MHP Anadrox "Pump and Burn"

Kegyetlen zsírégető NO-fokozóval!

Többet nem fog a diétád arról szólni, hogy a nehezen megszerzett izomtömeget, a kemény bedurranást, az erőt és az energiát fel kell áldoznod a zsírmentes fazonért. A kalória-csökkentett étrend ellenére is az Anadrox hozni fogja azt a plusz löketet minden edzésen, amellyel a definiált szálkás izomzat végre valóra válik. Az Anadrox a tökéletes partnered, ha az a végső célod, hogy leolvadjon rólad minden zsír és ne maradjon más, csak a fedetlen, definiált, erezett test!

Vegyél egy erőteljes zsírégetőt… és tedd hozzá a NO-fokozó bedurrantó erejét!
Az Anadrox a világ első táplálék-kiegészítője, amely a nitrogén-oxid (NO) erejét egy rendkívül hatékony zsírégető mátrix-szal egy forradalmian új formulában egyesíti.

Az Anadrox speciális zsírégető mátrixa a Thermo-Z7, mely szervezet zsírégető folyamatait egy soklépcsős mechanizmuson keresztül gyújtja be. A speciális zsírégető mátrix beindítja a béta-receptorokat, amelyek adrenalint és noradrenalint szabadítanak fel, elősegítve a hatékonyabb energiatermelést és a zsírégető folyamatokat. Hatására megemelkedik a szervezet alaphőmérséklete, fokozódik az anyagcsere, így napi szinten az elhasznált energiamennyiség növekedhet, ezáltal pedig hozzájárulhat a hatékonyabb zsírvesztéshez. Ezen kívül a szabadalmazott mátrix előidézi a hormon szenzitív lipáz enzim aktiválódását, amely ezután jelzést küld a testednek, hogy szabadítsa fel az elraktározott zsírt. Ez a zsírégető vegyület bizony felülmúlhatatlan zsírégető környezetet teremt a testedben!

A gyártók azonban itt nem álltak meg! Egy kifejezetten erős No-fokozó mátrixot tettek a termékbe, mellyel Te duplán jól jársz! Egyrész a nitrogén-oxid fokozó drámai vérbőséget generál, mely fokozott tápanyag- és oxigénszállítást, extrém izomkeménységét és erezettséget biztosít. Emellett a nitrogén oxid szint emelkedése egyben a legjobb szállító rendszert is biztosítja az Anadrox szabadalmaztatott zsírégető mátrixához, a Thermo-Z7-hez.

Ha valaha is használtad már más gyártó nitrogén oxid termékét, bizonyára érezted már az a bizonyos "ellaposodási" fázist, és a bedurranásod gyorsan el is múlt. Az óriási nitrogén oxid molekula mindössze néhány másodpercig található meg a vérben, még tartós adagolás esetén is. Az Anadrox egyedülálló PDE-5 technológiája képes ezt megváltoztatni: a nitrogén oxid molekulák élettartama megnő, így a fokozott bedurranás még jó néhány órával az edzés után is tart.

Rövid tények 1 adagban (4 kapszula):
No-fokozó mátrix- NitroFolin: 1941 mg
Zsírégető mátrix - Thermo Z7: 696 mg
Besorolás: termogén zsírégető és NO-fokozó

Öt ok, amiért FitBuilder kedvenc lett!
1. Hát nem tudom, ki hogy van vele, de díjnyertes kombináció a nitrogén oxid fokozók erejét egy jó kis termogén zsírégetővel kombinálni. Ha fogyni akarsz, akkor a zsírégető folyamatokat a kemény edzésekkel is maximalizálhatod – melyhez tökéletes a termogén anyagok mellett egy jó kis energizáló, NO-fokozó! Anadroxal nem kell külön beinvesztálnod, most egy az egybe a Tiéd!

2. Az egyik fő összetevője - a Metafolin - képes maximalizálni az arginin nitrogén oxiddá alakulását azáltal, hogy felerősíti az átalakulási folyamatban szerepet játszó összes tényezőt a folyamat során. Így az Anadrox az egyik legerősebb nitrogén oxid fokozó a fokozott bedurranásokhoz és a kitágult érrendszerhez. Bizony ám! Diétában, nulla szénhidrát körüli állapotokon tengődve is megtapasztalhatod azt a várva várt bedurranást! Semmi lapos, petyhüdt forma, csak szépen ívelt izomzat!

3. A nitrogén oxid szint emelkedése egyben a legjobb szállító az Anadrox zsírégető mátrixához, a Thermo-Z7-hez. A nitrogén oxid (NO) úgy működik, mint egy zsírégető katalizátor, elárasztja az ereket, és beindítja ezt a hatékony zsírégető vegyületet, tovább növelve a gyors zsírégetés hatékonyságát.

