Jennifer Selter

A fitness világon innen és azon túl... szerintem minden fenékrajongó felfigyelt azokra a képsorokra, melyek egy ideje belepték a világhálót. Nevezetesen egy jóga nadrágos hölgyről van szó, aki rendszeresen posztol fotókat az edzéseiről – kiemelt fókusszal különleges adottságaira. Mivel a képekért odáig van a fél világ, így gondoltuk egy cikk erejéig mi is bemutatjuk, ki áll a hátsó mögött!

Jennifer Selternek hívják a hölgyet, aki 20 éves és New York-ban él. 2012-ben regisztrált az instagram-on, hogy képeivel bíztasson mindenkit, bizonyítva, hogy kitartó munkával bizony képesek vagyunk változtatni az alakunkon.

Jennifer a gimnázium után kozmetológiai tanulmányokba kezdett, de idővel ő is szembetalálta magát minden nő rémálmával: észrevette, hogy erőteljesen gyűlnek rá a plusz kilók. Kétségbeesés helyett elkezdett tudatosan változtatni a problémán – majd 2012 márciusában regisztrált is az Instagramra, hogy mindezt megossza az emberekkel. Robbanásszerűen jelentek meg a követői, átlag emberektől kezdve egészen neves sztárokig terjedt a rajongói köre.

Jennifer célja ezekkel a megosztásokkal az volt, hogy motiválja az embereket a mozgásra és az életmód változtatásra. Olyan emberekhez is szerette volna közelebb hozni a fitness, a súlyzós edzés, no meg a guggolás gondolatát, akik eddig viszolyogva fordultak el mindezektől.

Jen kedvencei a súlyzós edzések (főképp a farizmokat erősítő gépek... hitted volna? :)), emellett pedig rendszeresen jógázik. Bár elmondása szerint mostanában már nem jár nyilvános edzőterembe, mert mindig nagy lesz a felhajtás körülötte. Alapvetően visszahúzódónak tartja magát és nem szívesen edz úgy, hogy az emberek folyamatosan bámulják. (Pechjére mások viszont szeretik folyamatosan bámulni. :))

Persze sokakban felmerült a plasztikai sebészet gondolata… Jennifer állítása szerint az egyetlen plasztikai beavatkozás, amint részt vett, az még egy orrműtét volt tinédzserkorában. Szerintem kár ezen dilemmázni, inkább merítsen mindenki ötletet, inspirációt, motivációt… és szűrje le a legnagyobb tanulságot: csajok, nem kell rettegni a súlyzós edzéstől… és a guggolás a legjobb barátotok!

Ha szeretnél olyan kerek hátsót, mint amilyennel Jen Selteré, akkor nincs más hátra: eddz keményen, étkezz megfelelően, és bízz azért a genetikában! :)

Zárásképp pedig egy videós kis összeállítást mutatunk Jennifer edzéseiből! Nemtől függetlenül szerintem érdemes belekukkantania mindenkinek!

Szilvi / FitBuilder TEAM

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények