Gaspari Nutrition Real Mass Probiotic

Magas kalóriatartalmú, probiotikumokkal megtöltött tömegnövelő!

Ha nagyra akarsz nőni, akkor igazi nagyágyúra van szükséged! Egy tömegnövelőre, mellyel könnyen beviszed az izomépítéshez szükséges kalóriákat. Egy tömegnövelőre, mely ellát fehérjével és szénhidráttal, mindezt elég csekély cukortartalom mellett. És nem utolsó soron még az egészségedről is gondoskodik, hiszen fejlett probiotikus rendszerével javítja az emésztésed és az immunrendszered! Igen, ezt most mind megkapod a Gaspari Nutrition Real Mass Probiotic tömegnövelőjétől!

A Gaspari Nutrition Real Mass Probiotic egy extra magas tápanyag és kalóriatartalmú tömegnövelő formula, mely hatékony segítséged lehet abban, hogy a kemény edzések és megfelelő táplálkozás mellett minél nagyobb izomtömeget tudjál magadra pakolni.

Mivel tud többet a Real Mass Probiotic egy szimpla tömegnövelőnél?
A Gaspari tömegnövelő család ezen tagja egy probiotikus összetevővel - szabadalmaztatott Ganeden BC30 (Bacillus coagulans) - is kibővült, amely nemcsak az emésztés és az egészséges bélflórát támogatja, hanem az immunrendszerre is jó hatással van! A kutatások bizonyítják, hogy ez a fejlett probiotikum túléli a gyomorsav emésztő hatását, hogy eljuttassa a hasznos baktériumokat az emésztőrendszerbe.

Ezen kívül fontos tudnod, hogy Real Mass Probiotic számos hatékony fehérjeforrással felvértezve. Tejsavó koncentrátum, izolátum, hidrolizált tejsavó peptidek, tejfehérje izolátum és tojás albumin gondoskodik arról, hogy a tested egy percig se maradjon fehérje nélkül!

Rövid tények 1 adagban (325 g):
Kalória: 1230 kcal
Fehérje: 50 g
Szénhidrát: 250 g (ebből cukor: 10 g)
Zsír: 3,5 g
Besorolás: tömegnövelő (15-30% fehérjetartalom között)


Öt ok, amiért FitBuilder kedvenc lett!
1. Elsőként is a hozzáadott probiotikumok jelentik a jó pontot. A Gaspari számos kutatás során kifejlesztett probiotikumjai olyan erősek, hogy túlélik a gyártás folyamatát, és kibírja a gyomorsavat is - így sikeresen eljutattva a jótékony hatású baktériumflórát a bélrendszeredbe.

2. 1230 csúcsminőségű kalória! Minden nehezen hízó tudja: hiába a tökéletes edzésterv és a tudatos étrend, ha a testünk annyi kalóriát kíván, amit mi már a legnagyobb eltökéltséggel sem bírnánk megemészteni. Egy adag keményen nagyjából 1250 kalória, ami ugye még több, ha tejjel fogyasztod. Azt hiszem a rossz étvágy, időhiány, rohangálás, nem tudok ennyit megenni kifogások ezek után már idejét múltak… a Gaspari tömegnövelőjével gyerekjáték lesz a masszív kalóriák belapátolása.

3. Tény, hogy inkább a szénhidrát dominál a termékben, azonban így is jut adagonként 50 gramm jó minőségű fehérje minden adagra!

4. Igazán költséghatékony termék lehet bizonyos esetekben: egy normál testalkattal ugye elég akár fél adagban is gondolkodni – Nézd, így is van benne még 25 gramm fehérje, kellő szénhidrát és egy rakás kalória! – így jó sokáig élvezheted az amúgy remek ízeket!

5. Ezen felül meg kell említeni, hogy glutén és mesterséges színezék-mentes a formula.


A felhasználásával kapcsolatos tanácsaink:
A magas szénhidráttartalmú tömegnövelő készítmények használata elsősorban közvetlenül edzés után, másodsorban reggel ajánlatos. A gyártó tanácsa, hogy keverj el 3 adagolókanál (egy adag) Real Mass Probiotic-ot 3-5 dl hideg vízben vagy tejben és fogyaszd azonnal.
A mi tippünk:
a Real Mass Probiotic extrém magas tápanyagtartalma révén fogyaszthatsz fél adagot naponta 2-3-szor.

FitBuilder - TIPP: Nyerő kombinációk!
Alap tömegnövelő csomag! Kezdők, erre bátran építkezhettek! Real Mass Probiotic + kreatin + multivitamin
Kezdőként nem kell túlbonyolítani a történetet. A tapasztalatok és a kutatások szerint a legkomolyabb izomtömeg és erőfejlődés a minőségi fehérje, szénhidrát és kreatin kombinációt alkalmazó sportolók esetében figyelhető meg. A Real Mass Probiotic tömegnövelőnk biztosítja az első kettő alapot, így Neked már csak egy jó kis kreatinról kell gondoskodni!

A kreatin kiegészítés elsődleges előnye, hogy nagyobb intenzitással és erőbedobással tudsz edzeni, és több munkát tudsz elvégezni, mielőtt az izom kifáradna. Ez gyakorlatiasan úgy néz ki, hogy nagyobb súllyal tudsz dolgozni, több ismétlésre leszel képes -  ami pedig ugye az izomnövekedés alapja.
A fizikai edzés igenis kemény igénybevételt jelent a testednek, és ha nem akarsz folyton minden bacitól kidőlni és nap mint nap a fáradsággal küzdeni, akkor vitaminra fel! Bár a termékben is vannak hozzáadott vitaminok, mi azt javasoljuk, menj biztosra!

Tömegnövelés határok nélkül! Real Mass Probiotic + kreatin + multivitamin + NO-fokozó + ízületvédő
Nem csak nagy akarsz lenni, hanem egyenesen hatalmas? Akkor felejtsd el a mondást, hogy a 70% a kaja, 30 % az edzés… legyen 100%-os a hozzáállásod mindenhol! A fenti tömegnövelő kombinációt egészítsd ki egy edzés előtti energizáló-bedurrantó készítménnyel! A közkedvelt energizálók és nitrogén-oxid fokozók a súlyzós edzések során is remek partnerünk lehet! Jobban durran a bicepsz, a mell, a láb... javul a teljesítményed, gyorsabban regenerálódsz és az izomtömeg is szépen gyarapodhat! Még valami! Haladó szinten (reméljük jól feltételezzük...), de már nagy súlyokkal dolgozol! Gondolj egy ízületvédő készítményre is, hogy éljen sokáig a fekvenyomás, guggolás, felhúzás!

Szeretnél még többet megtudni a tömegnövelő kiegészítőkről? Itt az alkalom!

Mi kell Neked: tömegnövelő vagy fehérje?
Nem tudod milyen szempontok alapján válassz tömegnövelőt?
Mi konkrétan az a tömegnövelő?
Miért is kell edzés után protein?
Az izmos és sportos csajok igenis a legszebbek! :)

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem.

Kérdések, vélemények