4. A nitrogén oxid nemcsak a zsírégető hatékonyságát növeli, hanem úgy ámblokk az egész tápanyagszállítást fokozza. Több tápanyag, több izom (marad meg, ha diétázol) és jobb regeneráció!

5. Hatalmas bedurranás mellett nagyon jól energizál, amitől sokkal jobban megy az edzés, pörögsz egész nap – és észre sem veszed, mennyire könnyen odavesznek a kalóriák!

A felhasználásával kapcsolatos tanácsaink:
Fogyassz 2-2 kapszula délelőtt és délután. A maximális hatékonyság érdekében lehet növelni az adagot, ez maximálisan 4 kapszulát reggel és újabb 4-et a délután folyamán.
Ne kombináld más pörgető hatású kiegészítővel.

FitBuilder - TIPP: Nyerő kombinációk!
Fokozd az Anadrox hatását! Anadrox + L-carnitine
Az Anadrox termogenikus hatása révén megemelkedik a szervezet alaphőmérséklete, fokozódik az anyagcsere, így napi szinten az elhasznált energiamennyiséget növekedhet. Ha még inkább növelni akarod a zsírégető folyamatokat, akkor dobj mellé egy kevésbé pörgető összetevőt, például L-Carnitine-t! Ez a kombináció szépen fokozza és kiegészíti a két formula előnyét! Az L-Carnitine hatóanyagának köszönhetően a testünk a mozgás során a zsírt használja fel elsődleges energiaforrásként, melynek duplán is örülhetünk! Hiszen nem csak a zavaró zsírpárnáktól szabadulhatunk meg, hanem energiát biztosítva hatékonyabban fogjuk bírni az edzéseket!

Alap zsírégető-csomag! Anadrox + Fehérje + Vitamin + Omega-3
A zsírégetés alapja egyszerűen a következő képlet: kevesebb kalóriát kell bevinni, mint amennyit felhasznál a szervezeted. Nemcsak az edzés után visszatöltődésre, de akár egy-egy étkezés helyettesítésére tökéletes és kifejezetten finom lehetőség az alacsony zsír és szénhidráttartalmú fehérjekészítmények, melyek akár a délutáni, késő esti órákban is bűntudat nélkül leguríthatóak. A diéta és a rendszeres testmozgás nagyon megviselheti a szervezeted, ezért adunk Neked egy multivitamint is, mellyel megerősítheted az immunrendszered. A csomagban található Omega 3 zsírsav pedig segít abban, hogy a lecsökkentett zsírbevitel mellett is ellásd a szervezeted azokkal a zsírsavakkal, amelyek a tested normális működéséhez elengedhetetlen!

Azoknak akik gyakran esnek kísértésbe… Anadrox + Fehérje + BSN Cheaters Relief
Édesszájú vagy, ugyanakkor feltett szándékod pár kilótól megszabadulni a nagy napig? Miért lenne lehetetlen? Válassz egy különleges ízű fehérjekészítményt, amit akár desszertként is bármikor bűntudat és plusz kilók nélkül leguríthatsz! Mindig vannak olyan körülmények, melyek nehezebbé teszik, hogy ne csússzanak be a bűnös falatok. Vesd be mentőövként a Cheaters Relief-et! A termék speciális hatóanyagmátrixa képes megkötni a bűnös falatokkal bevitt zsírsavakat, illetve szabályozza a vércukorszintet és a szénhidrátok emésztését.

Szuper szálkásító kombináció a kemény edzések mellé! Anadrox + Fehérje + Glutamin
Hogy mit keres egy fehérje és egy glutamin a zsírégető csomagban? A válasz egyszerű: az izomzatunk a leghatékonyabb zsírégető fegyverünk! Őrizd meg a sovány izomtömegedet, mely feszessé és tónusossá teszik a tested, miközben az anyagcseréd vígan pörög tovább, megszabadítva Téged a felesleges kilóktól!
A fehérje nemcsak edzés után, hanem akár egy-egy étkezés helyettesítésére tökéletes és kifejezetten finom lehetőség! A diéta során a glutamin is igazi kincs, hiszen képes a szervezet energiát nyerni belőle, ráadásul a kutatások szerint szénhidrát híján is képes feltölteni az izomzat glikogén raktárait. Edzés után mindig menjen egy nagy adag glutamin a turmixodba!

Szeretnél még többet megtudni a zsírégetőkről és az NO-fokozókról? Most itt az alkalom!

A termék másik érdeme a nitrogén-oxid fokozó ereje!
A fehérjebevitel diétánál kiemelten fontos! l!

Megjegyzés: Minden zsírégető program alapja egy megfelelően összeállított étrend és edzésterv!

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények