az izmok érezhetően teltebbek és feszesebbek lettek, edzésen könnyebben bedurrantak, ami ugye jó jel arra nézve, hogy a szervezetünk valóban anabolikus üzemmódban van!

A felhasználásával kapcsolatos tanácsaink:
Természetesen önmagában is iható, bár mivel natúr formula, így jobban jársz, ha valami ízesített edzés alatti-előtti lötyibe kevered be. De aki elszánt, az akár csapvízzel is letolja a fejlődésért, nemde? A másik opció, hogy simán az edzésed végén hozzápakolod a fehérjédhez, és így szinte észrevétlenül letolod a torkodon.

A glutamin szedését illetően nagyon sok és persze változatos teória kering... Az MHP javaslata, hogy naponta 1-2 alkalommal, 1 adagolókanál (azaz 6 gramm) glutamin port keverj fel 250 ml vízben.
A legcélszerűbb időpontok: főképp edzés után és este, közvetlenül lefekvés előtt. A bevitt mennyiség természetesen testsúlytól, illetve a fizikai megterhelés mértékétől is függhet.

Máj, gyomor és vesebetegségek esetén - vagyis olyan krónikus betegségeknél, ahol az ammónia szerepet játszhat - csak orvosi engedéllyel alkalmazzák a kiegészítést. A glutamin glutamáttá alakul át, ezért legyenek elővigyázatosak azok, akik a nátrium-glutamátra érzékenyek. Ezen kívül epilepszia gyógyszerek szedése esetén is konzultálj orvosoddal.

FitBuilder - TIPP: Nyerő kombinációk
Tömegnövelés zsírmentesen? Talán így nem annyira lehetetlen! MHP Glutamin SR + Tejsavófehérje + Kreatin + Multivitamin
Válassz egy alacsony szénhidrát és zsírtartalmú tejsavó fehérjét, mely tökéletes felszívódásával gyors és megfelelő aminosav utánpótlást biztosít az izmaidnak. A glikogénraktárakat gyors felszívódású szénhidrátokkal töltjük fel edzés után, de akire könnyen szökik fel a zsír, az szénhidrát helyett próbálkozzon edzés után glutaminnal megtölteni a turmixot! A fokozott fizikai terhelés hatására az izomszövet glutamin szintje jelentős mértékben lecsökken. A kívülről bevitt glutamin azonban elősegíti a nagyobb mértékű glikogénraktározást az izmokban, valamint fokozva a fehérjeszintézist kedvező anabolikus körülményeket teremt az izomépítéshez. Egyes kutatások szerint a glutamin szénhidrátok nélkül is képes feltölteni a glikogén raktárakat, másrészt több úton is fokozza a növekedési hormon termelődését.

A kreatin kiegészítés elsődleges előnye, hogy nagyobb intenzitással és erőbedobással tudsz edzeni, és több munkát tudsz elvégezni, mielőtt az izom kifáradna. Ez gyakorlatiasan úgy néz ki, hogy nagyobb súllyal tudsz dolgozni, több ismétlésre leszel képes -  ami pedig ugye az izomnövekedés alapja.

Alap kiegészítő egy komolyabb multivitamin és ásványi anyag csomag, mely tartalmazza azokat a fontos hatóanyagokat, melyek elengedhetetlenek a szervezeted egészséges működéséhez. A fizikai edzés igenis kemény igénybevételt jelent a testednek, és ha nem akarsz folyton minden bacitól kidőlni és nap mint nap a fáradsággal küzdeni, akkor vitaminra fel!

Az izomszövet igazi kincs! Őrizd meg ezzel a diétás stack-el! MHP Glutamin SR + Tejsavófehérje + Termogén zsírégető + Multivitamin
Válassz itt is egy alacsony szénhidrát és zsírtartalmú tejsavó fehérjét, mely tökéletes felszívódásával gyors és megfelelő aminosav utánpótlást biztosít az izmaidnak. Ahogy a fenti kombinációnál írtam, így a diéta során sokszor nem játszik már edzés után sem a gyors szénhidrát, így folyamodjunk bátran glutamin barátunkhoz! Sok külföldi tanulmány kísérlete bizonyította, hogy a glutamin fokozza az izom-glikogén szintézist, és szénhidrát hiányában is képes feltölteni a glikogén raktárakat.

Ha nincs semmilyen egészségügyi problémád és nem vagy érzékeny a stimuláns hatóanyagokra, akkor a diétát sikerét nagyban feldobhatja egy termogén zsírégető, mely fokozza az anyagcseréd és pörgősebbé tehetik az edzésedet! Multivitamint pedig már tudod...

Szeretnél még többet megtudni a glutaminról? Itt az alkalom!
Mégis mi az a glutamin?
Miért is szükséges annyira a glutamin kiegészítés az izomépítéshez vagy épp a testzsírcsökkentéshez?
Milyen glutamint válasszak?

20 080 Ft -21% 15 880 Ft
mhp_glutamine_sr_1000.jpg
8 280 Ft -16% 6 980 Ft
mhp_glutamine_sr_300.jpg

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények