Hozd a legjobb formád az esküvődre! A harmadik hónap táplálékkiegészítői!

Lassan közeledünk a nagy naphoz. A boldogságtól szárnyal a lelkünk, ugyanakkor a testünk lassan a padlón van. Csökkenő energia, lassuló anyagcsere, nem mozduló kilók, frusztráció reggel már a szobamérleg láttán is. De az étvágyad akkora, hogy röhögve kivégeznél három ártatlan bocicsokit is. Senki nem mondta, hogy könnyű lesz! Ugyanakkor ajánlunk Neked néhány olyan kiegészítő mentőövet, mellyel talán kicselezheted a diéta gyűlölt velejáróit! Nézzük sorba a leggyakoribb problémákat!

Édesszájú vagy, imádod a csokit, de ugyanakkor feltett szándékod pár kilótól megszabadulni a nagy napig?

Jó hír, hogy vannak a piacon olyan alacsony kalória tartalmú protein szelet néven futó csokiszerű képződmények, illetve ízletes fehérje shake-ek, melyek bűntudat és plusz kilók nélkül kielégítik a legédesebb vágyaidat. Bárhol, bármikor, akár étkezés helyett. Nem árt résen lenni, és kiválogatni a kínálatból a nekünk megfelelő, relatív alacsony szénhidrát és magas fehérje tartalmú példányokat.

Nálad is gyakran felüti a fejét minden diéta alattomos gyilkosa, a gyötrő étvágy?

Mielőtt kirámolnád a fél hűtőszekrényt, keress más megoldást! Egyrészt vannak olyan növényi kivonatok, melyek a hipotalamusz éhség központját befolyásolva csökkentik az étvágyat. Másfelől segítségünkre lehetnek olyan rostkészítmények, melyek a súlyuknak több mint tízszeres vízmennyiséget képesek megkötni – így fokozva a teltségérzetet és javítva az emésztőrendszer egészségét.

Az étvágycsökkentő készítmények leggyakoribb összetevői: különböző élelmi rostok, növényi hatóanyagok (mint például hoodia, naringin, stb. ) és vércukorszint szabályozók.

Szeretnéd egy laza szombat esti vacsora bűnös falatjait próbálják meg nem történtté tenni?

Talán erre is akad némi kiút. Vannak olyan hatóanyagok, melyek képesek megkötni a bűnös falatokkal bevitt zsírsavakat, illetve szabályozza a vércukorszintet és a szénhidrátok emésztését. Ne várjál nagy csodát, de néha egy-egy kilengésnél nem árt, ha kéznél van ez a mentőöv – ugyanakkor tíz szelet esküvői próba-torta kóstolás nyomait ez sem tudja maradéktalanul megoldani. Ráadásul a szervezetünk számára fontos tápanyagokat (például esszenciális zsírok, bizonyos vitaminok) sem engedik megfelelően felszívódni!

A tápanyag hasznosulást gátló készítmények leggyakoribb összetevői: Kitozán, HCA

Az energiaszinted olyan lenn van, hogy gyakran erőtlenül, életunt kedvvel, fáradtan kóvályogsz az edzőteremben?

A piacon számos hangzatos, és sokat ígérő komplex zsírégető fut, melyek egy rakás termogén összetevőt egyesítve olyan löketet adhatnak a testednek, amitől nemcsak az anyagcseréd, hanem a tested minden porcikája pöröghet az edzéseken, - még az extra alacsony kalória bevitelen ellenére is.

A még erőteljesebb hatás érdekében a termogén készítmény mellé használj valamilyen stimuláns-mentes zsírégetőt (például L-karnitin)! Ez a kombináció szépen fokozza és kiegészíti a két formula előnyét!

Fontos kiegészítés a harmadik hónapra! Ha a radikálisan leszorított kalória bevitel mellett nagy volumenű edzéseket végzel, akkor a szervezeted egy extra nagy igénybevételnek teszed ki. Mindenképpen szükséged lesz egy komolyabb, sportolók számára ajánlott multivitamin készítményre, melyek a magasabb vitamin és nyomelem bevitelen kívül magas antioxidáns tartalommal is rendelkeznek.

Szilvi és Gil/ FitBuilder Team

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények